logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 47. Bölüm izle

Özet: Yusuf Ağa’nın başına gelenleri öğrenen ve hayatının şokunu yaşayan Bahar, ailesinin gerçek yüzünü görmeye başlamıştır. Böyle bir yalanı saklamak Bahar için asla kabul edilemez bir durumdur. Bahar’ın sessiz kalmayacağını gören Nuran ve Efsun tekrar hapse düşmeyi göze alamadıkları için ona engel olmanın yollarını ararlar. İlyas ise kızı Bahar’a yaşattığı acıların vebali altında daha fazla ezilmeye dayanamayıp kendini büyük bir tehlikenin içine atar. Peşinden başkalarını da bir ölüm çemberinin içine sokacaktır… Edibe Atahan’ın vefat haberi ise Atahan Konağını kara bir yasa boğar. Hem bu beklenmedik kayıp hem de Bahar’ın uzaklaşması, Ateş’i darmadağın edecektir.
Yayınlandı: 22/03/2015
sezzy demiş ki;
Ates Mehmet Emir.e konusurken icim acidi. Ates.i kimse anlamiyor, belki bu konusmadan sonra Mehmet Emir de Ates.e biraz empati yapar. Bahar da bilip de soylemeyenler kervanina katildi:(((( Dogrucu Davut babasina kiyamadi ama Ilyas Efsun.u onun yerine gecirme olayina ortak oldugunda Bahar.in gelecegini, gercek ana babasini bilme hakkini engelledi. Bu arada Nuran karakterindeki tiyatrocu bayanin bir anlasmazlik nedeniyle diziden ayrilip sonra diziye donmesi beni cok sevindirdi, cunku Bahar.in mumya gibi asik suratindan gina geldi. Kotu karakter Efsun.la Nuran ve de Sakine bu dizinin olmazsa olmazlari, yani demirbaslari:)))))) onlar sayesinde bu dram biraz komedi oluyor ve bizi guldurebiliyor. Yoksa Ates.in ortalarda perisan perisan dolasip birilerinden anlayis beklemesine cok uzuluyorum. Bahar hicbir zaman onu anlayamiyor, her zorlukta kolayi secip hemen ayriliyor, sonra da hatasini anlayip Ates.e kosuyor, Ates cok sabirli, dizinin gelecek sezondevam edecegini acikladilar, hadi hayirlisi
23.03.2015 - 18:15
0   0

seher_42 demiş ki;
Bu Baharin viyik viyik konusmasi yokmu hasda ediyor beni . efsunu sevmem ama ilk kez dogru bir sey söyledi kapi kapi gezipde santaj mi yapiyorsun diye .. anlatacagin varsa git polise hemen anlat ... Yeter artik artik ciksin aciga eger ki ilyas o yanginda ölürse sanirim hic aciga cikmayacak baharin kimin kizi oldugu ..ilyas orda kendini kilitleyip yakmak isdediginde bir itfaiye cagirilmis olsaydi orda cene yapacakalri yerde hemen müdahala edilirdi ... bakalim ne zaman cikacak ortaya baharin mehmet emirin kizi oldugu ..
23.03.2015 - 10:43
0   0

TC Berran demiş ki;
Bir önceki yorumumda kasdettigim: ILYAS Efendinin Nuranin aklina uyup Baharin yerine Efsunu vermelerinden oda sorumludur.Yusuf Beyi gömme olayinda bizzat sucludur!!!!! Yanginda ölmesi cezasini cekmesi bakimindan iyi olur.Sira Nuranla Efsuna ne zaman gelecek???
23.03.2015 - 08:05
0   0

TC Berran demiş ki;
Arkadaslara katiliyorum.Ates M.Emire iyi konustu.Insanin "Annesini kaybetmesinin" cok aci oldugunu ve travmanin ömür boyu sürdügünü!! Atesin Ailesi katledilmis Katil Anneleri beyin kanamsindan öldü diye Atese INTIKAM yemini ediyorlar. Hani INTIKAM kötüydü v.s., ???? Ilyas zaten yanlislarla dolu bir Insandi ölmesi dogru bence..KIZILDERILI ATASÖZÜ: "YANLISI GÖRÜP KOLUNU UZATMAYAN,YANLISI YAPAN KADAR SUCLUDUR..." Bahar basrolde ama basarili degil. EFSUN olaganüstü.Ayni sekilde NURAN ve Sakine ...Nuranin Diziyi terkmekten vazgecmesine sevindim.O dizinin mihenk tasiydi..Hic dogru olmazdi.Kalmasina sevindim.Ancak artik Finale dogru gidilse hic fena olmaz.Cooook uzadi SAKIZ gibi:-(((
23.03.2015 - 07:26
0   0

Hayat Yolunda demiş ki;
Zaten herkes bu dizide birbirinden nefret ediyor, kandırıyor, aldatıyor, öldürüyor, dolandırıyor, intikham diyor! Dizide birbirini seven tek bahar ve ateş vardı en sonunda onuda bitirdiler ne yazıkki! Şimdi bahar\'da herşeyi öğrendi ama susuyor ve şimdi kendiside suç ortağı oldu zaten bir bu eksikti tam oldu! Gerçekten bu dizi artık sıkmaya başladı her seferinde dönüp dolaşıp aynı konuya dönüyoruz, dizi gittikce saçmalamaya başlıyor. Ben artık bu diziden umudumu kestim ve bakmama kararı aldım! İzlenecek bir kaç tane bu diziden daha güzel ve saçma olmayan diziler var izlenecek. Bu diziyi izlemeye devam edenlere iyi seyirler dilerim.
23.03.2015 - 02:39
0   0

malatya demiş ki;
edibe beyin kanamasından öldü hala ateş yüzünden diyolar biri de konak için demiyo. ateşten çocukluğunu gençliğini hayatını çalmış çürüyene kadar da yaşamış daha ne istiyorlar bilmiyorum ki doyamadılar intikama.
22.03.2015 - 23:40
0   0

Osman demiş ki;
Diziyi cok begenerek izliyorum. Hic bitmesin istiyorum. Ama Sezzy arkadasimiza da katiliyorum...
22.03.2015 - 23:26
0   0

sezzy demiş ki;
Ilyas, hergun bu buyuk yalanin icindeyken Bahar.in yuzune nasil da rahat ve utanmadan bakiyordu, simdi Bahar Yusuf Aganin olumunu ogrenince hemen triplere girdi (valla Efsun.un triplerini dinleye dinleye biz de onun gibi konusmaya basladik:))) ) O kizin hayatini calanlar kadar bu pis yalana ortak ve alet olanlar da sucludur. O nedenle Ilyas utanma numaralariyla evi yakmasin. GECTI BORUN PAZARI, SUR ESEGI NIGDE.YE ILYAS EFENDI.
22.03.2015 - 04:35
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler