logo

Kara Ekmek 7. Bölüm izle

Özet: Asiye yoksul bir mahallede gaddar üvey annesi ve zorba babasıyla yaşamaya çalışan genç bir kızdır. Hayat yeterince üstüne gelmiyormuş gibi bir de sevgilisinden hamile kalır. Ancak sevgilisi onunla evlenmeyi şiddetle reddeder. Asiye de birikmiş öfkesini oğlana salladığı bıçakla alır. Artık Asiye için zaten nefret ettiği mahallesinden kaçmaktan başka çare kalmamıştır. Gerçek hayatından firarında kardeşi Mine de Asiye'yi yalnız bırakmaz. Ceplerinde para olmayan iki kız kardeş mecburen otostop yaparlar. Bindikleri araba ülkenin sayılı zenginlerinden birinin torununa aittir. Çıktıkları yol, onları düşündüklerinden bambaşka bir yere götürecek ve dört kişinin kaderini sonsuza dek değiştirecektir.
Yayınlandı: 06/03/2015
sezzy demiş ki;
Sevgili Semire.cim, bu diziyi MSFIGO da ben de izliyoruz ama tek tek arasira yorum yapiyoruz. Asiye artik sinir bozucu sekilde kotu olmaya basladi, Taylan.i seviyor ama o, kizkardesini seviyor diye benim olmazsa onun da olamaz deyip binbir numarayla esi ile baristirdi. Halbuki Mine melek gibi. Isler iyice karismaya basladi. Maral tam vaktinde start yapmis, cunku Sevdam Alabora bu hafta final yapmis. Artik toplanma yerimiz orasi:))) Bu arada senin de tum dunya kadinlarinin da gunu kutlu olsun, bir daha kadinlara kalkan eller kirilsin, cezasiz kalmasin insallah.
08.03.2015 - 05:21
0   0

Semire demiş ki;
Sayfada olan bütün kadınların-Yorum yapan ve de sadece yorum okuyan tüm kadınların "8MART" Dünya kadınlar gününü kutllar, tüm kadınlara hayatta başarı, ailede mutluluk ve de daha nice yıllar mesut yaşamalarını dilerim. Her kese sevgiler!.
07.03.2015 - 23:34
0   0

Semire demiş ki;
Canım MSFİGO-cum! Bu diziyi izlemeye devam ediyorsansa, sevgilerimi sunuyorum. Biz hepimiz "Maral"-dayız sen de ora gelirsen mutlu olurum. Seni çookkkk özledim. Öpüldün
07.03.2015 - 09:53
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler