logo

Paramparça 21. Bölüm 720p izle

Özet: Rahmi Bey’in kurduğu tuzağa düşen ve otel odasında Alev adlı kadınla görüntülenen Cihan, Gülseren’e gerçekleri anlatmaya çalışır. Gülseren’in ise Cihan’a inanmamak için bambaşka sebepleri vardır.
Yayınlandı: 21/04/2015
TC Berran demiş ki;
Selam Gizem, sayet istersen sana verilmesi icin Yönetime talimat verip sana handy ve mail adresimi vermelerini rica ederim OK? yanitini bekliyorum...Sevgiyle kal*_*
29.04.2015 - 10:18
0   0

TC Berran demiş ki;
Gizem cekinmene neden yok. Ilk adimi atman lazzim.Ve sürekli yazman gerekiyor.Hatta burda basla bosver.. Ayisiginin KURBAGA hikayesindeki SAGIR KURBAGA misali kulaklarini tika ve sen sadece yazmaya ve derslerine konsantre ol sürekli BIzde Elestirmen olalim OK?Hadi göreyim seni:-)) Sevgiyle kal*_*
28.04.2015 - 21:14
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ok MSFIGO bunu beni kast etmedigini belirtmen iyi oldu. Simdi benim jeton iyice düstü-:) Ohh onlarca niklileri unutmak ne mümkün.
28.04.2015 - 20:23
0   0

MSFIGO demiş ki;
Gizem sordugun sorulara cevap verdim. Sürekli farkli niklerle giren ve ortami geren kisileri kast ediyorum. Hepsinin ismini yassam oooohhh, yarina bitiremem. Ayisigi, senide kast etmedim. Üzerinize neden aliyorsunuz yazilanlari? HD sayfasina girer ve cikarim. Hosuma giderse kalirim, hosuma gitmesse kalmam. Selinle Lalem siz alay etmediginiz sürece sizinle alay etmiyorlar.
28.04.2015 - 15:22
0   0

gizem demiş ki;
BERRAN çekinerek buraya yazdım ben o hikayeyi. yazdıklarımı bir yerlere göndermek için kendimi hazır hissetmiyorum. biraz daha üzerlerinde çalışmam lazım. umarım bir gün benim de yazılarım yayınlanır. daha diziyi seyredemedim. valla kafam karıştı, ders çalışamıyorum. canım da çok sıkıldı. sınavlara çalıştığımı biliyor, bilerek gerginlik yaratıyor. neyse ben kitaplarımla güreşeyim biraz. iyi geceler.
28.04.2015 - 01:32
0   0

gizem demiş ki;
AYIŞIĞI anladım. sen o kişilerden birisin, diğeri de sanırım benim. sataşılan iki kişi bizim cici kızlar, etkileyip onlara karşı kışkırttığımız da berran. bir daha kimseye bir şey açıklayıp anlatmayacağım. anlayacak kapasitesi olan zaten anlar. vatandaşın yazısını okudum, inanamadım bir daha okudum. yuh,,, kendi sütten çıkmış ak kaşık. bla, bla, bla.. nato mermer, nato kafa. b.k da yedik sayesinde. ee herkes kendisine yakışanı söyler sonuçta. kadın buraya geldi seviye yerlerde. SEMİRE bir daha bu ismi lazım değille aynı anda anarsan beni, bacım demem kırarım kalbini. babaannemin bir lafı var kızım çirkefe bulaşma çamur sıçratır, yapışmasa bile izi kalır der. doğru söylemiş kadın. son kez yazıyorum dedi ya sevindirik oldum birden. eteklerim zil çalıyor. sıkıldım ben bu kadından. silkeliyorum silkeliyorum düşmüyor yakamdan. bak ağzımın payını verecekmiş, verir!!, verir!! inanıyorum. çok merak ediyorum b.k dan sonra ne yedirecek? benden uzak, allaha yakın olsun inşallah.
28.04.2015 - 00:29
0   0

TC Berran demiş ki;
Gizem.,RASTLANTI hikayesi sanami ait??? BRAVO!!! Sen Yazar olmussun bile ...Ne güzel kabiliiyet ve zenginlik:-)) Bence bir Yayinevi bulup gönder dene Bak AYISIGI bilir bir yorumdasimiz vardi "ACEMIDEMIRCI" ONA SÜREKLI SÖYLEDIK-VEEE ...KITAPLARI BASILIYOR!!!!:-)))) Ayisig,i Nostalji Paylasimin güzeldi.parmaklarina saglik cimbizla fotoromanlar ve günlükleri cektim,JANE EYRE ve dolayisiyle en eski fotoroman "YELPAZE" yi hatirladim. icim sizladi:-((((..tabii SES ve HAYAT'da ve dogan kardes ve cocuk haftasi iple cekolirdi yeni sayilari. Hele TRT nin Cocuk programlari radyolardan,,,veeee " arkasi yarinlar" hepsi superdi:-)) Sevgiyle kalin. Gizem yazdiklarimi tatbik et lütfen!!!!!!
28.04.2015 - 00:26
0   0

Ayisigi demiş ki;
GIZEM Msfigo beni kast ediyor anlamadin mi? Anlamadigim ise,eger negatif enerji veriyorsam buraya HD bölümune neden geldi? Lalem ve Selinin senin,benim yazdigim yorumlarla dalga gecmeye haklari var,onlarin kisisel elestiri yapmaya haklari var ama sen ve ben yaptik mi dananin kuyrugu kopuyor. Anlamadim gitti. Ama benim Lalem kadar vaktim bol degil üseniyorum dalga gecen cümleleri bulup koplamaya. Zaten herkes herseyin farkinda... LALEM bende rica ediyorum bana Aşkım deme. Migdeme birseyler oluyor... GIZEM kücük hikayen cok iyiydi. Bende anlamiyorum insanlar neden sana karsi yaśin konusunda bu kadar ön yargili. Kendimizi anlattigimiz kadarini karsinda ki bilir,eger sen 21 yasimda ve ögrenciyim diyorsan mutlaka öylesindir.
27.04.2015 - 20:56
0   0

gizem demiş ki;
MSFİGO cevap verdiğin için sağol, ama yine o kişilerin adını vermemişsin. o kişilerin adını tek tek söylemen lazımdı. sayenizde kendimi ucube gibi hissetmeye başlayacağım. sizin çevrenizdeki yirmibir yaşındaki kızlar nasıl acaba? sanırım eğitimle alakalı bir durum var ortada. valla sıkıldım bu yaş yorumlarından bundan sonra evet aynen sizin dediğiniz yaştayım diyeceğim. neden yaşımı söyledim bilmiyorum ki, inan pişmanım. bu kadar inanılmaz olaması garip geliyor bana. GİZEM diye bana cevap verdiğin yazıyla kiminle iletişime geçtin MSFİGO? benimle değil mi? birine hitap edince onunla konuşmuyormusun? bunu sorduğumda arkadaşın beni yanlış anlamışsın ben seninle iletişim kurmak istemedim dedi. valla bizim burada birine adıyla seslenirsen onunla konuşuyorsun demek oluyor. sizde ne deniyor bu duruma? belki de ben türkçeden anlamıyorum açıkla öğreneyim.
27.04.2015 - 19:30
0   0

gizem demiş ki;
AYIŞIĞI, RASTLANTI benim hikayelerimden biri...
27.04.2015 - 17:36
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler