logo

Kara Para Aşk 37. Bölüm izle

Özet: Tayyar'dan Ömer'in kendisinden şüphelendiğini ve tuzağa düşürülmeye çalışıldığını öğrenen Hüseyin yıkılır. Çember iyice daralmaktadır. Hüseyin'in Ömer'le yüz yüze gelmemeye çalışırken Ömer her yerde onu aramaktadır. Ömer Hüseyin'i bulup konuşmayı başarabilecek midir? Hüseyin'in son hamlesi ne olacaktır? Elif ve Ömer'i ayırmak için sessiz adımlarla ilerleyen Nedret, Elif'i İpek konusunda doldurmaya devam etmektedir. Ömer'le konuşmak için Arda'nın evine giden Elif, İpek'in davranışlarından Ömer'e karşı bir şeyler hissettiğinden emin olur. Bu sırada Serhat adamlarından İpek'i öldürmelerini ister. Ömer İpek'i kurtarabilecek midir? Elif Ömer'in İpek hakkındaki açıklamalarına inanacak mıdır? Nedret işleri hızlandırmak için yeni bir adım atmaya karar vermiştir. İpek'in kapısını çalar. Nedret'in İpek'e teklifi ne olacaktır? Serhat'ı kontrol altında tutamayacağını anlayan Tayyar konuşmasına engel olmak için ondan kurtulmanın gerekli olduğuna karar verir. Metin'den yardım ister. Serhat'ı koğuşta öldürtmek için adamlar ayarlanır. Tayyar Serhat'ı öldürmeyi başarabilecek midir? Nilüfer Mert'ten Tayyar'ın kendisinden şüphelendiğini öğrenmiştir. Her şeye rağmen kasayı açmaya ve Ömer'in aradığı CD'yi bulup ona vermeye kararlıdır. Nilüfer sonunda kasayı açmayı başarabilecek midir?
Yayınlandı: 11/03/2015
Ebru demiş ki;
Ya bu diziyi maç nedeni ile bir hafta verip bir hafta Yayına ara vermeyin artık nolurrrrrrrrr çok güzel bir dizi yazık olucak yoksa
15.03.2015 - 02:05
0   0

Ebru demiş ki;
Tayyar ve Metin ne kadar masum yaaaaaaa Hüseyin'de masum olma yolunda ilerliyor entrika komedi hep bu Üçünde bide deli abla vardı halada geldi tam tımarhanelik bir dizi oldu hahhhy
13.03.2015 - 10:27
0   0

Semire demiş ki;
BİZİMKİLERE! ARKADAŞLAR! "ADMİNLER NOT BIRAKMIŞ, "MARAL" dizisini.ddiziizle.org -da izleye biliyoruz. Orda da yorum yapmak mümkün . Ben baktım. Ama SEVGİLİ SELİNİN böyle bir teklifi var ki, Orda dizinin bölümlerini izleyip, "Racon" sayfasında bir yere toplanıp, yorum yapalım. Siz ne dersiniz? SEVGİLİ ARKADAŞLAR-SELİN, LALEM,SEZZY, ANNE, MSFİGO, BERRAN, AYİŞIĞI ve bize katılmak isteyen her kes, cevaplarınızı PK-da yazmanızı rica ediyorum. Her kesin cevabını en kısa zamanda bekliyorum. Her kesi öptüm.
12.03.2015 - 22:09
0   0

Ülkü demiş ki;
hüseyin kazadan sonra sakat kalmali ki, bütün yaptiklari kötülüklerin cesasini cekmeli.
12.03.2015 - 22:06
0   0

Esra demiş ki;
su elif'in yurusu ne ya sanki poduymdadi, saclarin hec demiyorum, bir'az gercekci olsalar hec'de kotu olmaz
12.03.2015 - 15:36
0   0

Şengul demiş ki;
Sıkıcı oldu dızı.Omer cok ıyı polıs ama nedense bı gıdım ılerleme yok.37 bolum hıc mı ilerlemez.sıkmsys başladı.ızlemeye devam edeceğimi sanmıyorum.
12.03.2015 - 15:00
0   0

sevda demiş ki;
Varya elife bayiliyorum bu dunyada makyajsiz bile harika gorunen esibulunmaz tek kadin oyuncu
11.03.2015 - 22:06
0   0

Nurten demiş ki;
bu diziye halalari geleli beri benim için dizinin tadi kaçti zevk almaz oldum çogu bolumleri izlemedim
11.03.2015 - 21:00
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler