logo

Güzel Köylü 40. Bölüm izle

Özet: Sultanana'nın eski yavuklusu Firat'ın köye gelişi herkes için süpriz olur. Firat, Sultanana ile ilgili bildiği gerçekler yüzünden Sultanana'ya istediklerini yaptırmaktadır. Bu durum Nihal ve Sude'yi rahatsız eder, Gül'den yardım isterler. Ancak Sultanana Gül ve Cemal'e hala tavırlıdır. Bu tavır Firat tarafından da desteklenince Gül neye uğradığını şaşırır. Öte yandan Kamuran, Gül ve Cemal'in evlendiğini öğrenir ve ortalığı birbirine katar. Firat da bu olayı dinleyip, Kamuran'a hak verip de Gül ve Cemal'in boşanması gerektiğini savununca, Cemal çareyi Niyazi'ye anons yaptırmakta bulur. Niyazi, Gül ve Cemal'in evlendiğini tüm köye anons edince Kaan fenalık geçirir ve hastanelik olur.
Yayınlandı: 25/03/2015
melis demiş ki;
sutaananaya kizmaya basladik artik ne bu firatada az deilmis ortaligi karistirmaya .ne karisiyorki ne hakki var.bence karismamistir insallah nurten hamiledirbir balik corbasindan kac gündür ikisininde mdesi bozuk.tarifi güzel olunca nefis olur balik corbasi.bence tam tersi simdi kamuran istmeicek kaani kaan onun pesine düseck insallah öylede olr.
27.03.2015 - 20:46
0   0

lale demiş ki;
Ya Sultanana neler karistiriyor.Torunlari deyilmis Gul,Nihal ve Sude.Neden boyle yalan soyluyor anlamiyorum,Firata da susmasini soyledi.Bence Sultanananin kafasi hec de oyle gidib gelmiyor, kendisi her kes dusunsun diye oyle yapiyor.Kamurana yazik olacak yine eger Kaan Gule nisbet olsun diye istemeye geldise.Su Nurtenin annesine bak ya hamileymis cisler katismis koridorda,kiyamam ya BUnyamin na kadar sevindi dogrusu oyrenilende ok uzulecek, yazik kac zamandi bebek bebek diyiyor simdi kayinvalidesi hamile olurmu ya bu yasda ayib diyilen bir sey var yahu.Diziyi cok seviyorum ve har hafta sabirsizlikla bekliyorum.
26.03.2015 - 12:00
0   0

melis demiş ki;
ayyy SEVIN,yeni gördüm dün buranin TV sinde program coktu diziye bakamadim simdide özeti okudum sonra bakarim.su anda muhakkak ucuyorsundur arkadaslarina kalbini bozma DÖNÜSÜNDE HAYIRLI YOLCULUKLAR DILERIM.evet su sra herkeste korku var ama bence daha bir dikkatli olunur insallah.bende her ucaga binisimde o hissi duyarim yani korkmam diyemem..alinda araba kazalari cok daha fazla ama ucak olunca baska.neyse cok sevindim siin adinza okul gezileri cooook tatl ani olarak kalir degerlendir ..döndügünde yazarsin artik ben karakutuya baktim basinda biraz SIKILDim ama sonuna dogru coook ilginclesti .simdiden iyi yolculuklar...
26.03.2015 - 11:39
0   0

sevin demiş ki;
melis bölüme bakamam dedim ama valiz hazirlarken arada bir baktim.(sonuna kadar gelemedim ama) firat ile sultan ana birbirilerini tamamlamis herhalde iyi uymuslar birbirleri ile bu firat cemali komutani saniyor ya ayrilmalarina izin vermiyecek gari.iki hafta yazamam sanirim sonrasi görüsürüz iyi aksamlar.
25.03.2015 - 23:33
0   0

sevin demiş ki;
melis ben diziyi seyredemiyecegim.ama sen buraya mutlaka bakarsin diye selamlargönderiyorum yarin erkenden okul programi ile ile ucuyoruz,uzun bir yolculuk olacak. önceleri cok hevesliydim ama simdi cok korkuyorum.duymussundur. ucak kazasindan dolayi((:hani nerdeyse vazgececegim.neyse kendine iyi bak arkadasim...
25.03.2015 - 22:15
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler