logo

Kocamın Ailesi 35. Bölüm izle

Özet: Ar Ailesinde kayıplar bitmiyor. Tarık ailesine kavuşmuşken Güneş’le ne olacak? Miray ve Fatih geçirdikleri kazadan sağ çıkabilecek mi? Şeniz nereye kayboluyor? Mukadder bir evladına kavuşmuşken diğerini kaybediyor mu? Tarık Engin, akrabalara takdim edilir ancak Güneş’le Esma’nın varlığı cümbüşü kıyamete döndürmeye yeter. Uzun zamandır beklenen misafir sonunda geldiğinde ise herkesin aklında tek bir soru vardır: Şeniz nerede?
YaGMuR demiş ki;
Dizinin konusu cok güzel.... Mukadderin anneligi tartisilmaz... aglamasi kadar gülmesi de gercekci.... dizide tek rahatsiz oldugum konu abartili kavgalar tartismalar... Mukadder hanimin roldeki anneligi muhtesem diziyide zaten sirf onun icin izliyorum
09.03.2015 - 16:58
0   0

hezal demiş ki;
DEGERLI ADMIN SAYFAYA YENILIK GETIRMISINIZ TEBRIKLER ELINIZE SAGLIK. begeni tusunun olmasi daha bir guzel olmus ;)
07.03.2015 - 22:44
0   0

hezal demiş ki;
Berrancim vevet haklisin canim. komedi diye basladigim diziyi artik drama diye izliyorum.. BABAanneye bende sinir olmaya basladim herseye maydanoz oluyor. Yonca bence cok hakliymis soylememekte, Gunesion cekecegi var bu aileden. ya arkadasim baba disinda ailede hic bir normal gormuyorum. hepsi zir deli edepsizler her an kavgaya hazir nazir bekliyorlar tam mahalle kadinlari . Tarik babaya cekmis.. sahsen boyle bir aileye ne kiz verilir nede kiz alinir ALLAH dostlarimi boyle bir aileden korusun. Tarikta cok sesiz herkeisn gonlunu yapayim derken Gunesi ezdiriyor, Gunes ee nede olsa izmirli haksizliga gelemiyor ,kendini ezdirmez tabiki,cok ustune gidiyorlar kizin. ben Gunesin yerinde olsam valla hic arkama bakmadan uzaklasirim boyle bir aileden. Pelin bile o bacak kadar boyuyla simdiden kavgalara karisiyor .benim hic tasvip etmedigim bir aile tipleri acikcasi. CAN karekteri cok karektersiz annesine her hakaret ediliyor Canin sesi cikmiyor hayirsiz evlat. su diziye senarist biraz ceki duzen verse iyi olacak kavgalardan biktik artik.
07.03.2015 - 22:36
0   0

Gonca demiş ki;
bi 35 bölüm de engin-tarık muhabbrtiyle kavgayla geçer artık bunaltana kadar
07.03.2015 - 21:09
0   0

zenep demiş ki;
Bu dizi çok guzel insallah bitmez yaa çok seviyom engin cimi ❤
07.03.2015 - 10:47
1   0

TC Berran demiş ki;
Dizi iyice AGLAK dizisi oldu-Neyin pesindelerki?? Duygu sömürerek nereye varmak istiyorlar?? Birde CENNET MAHALLESINDEN farklari kalmadi..Nekadarbasitlesiyorlar Mahalle kavgasi gibi :-((((( Dizi seviyesizlesti..Elebasilari BABAANNE..KIrmizi rujlari sürücünce $ebek maymununa benzedi.O yastaki bir insan o kadar kirmizi kullanirmi?? Neyse Miray zaten cirkin aglayinca berbat oluyor.Ayni sekilde Mukadder hnmin gülüsüde aglamasida abartilmis.Ne bicim HIKAYE ki bu simdi?? KÖRDÜGÜM oldu;-(( GÜNES te tam normal sayilmaz.Tariga karsi cok kaba:_((( Oda kavgaci ayni zamanda.En felaketleri ESMA Hnm:-() Geriye Pelin,Zafer Bey.Cücü ,Fatih ve Tosbaga kaliyor. Bunlarin disindakilerin hepsi. ARIZALI ve KAVGACI :-()
06.03.2015 - 12:14
0   0

gizemli demiş ki;
slmarkadaslar kocamin ailesi dizi neden bolulk boluk gosteriyor lutfen duzeltin boyle diziye nasil bakalim umarim duzeltirsiniz yarin tekrar deniyecem simden herkese iyi gecelerben boyle diziden hic bir sey anlamiyom cok seviyom bu diziyi umarim mirayin ve fatihiin basina bir sey gelmez ve gunesle tarik cok yakisiyor yani aile karsi cikmasi sacma yani cunku bunlar tarikinengin oldunu sonradan ogrendiler bence cok yanlis olur yani bana sorsaniz hersey tatliya baglanin derim pelini yerim ben pelin
05.03.2015 - 23:47
0   0

yekta demiş ki;
Bolum 4 silinmis admin

Admin Notu: Düzeltildi.
05.03.2015 - 23:02
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler