logo

Poyraz Karayel 9. Bölüm izle

Özet: Mümtaz’ın ihanetini öğrenen Poyraz, Bahri’nin yanında kalmaya karar vermiş ve bu durum Ayşegül’le arasındaki gerilimin artmasına sebep olmuştur. Poyraz bir taraftan da Bahri’nin kasasındaki ses kayıtlarını almaya çalışır. Bu sayede Mümtaz’ın kim için çalıştığını da öğrenecektir. Zafer’le anlaşma yapan Sadreddin ise Poyraz’a bir oyun hazırlar. Sinan’ın velayet davasından sevinçle çıkan Poyraz’ı kötü bir sürpriz beklemektedir.
Yayınlandı: 20/03/2015
Semire demiş ki;
Teşekkür ederim, AYİŞIĞI! Dizeler de çok güzel.
08.03.2015 - 21:44
0   0

SELİN demiş ki;
BERRAN’cım, o programı bende seyrettim ve bende çok beğendim. Kadın haklarının şu andaki durumu konusunda çok haklısın. Üzülmekten ve çevremizdekileri bu konuda uyarmaktan başka birşey gelmiyorelimizden. Dahi çocuklar konusundada haklısın. Mozart’ta o yaşlarda besteler yapmış, ama bütün bunlar somut konular, felsere gibi soyut değil. Ben bu konuya burada nokta koyuyorum. Daha öncede dediğim gibi, dizi güzele benziyor, takıldığım o konuya rağmen vaktim olsaydı belki izler ve yorum yapardım. Sana iyi seyirler ve iyi yorumlar Seninle artık Maral’da görüşürüz. Öptüm BERRAN’cım.
08.03.2015 - 18:43
0   0

TC Berran demiş ki;
Tesekkurler ayni sekilde bende nice aydinlik,özgürce,BARIS icinde vede kardesce elele SEVGI dolu günlere... Ayrica Ayisigi o dizeleri cok begenirim. Büyük Usta HASAN PULUR kaybettigi sevgili Esinin ardindan yazmisti !!!!! Ellerine saglik*_*_
08.03.2015 - 16:43
0   0

Ayisigi demiş ki;
Bende bu sayfada dizi yorumu yapan TC BERRAN,SEMIRE nin Dünya 8 mart Kadinlar Gününüzü Kutluyorum ve esitlik,özgürlük ve mutlulukla dolu bir yasam sürmenizi diliyorum.
08.03.2015 - 13:46
0   0

Ayisigi demiş ki;
Bir Kadin Giderse Evden Her sey gider,Mutfaktataki Tikirtilar Gider. Güle Güle Diyen,Hosgeldin Diyen Ses Gider. Evdeki Ses,Nefes Gider. Bir Kadin Giderse Hayatindan Bir Anne Gider,Bir Es Gider. Bir Kadin Giderse Hayatindan Bir Dost Gider,Arkadas Gider. Bir Kadin Giderse Hayatindan Her Sey GIDER. Hayatinizdaki Kadinlara Sahip Cikin!
08.03.2015 - 11:31
0   0

TC Berran demiş ki;
Biraz önceki yorumumda "klevyede" bir ariza nedeniyle tuslar bloke oldu ve ilerleme yapamadim.tamamen kapattim ve sorun cözüldü:-)) SELIN'cim ve sevgili Semirecan vee tüm Dostlarin "EMEKCI KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLAR, DAHA NICE AYDINLIKLI;ADALETLI VE ATATÜRKÜN BIZE HEDIYE ETTIGI (hatta bazi Avrupa Ülkelerinden bile yillarca önce!! )mirasi kaybetmemek umuduyla sahip cikilmasini ve bu ugurda mücadele edilmesi dilegimdir.Sevgilerimle kucakliyor ve öpüyorum.IYI PAZARLAR*_*
08.03.2015 - 11:22
0   0

TC Berran demiş ki;
Sevgili SELIN'cim ve Semirecan tesekkürler bende ayni sekilde kutluyorum.Dn "CEVIZ KABUGU" programinda Sn.Canan Aritman la birlikte 3 bayanla yapilan program cok harikaydi.Arzu edenler tekrarini YOUTUBE tan izlemelerini tavsiye ederim.Yalniz önceden söyleyeyim cooook uzun bir program.Kadinlar icin cok yararli bir program. Bir hususu cok önemsedim.ATATÜRK 1926 da "KADINLARA HAK VERMIS ...BU HAK 89 YIL SONRA HOYRATCA GERI ALINIYOR VE HILAFET ZAMANINA DÖNÜLMEK ISTENIYOR !!!!!!!! SELIN'cim yok uzatmiyorum.IDIL BIRET ve FAZIL SAY'i örnek olarak gösterebiliriz.Ki, o 8 yxasinda 8 ESER yazmis dün okudum!!!!!!!!!BU Dizinin fragmaninin izledim. Bahri yine ASK konulu $IIR okuyordu:-))) Cevreci ve küresel isinmaya karsi korumalarla $iirsever Mafiöse ve müziyen $AIR EX POLIS POYRAZ!!!!!!!!! Ben simdilik keyfle izliyorum. Aslinda diger dizilerde entrika,kötülük,kiskanclik, tefeciler KUMAR kol gezmiyormu???Yeni baslayan masalimsi MARAL bile daha 1.Bölmde ENTRIKA ile basladi:-((((( Her ikinizide
08.03.2015 - 10:39
0   0

Semire demiş ki;
Sayfada olan bütün kadınların-Yorum yapan ve de sadece yorum okuyan tüm kadınların "8MART" Dünya kadınlar gününü kutllar, tüm kadınlara hayatta başarı, ailede mutluluk ve de daha nice yıllar mesut yaşamalarını dilerim. Her kese sevgiler!.
07.03.2015 - 23:39
0   0

Ayisigi demiş ki;
Bu kadar ince eleyip SIK dokumasak-:))
07.03.2015 - 22:15
0   0

SELİN demiş ki;
BERRAN’cım , yazını yeni okudum. Amacım olayı uzatmak veya düşüncemde diretmek değil , zaten mesleğin ve mesleğimle ilgili sözlerini okumasaydım konuya bir daha girmiyecektim. Ama orada bir serzeniş gördüğüm için bir yanlış anlaşmayı düzeltmek istiyorum. Ben oyuncu çocuğun o sözleri ezberleyip söyleyebildildiğinden ve o yaşlardaki çocukların herşeyi yetişkinlerden daha iyi ezberleme yeteneklerinin olduğunu biliyorum. O yaşlarda çocuklar çok çabuk öğrenir ve herşeyi çok çabuk ezberler. Zamane çocuklarının bilgi dağarcığının da bizim zamanımızdakiçocuklardan çok geniş olduğunu da hepimiz biliyoruz. Ben oyuncu çocuğu eleştirmedim zaten. Ben çocuk karakterin babasına söylediği sözleri eleştirdim. O yaştaki çocuklar çabuk öğrenir ve öğrendiklerini tekrarlar ama birisinin karakter analizini yapamazlar. Benim seyrettiğim bölümde çocuk babasının karakter analizi olabilecek şeyler söylüyordu. Ben o yaşta karakter analizi yapabilen bir çocuğa daha rastlamadım. Dünyada dahi denilen çocuklarda vardır tabii, 6 yaşında kemanı inleten, piano çalan ve en ağır matematiksel denklemleri çözen. Ama 6 yaşında felsefe yapan çocuk ben daha duymadım. Benim söylemek istediğim konu buydu. Ama yinede tabii ki tecrübelerimiz değişik olabilir. Bunun aramızda anlaşmazlık konusu olmayacağından eminim. Sevgiler BERRAN’cım.
07.03.2015 - 21:02
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler