logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 45. Bölüm izle

Özet: Edibe Atahan’ın işlediği suçlarla yüzleşip cezasını çekme vakti gelmiştir! Annesini kurtaramamanın verdiği azap Mehmet Emir’i altüst eder ve bunun acısını kardeşim dediği Ateş’ten çıkarmaya ant içer. Efsun ve Nuran ise bunca hayat darmadağın olurken sırf kendilerini kurtarmanın derdindedir. Her şeyden habersiz klinikte tedavi gören Hülya, annesinin başına gelenleri öğrenince kendini kaybeder. Hesap sormak için klinikten kaçar ve Ateş’in peşine düşer. Düşmanını can evinden vurmak, onun da en sevdiklerini kaybetmesini sağlamak tek amacıdır. İntikamını aldığını, ailesinin artık huzur içinde uyuyacağını düşünen Ateş, Bahar’ı kaybetmek üzere olduğunu çok geç fark edecektir.
Yayınlandı: 08/03/2015
sezzy demiş ki;
Efsun, Sakine ve Nuran da olmasa bu dizinin tadi olmayacak. Ates.le Bahar tekrar basa sardilar, Hulya.nin beyin iyice gitti, Mehmet Emir.le Ates yine kanli bicakli. Dizi gelecek sezon da devam edecekmis. Bahar.in gercek kimligini bir sezon daha uzatirlarsa tamamen deli sacmasi olacak.
12.03.2015 - 12:15
0   0

Nura demiş ki;
bu dizi bitmesinn yaa cok seviyorum,ozellikle Efsunu
10.03.2015 - 10:50
0   0

baris demiş ki;
su efsun ne kadar itici birisi ya türkceyide batirdi ardaya terbiyeden bahsediyordu ya nuran efsunun terbiyeside ortada
09.03.2015 - 22:48
0   0

Esra demiş ki;
Ben'ce bu dizi 100 bolum'mu gecer yani her dafasinda bi sey oluyor bahar gerceyi oyremiyor buda cok sikici oluyor, tabi her daka yeni olaylar oluyor ama ben'ce artik insanlar bundan bikdi yani zaten hayatimiz zor hep ve sikci bir'az eylceli olsa hec'de kotu olmas zaten efsun olmasa bakmam bide bahar ben'ce cok saf buda bir'az salakca
09.03.2015 - 15:16
0   0

Hayat Yolunda demiş ki;
Bende son 7 bölüm artık izlemiyorum çünkü: bozuk kaset gibi tekrar başa dönüyoruz! Özetleri okuyorum ama değişen bir şey yok, zaten bu haftada hülya ve mehmet emir intikam peşinde olacak! Bir değişiklik olarak çete aileye ( efsun, nuran, ilyas) birde hala ve salih katıldı tam oldu! Ama bahar daha gerçekleri öğrenemedi? Gerçek hayatta bile bir insanın bukadar şanşı yok bu çete aile her seferinde kurtuluyor! Sevdam ala bora Final yapacağına bu dizi yapsa daha isabet olurdu!
08.03.2015 - 05:29
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler