logo

Ömre Bedel 15. Bölüm izle

Özet: 0
sev demiş ki;
Hasan soyledigin cok sacma. Cesur hayvanin teki. Omurun ablasi Cesuru uyardi seni sevmiyosum zorla guzellik olmaz dedi ama Cesur hayvanligindan dinlemedi zorla evlendi. Sonra oyle olmasa bile evli bir kadinin irzina gecti zorla. Hayvanligin ta kendisidir.

0   0

ayhan demiş ki;
cesur otistik davranuş bozukluğu var özel eğtim alması lazım

0   0

elif demiş ki;
cesur ile ömür çok yakışıyorlar ya ama cesurunda oyunları gözümün önüne gelince işte o zaman cesura sinir oluyorum ilk bölümden beri hep ağlıyorum ne yapıyim kendimi tutamıyorum o kadar ürek burkucu bir dizi ki .......ama anladığım tek şey yukarda arkadaşlarımızın dediği gibi CESUR ve ÖMÜR evlenecek ömür cesuru sevmediği halde..........ewet ya cesur ve ömür evlensin artık dizinin yönetmenine sesleniyorum .

0   0

biray demiş ki;
ömür çok güzel cesur da çok karizmatik ikiside birbirine çok yakışıyolar filmin gidişatı öyle demiyor ama bence ömür ve cesur evlenmelilerrrrr.....

0   0

tubiþk demiş ki;
ömür çook ghüzel üzülüyorum ona

0   0

zulay demiş ki;
bu diziyi4ok seviyorumve merakla 17 bolumunu bekliyorum

0   0

selin demiş ki;
hasan umarım senin karın ömürün düştügü konuma düşmez sende onu anlarsın umarım. Bu nasıl zihniyet ya tecavüzü makul gören hatta tecavüzcüsüyle birlikte olsun isteyen insan toplulugu.

0   0

hasan demiş ki;
yani lütfen bu yazdıklarımı da güzel okuyun .siz kendinizi cesurun yerine koyun aynı ihanet size yapılsa gülüp geçer misiniz .arkadaşlar ihanet dünyanın en kötü halidir .allah aşkınıza doğru söyleyin sizde cesurun yaptığı gibi yapmaz mıydınız .cesur haklı diyorum .ve en sonda ömür de cesura aşık olacak .

0   0

hasan demiş ki;
arkadaşlar bir de cesur yönünde bakın kim olsa aynı şeyi yapardı.cesur da bir yönden çok haklı .yani kendinizi cesurun yerine koyun bi aynı şeyler sizin başınıza gelse .yani siz birini sever seniz ve helede evlenecek olsanız sizinle değilde başkasıyla yatsa hoşunuza gider mi. cesur gibi yapmaz mısınız .salaklık asıl ilknurda ve erdem de niye ömürü götürdü .şimdi siz diyeceksiniz ki ömür istemedi. ama arkadaşlar töre yani gerçekte siz cesurun yerinde olsanız ne tepki verirdiniz .ama cesur ömüre aşık oldu artık intikamından vaz geçer

0   0

adige demiş ki;
ben bu filmin sonunda ne oldugunu anlamadım

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler