logo

Kara Para Aşk 38. Bölüm izle

Özet: Ömer çok öfkelidir. Hüseyin'in Tayyar Dündar için çalıştığından emindir. Ne olursa olsun ağabeyi suç işlemiştir ve cezasını çekecektir. Hüseyin hasta yatağında bu olaydan sıyrılmanın yollarını aramaktadır. Hiç bir şekilde kardeşinin katil olduğunu öğrenmesini istemez ve bunun için Tayyar'la pazarlık yapar. Elmaslarını ve elindeki bütün belgeleri Tayyar'a verecek ve karşılığında Sibel ve Ahmet Denizer cinayetlerini itiraf ettiği ses kaydını alıp yok edecektir. Hüseyin Tayyar'ı ikna edebilecek midir? Ömer cinayetleri işleyenin abisi olduğunu öğrenecek midir? Nilüfer'in Ömer'le iş birliği içinde olduğunu bilen Tayyar ondan kurtulmak için plan yapar. Metin, Tayyar'ın Nilüfer'i öldürmeye çalıştığını öğrenir. Tayyar'dan intikam almak için harekete geçer. Öfkeden deliye dönen Metin, Ömer'e Tayyar Dündar'ı ve Hüseyin Demir'i verecek adımı atacak mıdır? Bütün bunlar olurken bir yandan düğün hazırlıklarıyla ilgilenen Elif gelinlik provasına gider ve ona ulaşamayan Ömer endişelenip nerde olduğunu bulur. Elif'i gelinlik içinde görür. Elif bu durumdan hiç memnun olmamıştır. Düğünden önce damadın gelini gelinlikle görmesinin uğursuzluk getireceğine inanmaktadır. Ömer ve Elif bir kaç gün sonra nikahlarının olacağını sonunda ailelerine açıklar. Elvan ve Nedret düğün hazırlıklarına başlar.
Yayınlandı: 18/03/2015
duygu64 demiş ki;
Bence Ömer abisinin yaptıklarını Elife söyleyemeyecek. İpek burada devreye girecek. Ve oğlunun Ömer den olduğunu söyleyip (Ömerinde bilgisi dahilinde) Ömeri Eliften uzaklaştıracaklar. Çünkü İpek bir türlü diziden ayrılamadı. Demekki senaristler onu bir şekilde işin içine sokacaklar.Başka türlü 50. bölümde bitecek olan diziye 12 bölüm daha ne yazacaklar ki. Ali, Tayyar, Hüseyin in yaptıkları ortaya çıktı çünkü. Ömer başka türlü Eliften ayrılamaz . 3-5 bölümde Elif Tayyarın pisliklerini çıkarmaya çalışır. Bence 40. bölümde final yapmalıydı bu dizi.
21.03.2015 - 14:54
0   0

Semire demiş ki;
Her kese selam. Ayişığı! merhaba. Sen de galiba KPA-yı özlemişsin. Uzun zaman oldu. Ben de dünkü bölümü izledim. Bana göre de güzel bir bölümdü. Aman... İpek entrikaçılık oynamaya kalkmasın. Ben öyle sanıyorum ki, Hüseynin sonu intiharla bitecek.Ya da Tayyar tarafından öldürtdülecek.
20.03.2015 - 20:57
0   0

Ayisigi demiş ki;
TEKRARDAN HERKESE MERHABA. Dünkü bölümü izlerken dizinin adim adim finale gittigini hissettim.Bölüm sonu ise adeta bir sezon finali tadindaydi. KPA nasil baslamisti ne hale geldi.Neydim demiyelim ne olacagim diyelim güzel bir deyim. Bölümde en cok sevdigim sahne adeta ibret verircesine Elvan annenin oglu Hüseyine davranisi oldu. Dimdik o güzel durusuyla oglunun kalbini pek kirmadan ona unutamiyacagi bir ders verdi. Nilüferle Fatih in yüzlesme sahneside güzeldi. Fatih nihayet dogru bir hareket yapti ve Hüseyin in tüm karanlik pis gerceklerini Ömere e sundu. Tabi Fatih annesinden sonra deliler gibi sevdigi kadina zarar vermek isteyen babasi Tayyar dan da intikamini almis oldu. Alinin elinde bavulla yakalanmasi bekledigim,özledigim bir sahneydi. Onun icinde yolun sonu geldi. Oyuncular Engin ve Burak in son sahnede ki performanslarina kocaman bir alkis. Engin adeta gözleriyle oynadi,acisini,hissettiklerini ekrandan bana okadar hissettirdi ki. Abisinin Fatih e her itirafi Ömerin in yüregine hancer gibi saplandi durdu. Haftayi merakla bekliyorum,tüm dügümler cözüldü. Bundan sonra Ipek üzerinden dizi devam edicekse,Ipek ve entrikalari,Ipek in karakedi gibi Elif ve Ömer arasina girmesini konu edicekse eger,dizinin haftaya final olmasini tercih ederim. Haftaya final olsaydi Ömer ya abisini vuracak ve hapsi boylarken Elifle yolu bitecek yada abisine kelepceyi takip vicdanin feci bir sekilde sizlamasindan dolayi Elifte ebediyen uzaklasip gidecek gibi bir son beklerdim. Bu bölüm KPA in en güzel,en etkili bölümüydü benim icin,sizleri bilemem.
20.03.2015 - 13:18
0   0

Semire demiş ki;
SEVGİİLİ SELİN, LALEM, ANNE, SEZZY, MSFİGO BERRAN! ve bizimle olanlar. SM KK PK artık sitede yok. Sizinle nasıl bağlantımızı devam ettireceyiz. Öptüm
20.03.2015 - 10:35
0   0

isimsiz demiş ki;
Nekadar uzun surdu bir diziyi yukliyemediniz yaaaa

Admin Notu:Biz yükledik ama videoların işlenmesinde sorun var.
19.03.2015 - 00:09
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler