logo

Yılanların Öcü 29. Bölüm izle

Özet: Yılanların Öcü’nün yeni bölümünde; Fatma, Bayram’ın kurtulmasını garanti altına aldıktan sonra Kamuran’ın teklifini kabul etmiş görünür. Niyeti Kamuran’ı öldürerek ondan ebediyen kurtulmak, Kamuran’a hakkettiği cezayı vermektir. Fakat olaylar planladığı gibi gitmez. Eski sağlığına kavuşmuş olan Kamuran, silahı elinden almayı başarır ve Fatma’ya zorla sahip olmaya kalkışır. Fatma, Kamuran’ın elinden kurtulmayı başarabilecek midir? Bayram ise gerçek suçlunun teslim olduğunu, kendisinin aklandığını öğrenir. Bu kadar kolay bir şekilde suçsuz olduğunun ortaya çıkması kafasını kurcalıyordur. Fatma’ya ulaşmaya çalışsa da başaramaz. Bayram tahliye olduğu gün Fatma’yı göremeyince Irazca’ya ve Mehmet’e onun neden kendisini karşılamaya gelmediğini sorar. Bayram, onlardan, Fatma ile ilgili hiç beklemediği, çok acı bir gerçeği öğrenir.
Yayınlandı: 01/04/2015
İsim demiş ki;
yılanların öcü asıl romanda insanların zulme uğradığını akabinde insanların haksızlığa boyun eğmediklerini sömürü düzenini anlatmaktadır fakat bu gözü dönmüş daha doğrusu gözleri para hırsı bürümüş senarist takımı hikayenin dışına çıkarak insanları sömürmeye başladılar yurdum insanını salak yerine koydular bilmiyorlarki en büyük salak kendileridir hiç değilse bu romana ihanet etmeselerdi tamda bu roman film in senaristlerini anlatıyor tarih bu insanları gerçek yerlerine geri gönderecektir sürekli kötülüğün dibine vurmuş bir kamuran karekteri bariz kötülük yaptırıyorlar kimse engel olamıyor madem kötü niyeti sergiliyeceksin bunun çok ince bir çizgisi olması lazım.bir türk klasiği bu kadar çarpıtılmaz, sadece klasik diye izliyordum ama artık dayanamıyorum. izlemeyin diyebilirsiniz ama dedim ya fakir baykurt nedeniyle izliyordum. kötülere bu kadar meydan bırakılmaz, reyting uğruna bu kadarı da olmaz, yapmayın lütfen...
07.04.2015 - 19:20
1   0

Nur demiş ki;
ya su haceliden 50 tane olsaydi dunya daha gozel olurdu
02.04.2015 - 17:44
1   0

Kenan demiş ki;
Super bi dizi. Her bolumunu severek izlediyimiz oyunculara ekibe teshekkurler. Azerbaycandan izliyoruz. Cok kaliteli bir dizi. Saygilar.
02.04.2015 - 10:59
0   0

Kenan demiş ki;
Super bi dizi. Her bolumunu severek izlediyimiz oyunculara ekibe teshekkurler. Azerbaycandan izliyoruz. Cok kaliteli bir dizi. Saygilar.
02.04.2015 - 10:59
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler