logo

Paramparça 18. Bölüm 720p izle

Özet: Bindiği otomobil kurşun yağmuruna tutulan Hazal o otomobilden sağ çıkmayı başarır ama artık cinayetin görgü tanığıdır ve üstelik de kimliği deşifre olmuştur. Dilara boş durmuyor Cansu yalıya geri dönmek zorunda kalır. Verdiği hiçbir sözü tutmayan Özkan artık hem Dilara hem de Cihan’ın hedefindedir. Dilara ve Cihan’dan intikam almak isteyen Özkan, Almanya’daki hapishaneden kendisini Dilara ve Rahmi Bey’in çıkarttığını Cihan’a anlatır. Ailesinin kendisine ihanet ettiğini anlayan Cihan, Dilara’dan boşanmaya kesin olarak kararlıdır ancak Dilara’nın da Cihan’a büyük bir sürprizi vardır.
Yayınlandı: 31/03/2015
Ayisigi demiş ki;
DETAYLI 19. BÖLÜM ÖZETI:Ozan, babasının doğum günü hediyesi olarak aldığı otomobil ile büyük bir kaza geçirirken aynı saatlerde Gülseren ve Cansu’nun da başı derde giriyor. Hazal bebekken onları terk eden ve 10 yıl boyunca hiç haber alamadığı kocası Özkan’ın dönüşüyle Gülseren’in hayatı altüst olmuştu. Özkan’ın Almanya’da bir hapishanede olduğunu öğrenen Dilara ve Rahmi Bey’in kefaletini ödeyerek Gülseren’in başına bela olması için getirttikleri Özkan sadece Gülseren’e değil herkesin başına dert açmıştı. Özkan’dan bir türlü boşanamayan, gördüğü şiddet ve baskı nedeniyle intiharın eşiğine gelen Gülseren bu kez Cihan ve avukatı Yıldırım’ın yardımıyla Özkan’dan boşanıyor. Ancak yine de kurtulamıyor... Çünkü Dilara ateşle oynuyor! Cihan ve Gülseren’den intikam almak için Özkan’ı şoför olarak işe alan Dilara, Cihan’ın çok sert tepkisiyle karşılaşıyor; Cihan, Gülseren dışında her şeyini kaybetmeyi göze alıyor... Tüm bunlar olup biterken, Cansu’yu günden güne daha çok kıskanan Hazal da boş durmuyor ve herkesin hayatını tehlikeye atacak bir hamle yapıyor.
06.04.2015 - 08:46
0   0

melis demiş ki;
Sagolun ayisigi taten bekleniyordu hastaligi maalesef hak etmediklerini yasayan gercek bir vatanseverdi.yani sonradan olma degil atalarindandi vatansever olusu.neyseki serefiyle ugurlandi bu bizim icin buyuk teselli oldu.Semere'saglounda ben oraya gelmiyeyim Burda bir seyler yaziyorum Oste sizde buraya gelir bir merhaba dersiniz.ordaki yorumczpularin yorumlarida cok Gugel herkesin yorumu ayri detayli gozumuzden kacani yanlislarimizi yaziyorlar...Benin bu tabletle basim detttte ya su turkceyi ogrenemedi Gotti :-) herkese iyi geceleeer
06.04.2015 - 01:13
0   0

Ayisigi demiş ki;
Melis basiniz sagolsun. Ben seref meselesine bakiyorum. Yigit Selimi öldürmemis ohh ne kadar rahatladim. Ayy ben Yigit karekterini hic sevmezdim,birden bire bu bölümle Yigitci oldum-:)) Sen ne güzel orjinalini seyretmissin,söyleme birsey. Bu Hd bölümüne ne kadar canlilik geldi,dizi yorumu yapan sen,ben ve sevgili Gizem. Cok sevdigim yorumcu ST- SANEM de burada olsa keske. Bak o cok iyi biri,Anne de öyle,Nuray ve Sevin cok düzgün insanlar. Kulaklarini cinlattik bu arkadaslarin-:) Neyse reklamlar bitmistir,ben SM döneyim.
05.04.2015 - 23:11
0   0

Semire demiş ki;
Her kese merhaba! Melis hanım! Sizi diger sayfada görmek beni şahsen çoookk mutlu eder. Değerli bir yorumcusunuz. Benim her ik sayfaya yazmam zaman acısından imkansız. Sizi de aramızda görmek isterim. Saygılar.
05.04.2015 - 22:55
0   0

melis demiş ki;
Kayahan a tabiiki cok uzuldum nurlarda yatsin.face oldukca paylasimimiz oldu buraya yazmiya unuttum.iki gun arayla bir alle yakinimiz kibris kahramanimiz degerli vatansever abimizide topraga verdik ..
05.04.2015 - 22:06
0   0

melis demiş ki;
AYISIGI yorumlarimizin bir özelligide o degilmi zaten .ayri fikirler olmaliki bzde bazilarinin fikirlerinden bir seyler ögreniriz bence cok güzel paylasim olur hepimiz ayni olursak olmazki eksiklerimiz yanlislarimiz hatalarimiz olmaliki birbirimizi tamamliyalim.bak oraya gitmememin tk bir sebebi var gitmemde ha HD olmazsa yorum yapmam olur biter .ordaki yorumlarida arada göz attim cok güzel seyler var benim alima gelmeyenler unuttuklarimi yazmis arkadaslar.benn bastan beri dyorum kimseyi tutmuyorum sizinde deginiz gibi hepside GRI renkte ne bir fazla ne bir eksik ayni ölcüde birinin hatasi varsa oda hayat sartlarindandir misal,su an en hatali özkan ama yasadigi cevremi nasil yetismis onu bilmiyoruz bildigimiz cok görgüsz bir ailede olduklari belkide anne bbasiz büyüdüler bak kerimandan belli .özkan sinirine hakim olamayan serseri yetismis bunu gülseren kabullenmis bir raddeden sonra bikmis yani kimsnin ne yasadigini bilmeden hatali demiyelim neyse yeter bu kadar yorumum :-)))
05.04.2015 - 20:40
0   0

melis demiş ki;
birde seninde belirttigin gibi cansu varlik icinde büyüdü hazalin hayatiydi halbuki acabba cansu ne kadar katlanabilirdi babasi o villayi almasaydi evet kac gün yasiyabilirdi o ortamda o halayla?kiz o ortamda büyüdü.bak ne hale geldi icinde ne firtinalar kopuyorki bu raddeye geldi fragmanda cok caresiz aci icinde yangin cikariyor ahhh bu anne babalar birbiriyle didismekten cocuklariin duygularini hisssetmeyen anne babalar sac oksamakla olmuyor bu isler onlarin ruhunu anllamak lazim amaa nerdeeee millet kendi derdinde kimi askinin derdinde kimi pismanlik derdinde kimi itibarda itibar derdinde alin size harika cocuklar bunlar sizin eseriniz ve tekrar ediyorum olmaz olsun böyle anne baba hersey parayla olmuyor hepsine kendi cikari icin arcadilar cocuklari.ha abarti var senaryoda hemde oldukca mantiksizliklar.birde en önemöisi burda kimse kimseye hak vermiyor yani ozkanin ,dilaranin,gülsrenin bazi seylerde hakkki yok tek basi ceken cihan oda acelleyle iyice cikmaza soktu durumu
05.04.2015 - 20:22
0   0

melis demiş ki;
kenan doguluyu ozanla nasil karistirdim hayret halbuki defalarca dinledigim 10.yil marsini defalarca dnledim.evet mutlu olsunlar isallah.yok yani lafin gelis öyle dedim bihteri fatmagülü ..evet genclik dizileri ilgimi cekmiyor daha dogrusu dizilerdki asklara ilgilenmem .maral diye dizimi var hic bilmiyorum ya ben bi diziye bir iki bakar birakirim snaryolar o kadar sacmaki vaktime yazik.MSFO sanirim bir ben bir siz hazali anliyorsunuz ban face mecbur geliyor stra orda gözüme carpiyor kiza ne hakaretler cok asagilayyici oranin admini yok sanirim cok adice hakaretler var kiza yani o derece nefret uyandirmis.dedigin gibi aslinda onu hala isledi anneye karsi yani o yasta tabiki hosuna gitti zenginlik arkadaslara gösterrs vs..ama orda evdekilerin tavri belkide emir vermekle kendini belli etmek istedi yani ben bu evin kiziyim der gibi tabiiki yanlis ve bunu dilara uyardi onlar calisanimiz diye.tamam hatalari cok ama 15 yasiinda bu deli cagi onu anliyan bir tek gülseren ona gitmek yoksulluk
05.04.2015 - 20:12
0   0

Ayisigi demiş ki;
Özetten anladigimiz kadariyla Gülseren bosaniyor,darisi Cihan in basina diyelim. Gülseren bosaniyorda belali ex koca yine ya benimsin ya topragin derdinde. Adam Dilarayi da arkasina aldi kim tutar. Hazal in da kiskancligi artik ilk basta hayvanlari yakmak sonrada insanlari olarak devam eder. Daha bir psikologa götürmesinler bakalim. Daha dogrusu bizler ne anne babaya mana buluyoruz ayol,senaristler götürtmüyorlar cünkü Hazal git gide daha fazla dram yapsin diye. Anlarsiniz ya reyting meyting-:) Kenan Dogulu beni affet,esini kardesinle evlendirdim,yaslilik iste-:)
05.04.2015 - 20:06
0   0

Ayisigi demiş ki;
Melis benim kafa gitti Beren Saati Ozan la evlendirdim iyi mi -:) Tabi ki senin dedigin gibi Kenan Dogulu ile evli. Bak yazmaya devam et dizi hakkinda,hayranlarin artiyor. Zaten ben ondan demistim diger tarafta senin gibi düsünenler cogunlukta.
05.04.2015 - 19:55
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler