logo

Karadayı 107. Bölüm izle

Özet: Mehmet Saim, Kerime’yi öldürmüştür ancak gizlendikleri yerde sesleri duyan Vedat ve Mualla’dan habersizdir. Olayı örtbas etmek için hemen müdür Selim’i arar. Yardım ister. Kerime’nin öldüğünü ve olaya hırsızlık süsü verilmesini söyler. Vedat ve Mualla üst kata çıkar ve Kerime’nin cansız bedenini bulur. Mehmet Saim’in öldürdüğünü anlamışlardır. Her şeyi Feride’ye anlatacaklardır. Annesini kaybeden Feride, büyük bir acı içindedir. Kardeşinden sonra annesini de kaybetmiştir. Olay basit bir hırsızlık gibi lanse edilmektedir. Müdür Selim ve Savcı Adnan’a güvenmeyen Feride, anlatılardan asla tatmin olmamaktadır. Ne olursa olsun annesini kimin neden öldürdüğünü öğrenmek istemektedir. Araştırmaya başlar.
Yayınlandı: 20/04/2015
Nurten demiş ki;
10 bolum kaldi ama o on bolum bize 10 seneye bedel oldu be, Feridenin gerçeklere ip ceker gibi ulasmazdir insallah bir ates gibi ulasir umarim nasil olsa isin içinde çok katil var hepinin delilleri toplayana kadar baya ip çekeriz (suclu olanlar çok cunku nejdet turgut belgin savcu adan police basi mudur selim ve mehmet saim, unuttugum var mi diyerleri oldu zaten. Benim anlamadigin su belginin sir vericisi kim hic yuzunu gormedik kim acaba neyin nesi dusunuyorum bir turlu isim gelmiyor aklima yoksa oldugu sandigimiz birimi, oyle olabilir.Feridenin kardesi Melihi unuttum onada babasi sebep oldu kaldiramadi. Su iki guzel sanatcilar kavussun artik onlarin durumu vahimlestiyor yonetmen umarim sonu iyi biter nede olsa bir drama dizisi pek sanmiyorum da keske yanilsam. Haftaya heyecan devam ediyor son 12 bolum iyi gidiyor ama gerçekler bilinsin de butun suclular cezasini ceksin
26.04.2015 - 17:21
0   0

sezzy demiş ki;
Mehmet Saim.in cezasini Feride kendi elleriyle verecek, baba degil tam bir iblis. Belgin de bir canavar, masum iki insani gozunu bile kirpmadan oldurdu, bir de Mahir.e yardim edip teselli edecekti guya. Onu kendi eli ile hapse gonderdi, Katil savci Turgut.la isbirligi yapti, bu ne bicim sevgi???!!!!! Insallah cinayet aletini komiser bozuntusu gidip de bankadan almaz, Feride.ye vermediler ama isin icine bakan ve komiser girince verebilirler, insallah cinayet aletinin banka kasasinda oldugunu ogrenemezler, ama Belgin nerden ogreniyorsa ona herseyi aninda haber veren biri var, insallah bunu da ogrenmez.Nazif Kara.nin, yani Cetin Tekindor.un ses tonuna bayiliyorum:))) Berguzar oyuncu olarak epey ilerleme kaydetti, sadece annesinin cesedini gorunce orda aglamasi bir tuhafti, hatta once saka sanip guldugunu zannettim, cunku gercekten de guluyor mu agliyor mu belli degildi, sonraki aglamalari ise daha normaldi.
23.04.2015 - 04:59
0   0

st-sanem demiş ki;
iki son bolum cok heyecanli ve guzel olmus, umarim boyle devam eder. Mehmet saimin suclarini isbat etmek icin 107 bolum daha kaldiramayiz. Belginden boyle bir sey yaptigini ben hep bir beklemiyordum.bir gun bu Belgin Mahir icin bir sey yapacak hatta olur dizide dusunmustum ama oyle olmadi, tam bir hayal kirikligi oldu. Bence Berguzar Korel en iyi oyuncu secilmeli, boyle bir oyunculuk gormedim ben. Bin Bir Gece Berguzari burda ki Berguzari kiyaslamak mumkun degil. yolu acik olsun. Benim icin Berguzar ve Kenan en basarili oyuncular.
21.04.2015 - 05:55
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler