logo

Kara Para Aşk 40. Bölüm izle

Özet: Ömer sahilde Elif'in karşısına çıktığında gerçek ayrılık nedenini söyleyemez. Elif acı ve öfkeyle yanından ayrılırken Ömer sırtında kocaman bir yük ve aşk acısıyla kala kalır. Hüseyin'i yakaladığı gün Elif'e her şeyi anlatacaktır. Bu sırada kaçmak için tipini değiştiren Hüseyin, Tayyar'ın kaçış planı için son hazırlıkları yapmasını beklemektedir. Nikah iptal olduğu için herkes şokedir. Ömer'in perişan halini gören Elvan Ömer'i konuşturmayı başarır. Hüseyin'in katil olduğunu öğrenen Elvan bu acıya dayanamaz ve kalp krizi geçirir. Ömer annesini hastaneye yetiştirir. Hüseyin annesinin de ölmesine neden olacak mıdır? Korku ve telaşla kaçacağı anı bekleyen Hüseyin, Elvan'ın durumunu öğrenir. Annesini son kez görmek ister ve Tayyar'ın adamlarını atlatıp hastaneye gider. Hastanede Hüseyin'i bekleyen büyük bir tehlike vardır. Hüseyin Ömer'e yakalanmadan annesini görebilecek midir? Ömer Hüseyin'in hastanede olduğunu öğrenecek midir? Ömer'in Yağız'ın babası olma ihtimali Elif'e gerçekçi gelmemeye başlamıştır. Ona göre Ömer Yağız'ın babası bile olsa bu ayrılmalarına neden olacak bir durum değildir. Elif Ömer'in bir şeyler sakladığını düşünmeye başlar. İpek'le konuşmaya çalışır ama istediği cevabı alamaz. Geriye tek bir seçenek kalmıştır o da DNA testi yaptırmak. Yağız'ın Ömer'in oğlu olup olmadığından emin olmak için harekete geçer. Elif gizliden DNA testi yaptırmayı başarabilecek midir?
Yayınlandı: 01/04/2015
Ayisigi demiş ki;
Kötü giden reytinglerde bu hafta biraz hareketlenme olmustu. Buyrun önümüzde ki hafta yine mac tan dolayi KPA yok. Kanalin sürdürdügü bu politikadan iyice bikkinlik geldi. Ömer kendini kuyunun dibinde görüyor,kuyu okadar karanlik ki Ömer önünü göremiyor. Umuyorum ki Elif gercekleri ögrensin ve Ömerin elinden tutup onu karanlik kuyudan cikarsin. Ama önce Ömere güzel bir ders versin-:) Hüseyin yakalanacak ama delil yetersizliginden serbest kalacak bence. Cünkü silah üzerinde parmak izleri bulunmadi. Hatirliyormusunuz gecen yaz bir tanitimda Ömer hapise giriyordu. O sahne bir yaniltmaca mi yoksa Hüseyin ve Tayyar isbirligiyle Ömer hapise girecek mi? Tayyarda böbreksiz hala nasil her seyi idare ediyor. Adam Don kiśot u gecti-:) Bu Nedret halada hayrettir ki neden Tayyar icin düsmanim düsmani benim dostumdur deyip Ömeri yok etmek icin onla beraber olmuyor?
05.04.2015 - 11:16
0   0

İsim demiş ki;
sevgili selam lar aysigy cim nasilsin sagol javab verdin icin ben de med cezir2..kiraz mevsemi3..seref masalesi4...kara para ask5..o hayat benim izlicam ama en iye dizi1///seref masalesi2///kara para /////hadi canim bye
04.04.2015 - 12:13
0   0

ADMİN demiş ki;
Lösemili çocuklarımız için 1 Tuğlada sen koy ! TUGLA yaz 3406'ya yolla . 1 TUGLA = 10 TL
03.04.2015 - 19:31
0   0

Ayisigi demiş ki;
Merhaba IRANLI PERI. Benim ilk favorim paramparca, ikincisi Poyraz Karayel, daha sonra Seref Meselesi. Kara para ask in finalini,Hüseyin ve Tayyar in akibetini merak ediyorum tabi. Hazal Kaya nin dizisi Maral beni hayel kirikligina soktu. Zaten Hazal in dizileri pek tutulmuyor. Selamlar sana.
03.04.2015 - 14:54
0   0

iranli peri demiş ki;
selam lar iysiniz hanimlar!!!!!ben bu gece40bolumu izlicam....bu dizi 50bolum ve 50bolum final bu dizi ben oyle doydum.....bance cok guzel b dizi...ama en iye dizi k su an izledim seref masalesi cok cok cok guzel.....sizce hangi dizi guzel!!!!!!!!!!!!!!!!hadi bye
03.04.2015 - 10:56
0   0

Ayisigi demiş ki;
Bir ara Hüseyin anasinin katili de olacak diye cok korktum,neyse ki Elvan ana kefeni yirtti. Sarisin seven Hüseyin demek kendini Danimarkaya atmaya calisiyor-:) Bana sanki olanlar Hüseyin e olacak ama cani Tayyar bir sekilde kurtulacak gibime geliyor. Of öyle final olursa ne hayel kirikligi olur ama. Ben simdi Nilüferden de eliften de bir bebek haberi bekliyorum. Bölümün en sinir muhabbetleri Nedret hatun ve Ipek ten geldi,al birini vur ötekine-:) Elif in yüzügü hemen cikarmasini yadirgadim,böyle cok severken,yüregi bitmedigini fisildarken bu kadar cabuk vazgecmesi. Neyse ki Fatih biraz gözünü acti. Umarim haftaya bizim akilli Elifimiz Yagiz in sacindan bir tel kesmis olsun. Galiba haftaya da mac varmis,zaten bu diziyi bu carsamba günleri olan maclar bitirdi-:(,nedenlerden biri diyelim. Yeni fragman da Elif Ipek e Yagiz in Ömerin oglu olduguna inanmiyorum diyor. Hadi hayirlisi Ipek te gözümüze girsin ve itiraf etsin-:)
02.04.2015 - 21:57
0   0

Semire demiş ki;
Arkadaşlar! ben bir az gır-gır olsun diye şakayla 3. bölüm yapacaklar demişdim. bu kadar ciiye almayın:)
02.04.2015 - 16:57
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ali amire ne oldu? Kayboldu gitti,adam kara para aklarken tutuklandi. Hala Ömer gercegi Elife söylemeliydi diyorum. Her gün üzülüp ölmektense bir kere ölürsün. Ama Elif aci gercegi ögrendiginde de Ömere cok kizacak. Evlilikte sadece mutluluklari paylasmiyoruz,hüzün,üzüntü ve sikintilarimizida paylasiyoruz. Malesef Ömer bu konuda Elif e güvenmedi. Elif güclü bir kadin oldugunu bu bölümde de gösterdi. Kadin kendi ayaklarinin üstünde durabiliyor ve Ömer e bu hayat yolunda yol arkadasi olarak yaninda olmasina ihtiyaci vardi. Evlerinde ki sahne Elif in Ömere haykirmasi,tokat atmasi güzel oynanmis sahnelerdi. Hüseyin yeni imajiyla eski filmlerden rahmetli Erol Taś a benzemis. Kacip gitse bile ellerine bulasan onca insanin kanindan asla kurtulamaz. Haftaya Hüseyin fare gibi kapana kisilir mi acaba? Kötü gözlü Nefret hanim simdi de Levent i Elif e yapmaya calisiyor,valla nefretlik kadin. Ayrica Leventin Ömerden bir üstün tarafi yok,ne maddi nede manevi. Levent in ilk basta Bahar la isbirligi yapip sirkete nasil ve ne amacla girdigini unutmadik.Nefret halanin nedir bu Ömerle alip veremedigi? Kadin Nilüfer bir katil ve katilin ogluyla evlenmesine sesini cikarmadi ama Elif in mutluluguna bu kadar engel koymalar sacmalik ötesi bir durum.Aralarinda Elif acisindan bir sey olmaz ama Elif Levent i Ömeri kiskandirmak icin kullanir mi kullanir-:) Gecen bölüm senaryoda bir tutarsizlik kafama takildi,Nedret hala kardesimin sucu ispat edilemedi,belkide sucsuzdu gibi birseyler söyledi. Elif sadece sustu,hala sen yanlis biliyorsun babam sucluydu demesini beklerdim. Cünkü Elif babasinin üzerine suc muc atilmadigini babasinin her ay Romaya kirli isler icin gittigini biliyordu.Pelin e bu bölümde sinir oldum,Ömere e yüzügü neden cikarmadin demesine sana mi tasasi düstü demek istiyorum. Asli number one dir,can dir,en güzel cümleyi o kurdu bana deli diyorsunuz asil topunuz kafayi yemissiniz-:) Cok dogru bir laf. Ah o dipsiz kuyu Ömer her darbe attiginda acisinin dinmesini istedi ama acisi azalacagina daha cok artti.. Haftaya ipek in Elife cocuk gercegini söyleyip ayriligin asil neden Hüseyin i anlatmasini ne kadar cok isterdim..
02.04.2015 - 13:28
0   0

Ayisigi demiş ki;
RÜZGAR Semire bu diziyi 3 sezon yapacaklar diye bir iddiada bukunmus. Masal da sagolsun 50. bölümde final olacagini yazmis. Anliyamadim neden söyöemenize gerek yok diye bir yorumda bulundun??? Sen dizinin bu yaz final olacagini biliyorsun diye herkes bilmek zorunda mi? Bak Semire bilmiyormus!
02.04.2015 - 09:40
0   0

ruzgar demiş ki;
zaten bu sezon bitiyor... yani soylemenize gerek yok artik soylemisler
01.04.2015 - 23:25
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler