logo

Karadayı 103. Bölüm izle

Özet: Beyefendi'nin Mehmet Saim olduğunu anlayan Mahir, alt üst olmuştur. Sevdasının babası, hayatını mahveden, annesini ve küçük Nazif’i elinden alan kişidir. Mehmet Saim’in Beyefendi olduğuna emin olmak ister. Turgut’a gider ve ona sorar. Turgut, Mahir’e yardım edecek midir? Mahir, Mehmet Saim’le yüzleşip ondan hesap sorabilecek midir? Bütün bunlar olurken Mehmet Saim, Mahir’den bir türlü koparamadığı Feride’yi evlendirmeye karar vermiştir. Böylece Mahir defteri, Feride için sonsuza kadar kapanacaktır. Feride’den gizli bir nikah tertip eder. Feride babasına karşı gelebilecek midir? Feride nikah defterine imza atacak mıdır? Hastanede tedavisi süren Feride, bebeğini kaybettiği için acı içindedir. Çok üzgündür. Aniden muayeneye alınır. Feride’nin bu muayeneden sonra dünyası değişecektir. Doktorun Feride’ye verdiği haber nedir?
Yayınlandı: 23/03/2015
anne demiş ki;
Ablacigim bizim akilli senaristler senaryoyu kitaba göre uygularsa iyi olur yoksa malum onlar hep hinlik ve entika pesinde, kötüler kazaniyor, izleyiciye bir iyilik yapip iyiler kazansin demiyorlar, o yüzden nasil bir son yazacaklarini kesdiremiyorum
28.03.2015 - 08:54
0   0

sezzy demiş ki;
Gercekten mi annecigim, bu harika bir haber, demek ki pislik bakan olmemis ve Mahir onu vurdu diyerek ondan kurtulmak istemis, bildiklerimizin disinda bakalim daha kac kisinin canini almis biri babasi da olsa Feride oyle bir adami babasi olarak da istemeyecegi gibi onun cezasini da verecektir. Cunku taaa en basindan beri Mahir ve Ailesinin basina kara bir kabus gibi coken kisinin babasi oldugunu ogrenince gereken cezayi da verecektir. Zaten mayis, haziran gibi final olacagina gore gelecek haftadan itibaren yine mahkeme sahnelerine baslayacaklar, ta ki beyefendinin bakan olduguna dair somut deliller bulup ispatlayana kadar ve o zaman da son bolumde Feride babasinin kalemini kirarak final yaparlarsa muthis olacaktir:)))
27.03.2015 - 23:36
0   0

anne demiş ki;
Ablacigim bu dizinin kitabi varmis sonunda feride babasinin kalemini kiricak, bey efendi idam edilecekmis
27.03.2015 - 07:50
0   0

sezzy demiş ki;
Sereften haysiyetten bahseden serefsiz, ahlaksiz katil bakan musvettesi. Bakan olmussun ama ADAM OLAMAMISSIN SEN, BIRAK ADAM OLABILMEYI, INSAN BILE OLAMAMISSIN. Kendini birsey zannedip de insan icinde dolasan bunun gibi nice ahlaksiz , serefsiz yaratiklar var.Mahir yKinda hakkindan gelir ama Feride.nin de babasinjn ne mal oldugunu ogrenmesi gerekiyor.
27.03.2015 - 01:57
0   0

serraf demiş ki;
mence cox uzadirlar
26.03.2015 - 20:15
0   0

elone demiş ki;
olaylar gittikçe hızlanmaya başlıyor artık. bakalım neler olacak. mehmet saim bey yargılanır diye düşünüyorum zira feride bir kaç bölümde beyefendiyi bizzat kendim yargılayacağım ibaresini kullanmıştı...
24.03.2015 - 17:06
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler