logo

Şeref Meselesi 15. Bölüm izle

Özet: Şeref meselesi 15. bölüm izle, Şeref meselesi 1 mart izle, Şeref meselesi son bölümünde olacaklar, Şeref meselesi hd izle
Yiğit’in hayatından endişe eden Emir, Ömer Ziya ve Levent’e karşı çok öfkelidir. Nihat, kendi yöntemleriyle Yiğit’i konuşturmaya çalışırken bir taraftan Emir, diğer taraftan Levent, herkes Yiğit’e ulaşabilmek için çabalar. Levent, Yiğit’i kurtarmak için girişimde bulunur. Ağır işkence gören Yiğit ise Nihat’ı deli eder ve suskunluğunu korur. Şeref Meselesi 15. Bölüm 1 Mart Pazar akşamı saat 20:00'de Kanal D'de!
Yayınlandı: 20/03/2015
SELİN demiş ki;
Herkese selam. Bu gün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bütün kadınların bu gününü kutlar hepimizin eşit ve şiddet hakim olmayan bir dünya da yaşamasını dilerim./// LaLem’cim tabii ki Emir konusunda senin anladığın doğru. Ama biliyorsun bir insan bir şeyi saptırmak isterse en güzel sözü bile kötü bir söz haline getirir. Bence sende artık bu konularla uğraşmayı bırak ve beni beni bu işlere karıştırmayı da bırak. Benim gibi yap görmemezlikten gel. Çünki değmez. Depresyon konusunda sorduğun soruya gelince, dediğim gibi depresyonda olupta normal yaşantısını sürdüren insan çoktur. Bunlar yaşamlarını idame ettirmek için gereken herşeyi yaparlar ama bu insanların yaşam kalitesi düşüktür, çünki hiçbir şeyden zevk almazlar. Kübra akut bir atak atlattı ve intihar şoku yaşadı. İntihardan hemen sonra bundan pişman olması onun bu şokla depresyonu aştığına işaret. Nadir durumlarda böyle olur. Uzun lafın kısası olabilir diyor ve seni öpüyorum. Yeni bölüm yorumunda buluşmak üzere.
08.03.2015 - 16:17
0   0

LaLem demiş ki;
Ayışığı arkadaşım sürü psikolojisi konusunda yaptığı bilimsel açıklama için teşekkürler. Ben selinin varsiyonunu alayım dersen darılır mısın? Daha çok kafama yatıyor da. Bu arada sürü halinde davrandıklarını kabul ettiler demişsin. Bana bunu kabul eden kişilerin adlarını yazar mısın? Ben bu konuda birşey okumadım da, acaba birşeyler mi kaçırdım? Bu arada senin SA sayfasında şöyle bir cümleni okudum: „ Paramparcada cok gerginlikler ciktigindan ve adminlerede kolaylik olsun diye DIZIYLE ILGILIDIR,BÖLÜM YORUMUMDUR diye yazmaya basladim. Hemde gerginlik okumak istemeyen SADECE dizi yorumu okumak isteyen sessiz okuyucular icin kolaylik olsun diye öyle yaptim. Ama bunu sadece paramparca da öyle yaziyorum,diger dizi yorumu yaptigim sayfalarda degil. Burası ŞM sayfası ama bu metodla devam. Onu yazan cidden sen miydin? Beni bilgilendirirsen mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
07.03.2015 - 23:58
0   0

Semire demiş ki;
Sayfada olan bütün kadınların-Yorum yapan ve de sadece yorum okuyan tüm kadınların "8MART" Dünya kadınlar gününü kutllar, tüm kadınlara hayatta başarı, ailede mutluluk ve de daha nice yıllar mesut yaşamalarını dilerim. Her kese sevgiler!.
07.03.2015 - 23:39
0   0

LaLem demiş ki;
Diziyle ilgilidir: Selin cim selam, sorularıma verdiğin cevaplar için teşekkürler. Ama benim sorularım bitmez. Şimdi soru cevaplarından da sorular çıkardım. Daha doğrusu yorum yorumcusu arkadaşımızın anladığı şeylerle benim anladığım şeyler arasında bayağı bir fark gördüğüm için biraz tereddütte kaldım. Düşüncenin sahibi sensin ya o bakımdan bu çeşitli anlaşılmaları en iyi sen çözersin diye düşünüyorum. İlk sorum şu cümlenle ilgili “ Emir gibi kusursuz insanlar tepki görür çünki insanlar bu tipte olmak istedikleri ama olamıyacakları insanı görürler . Bu aynı zamanda bir başarısızlık göstergesidir. Kendilerine kızacaklarına ona eksikliklerini gösteren kişiye kızmaları daha az sıkıntı verir“ . Ben bu cümleyi „ kusursuz olmayı başaramayan insanların bu başarısızlığını kendilerine itiraf etmeleri zor olduğu için kusursuz insana tepki duymayı yeğlerler diye anlıyorum. Ama yorum yorumcusu arkadaşğımız bunu „, emir gibi olmayan insanlar başarısız insanlar diye anlamış. Sence hangimiz doğru anlamışız. İkinci sorumda, „depresyon geçirdiği halde normal yaşantısına devam eden insanlar vardır“ demişsin . Soru bu insanlar depresyonda oldukları halde kübra gibi hayatına yeniden bir yön verme gücünü bulabilirler mi? Cevaplarına şimdiden teşekkürler.
07.03.2015 - 23:36
0   0

Ayisigi demiş ki;
lalem nikli sahis sürü konusunu yanlis anladigimi beyan etmis sayin adminler. Bende ne anladigimi aktarmak istiyorum. Bir nevi demokratca cevap hakki.Bir coban köprünün basinda SÜRÜSÜNE bakar iken bir koyuna celme takiyor. Koyun düsmüyor fakat sicriyor. Ondan sonra gelen bütün KOYUNLAR da orada birsey olmamasina ragmen o sicramayi yapiyorlar! Birde söyle bir olayda var ana koyun bilgic bilgic sesler cikarirken cevresini sarmis kuzularinin hayret icinde meeelemesi..
07.03.2015 - 22:44
0   0

LaLem demiş ki;
Herkese merhaba. Diziyle ilgilidir. Ayışığıcığım, yorum yorumu yapma kararına çok sevindim. Senin bu konudaki fikirlerin olmadan bu sayfalar oldukça fakir kalıyordu. Bilhassa yazılanları anlama konusundaki maharetine hayran kaldım. Sende sürü halinde hareket etmeyi beş yaşında bırakanlardandın değil mi? Bu yeni yorum yorumlama hobini sadece belirli kişilerin yorumu için kullanmaya karar verdiğini görüyorum. „ Gülsereni sevmiyorlar“ dizindede bu eksikliği hissediyorum aslında, birde oraya el atsan diyorum. Maral için bunu isteyemiyeceğim. Zaten oraya bizler için bir istisna yapıp dördüncü bir dizi olmasına ve senin imkanlarını zorlamasına rağmen yorum yapıyorsun. Birde senden bu fedakarlığı isteyemem. Senin bu hiç kimseye gönderme yapmayan halini de aynı zeytinyağı halini sevdiğim gibi çok sevdim. Anneleri öldü şans bunun neresinde demişsin. Şans bunun şurasında: nihat ın adamları ateş açtığında orada kübra, bebek emir veya çevreden başkalarıda ölebilirdi. Ben yiğit olsaydım bende bunu şanslılık kabul ederdim. Biliyorum anlaması çok zor ama böyle düşünen insanlarda var dünyada. Ayişicığım, depresyon konusunda sende daha önceki yorumunda neyse bu dizi hoşgörülür demiştin, unuttun mu? Emir konusunda selinin anlattıklarını sen boşver onun dediklerini anlamak senin ve senin dostların için biraz zor, bunun sizinle onun bulunduğu yer le alakası var, yani o himalayaların tepesinde sense kızıldeniz kıyısındasın. . Sen zaten onun ansiklopedi gibi konuştuğundan ve diğer yorumcular için bunun ağır düştüğünü yazıp kamu göreevini yapmıştın.Okuma kafan karışmasın. Sen bence herkesin anlıyacağı şekilde yazanların yorumunu oku. O da öyle kendi kendine yazsın dursun. Hani demiştin ya zaten kimse okumuyor diye. Derya konusunda maalesef sana katılamıyacağım. Ben derya nın kendini bunu yapmaya zorunlu hissettiğinden eminim. Sürü konusundada bazı şeyleri yanlış anlamışsın ama dedim ya himalaya tepesi nere kızıldeniz kıyısı nere.. Yeni uğraşında başarılar dilerim canım eline sağlık.
07.03.2015 - 18:57
0   0

Leyloush demiş ki;
Selam herkeze. Ayisigi okuldan firsat bulamamistim o yuzden gecen bolumde yorum yazmadim, bizi dusundugun icin saol. // DIZI YORUMu: Ay ben bu bolumu cok sevdim yaa. Kubra yigit saplantisinda kurtuldu, hayata geri dondu resmen, artik mutlu kendisiyle eliflen ilgileniyo cok sevindim yaa. Ben bu bolumde herkezi sevdim sibeli bile o derece yani. Kubranin mutlulugu bana yansidi sanki. Sadece son sahnede zeliha vuruldu diye uzuldum. In Sha Allah olmez. Bazilari yigit´ci bazilari da emir'ci ben ikisini de seviyom. Ikiside zit karacter biri principlerin yoluda yuruyo oteki guc pesinde kosuyo. Aslinda her karacterin gozunden bakinca herkez kendisine gore dogru seyler yapiyo. Bu bolumde bi deryaya acidim ya kiz o kadar zor durumda ki arkadasinin ve sevdiginin arasinda kaldi cok zor karar verdi... Sibel'len kubranin barismasina da cok sevindim arkadaslik kazandi. Ask onlari ayiramadi. Ama sibelin yaptigini hala dogru bulmuyorum. Arkadaslar gordum ki SM'nin reytingleri duzelmese final karari alabilirlermis. Cevrenize soyleyin de pazar aksamlari kanal d ye baksinlar :D bitmesin bu dizi cok kaliteli bi dizi. Kadroda super. Ben fransada oturdugum icin internetten izliyom. Neyse herkeze selamlar.
07.03.2015 - 02:39
0   0

Ayisigi demiş ki;
Evet bende yorumlari yorumlayim,nasilsa moda haline geldi artik-:) Sükürler olsun sürü olduklarini kabul ettiler-:) Yine sükürler olsun ki KUSURSUZ Emiri ben seviyorum ve ben yirttim. Yeni ögrendigimiz, bilgiye göre ve herzaman dogru olan bilgiye göre Emir karekterini sevmiyenler basarisiz insanlar ve Emir gibi olmak isteyipte olamadiklari icin Emir karekterinden hoslanmiyorlarmis. Yorumculardan da bayagi Emirden hoslanmiyanlar vardi yane-:) Valla benimde kafam karisiyor bazi konulara. Dizinin 12 bölümde bazi yorumcular sayfa sayfa en uzun dizi yorumu yapiyorlar ince eleyip SIK dokuyup,sonra ben Kübra nin deprasyona girmesiyle cikmasinin fazla hizli oldugunu yazdigim da ise dizidir fazla ince eleyip SIK dokumamayi tavsiye ediyorlar-:) Asil bu saatten sonra Yigitin bu iste devam etmesine cok büyük bir neden kaliyor,annesi öldürülüyor. Ben ise Levent isimli polisi cok sevdim ve sempatik buldum. Yigiti in Deryayi Nihattan intikam almasi icin kullanmasi cok dogru bir davranisti. Derya kac yasina gelmis bir kadin,kendi secimini kendi yapti,kesinlikle kendisini mecbur hissetmeden bu secimi yapmistir. Anneleri öldü Yigit ve Emir in neresi sansliymis? Benim gözlerimin önünde annemi katledecekler ben hayatta kaldigima sansli olmama sevinirmiyim? Bende Emir karekterini seviyorum ama fanatik bir sekilde Kübraya karsi tek bir hatasi olmadi simdiye kadar diyemiyecegim,dört dörtlük biri ise hic diyemiyecegim. Ya bende mi dizi yorumunu birakayim yorum yorumu yapayim?-:)
07.03.2015 - 00:47
0   0

SELİN demiş ki;
SEMİRE’cim selam. Biz Maral dizisini bu siteden seyredebiliyoruz ve yorum yapabiliyoruz. Sen seyredemiyor musun? MSFİGO’cum ve sen hariç sürü orada. Dene bir bakalım olmazsa buraya haber bırak başka bir çözüm arayalım. Öpüldün. /// LaLem’cim bana sorduğun sorulara cevabım şöyle: Emir gibi kusursuz insanlar tepki görür çünki insanlar bu tipte olmak istedikleri ama olamıyacakları insanı görürler . Bu aynı zamanda bir başarısızlık göstergesidir. Kendilerine kızacaklarına ona eksikliklerini gösteren kişiye kızmaları daha az sıkıntı verir. Bütün hikaye bu. Kübra’nın depresyonu bu kadar çabuk atlatması normal mi soruna gelince. Bütün dizilerde olaylar çabuk olup bitiyor. Bir bakıyoruz biri ağır bir ameliyat geçiriyoruz, bir daha bakıyoruz 3 gün sonra tazı gibi koşuyor. Yani dizilerde alışılmış ve anlaşılır bir fenomen. Burada anlatılmak istenen depresyon hikayesi değil Kübra’nın Yiğit’e olan büyük aşkına, bütün çabalarına rağmen karşılık alamamasının ve alamıyacağını farkettiği anda büyük bir yeise düşmesinin sonucu geçirdiği bir buhran geçirdiği anlatılmak istendi. Bu buhran sonu Emir’in Yiğit’e dediği gibi “seni kalbinden atamadı ve sensiz yaşamayı da göze alamadı” ve ölmek istedi. Depresyonun hafif, orta ve çok ağır olan tipleri vardır. Tedavi süreci de ona göre değişir. Belli bir trauma (çok sevilen birinin kaybedilmesi gib) veya bir felaket yüzünden stresli bir dönem geçiren bir kişinin geçirdiği sancılı süreye depressif faz denilir ve zamanla hatta tedavisiz bile atlatılabilir. Bazen başarısız bir intihar teşebbüsü de insanları kendine getirebilir. Yani yani depresyon için 40 gün 40 gece devam etmesi gerekir veya üç günde geçer diye birşey söyliyemeyiz. Zaten çok insan depresyon geçirdiği halde normal yaşantısına devam etmektedir. Burada bize Kübra’nın böyle bir dönem atlatıp, kendini toparlayıp tekrar hayata dönmesi anlatılmak istendi. Fazla ince eleyip sık dokumaya gerek yok diyelim. Aynı olmayan sürü psikolojisinden etkilenenleri n yazdıklarını mühimsemeye gerek olmadığı gibi. Öpüldün.
06.03.2015 - 22:31
0   0

LaLem demiş ki;
Herkese merhaba. Selin cim tahmin ettiğim gibi oldu, sen ve yorum başyazarımız bana yazacak birşey bırakmadı. Elinize sağlık. Tabii ki maral ı seyredecek ve yorumda yapacağım . Hadi gözümüz aydın. Vallahi ümütli değildim bu sayfalarda bu diziyi seyredeceğim konusunda. Sürü psikolojisi ve sürü halinde hareket konusunda yazdıklarına teşekkürler. Gülücük değil kahkaha gönderdimde anlayana. Neyse artık sürü yok ama yorum yapanlar yine parmakla sayılacak kadar az. Birazda yorumlarla uğraşayım. DİZİYLE İLGİLİDİR: vallahi yiğit cim için üzülmeme rağmen bunu emir e bağlama saçmalığını yapmak gelmiyor elimden. Yiğit o yolun yolcusu ve polis onu takipte . Ayrıca nihat gibi onun ayağını kaydırmak için fırsat kollayan bir rakibi var ve bu meslekte, kübra dan duyduğumuz gibi bu tür iş kazaları olağan. Bu olay yiğitin aklını başına getirmek için bir fırsat olabilirdi ama nerdeee… Aslına bakılırsa bu olay yiğitin yerini biraz daha sağlamlaştırıp, nihatınkini sallandırmaya başladı. Bu saatten sonra yiğit in bu işe devam etmesini haklı gösterecek bir şey kalmadı benim için, sadece yükselme ve zengin olma hırsından başka. Hiç olmazsa paralarını robin hoodvari fakirlere dağıtsa da hayırlı bir iş yapıyor desek. Buna rağmen yiğit i sevmekten vazgeçmedim. Durmadan emir e kızmak için bir sebep arıyorum ama bulamıyorum. Selin cim burada anti parantez sana yine birşey sormak istiyorum, ben ve benim gibiler (çevremdede var böyle birkaçı) emir i kusursuz bulduğumuz halde sevemiyoruz ve ona tepkiliyiz, sence neden? Yiğit artık ailesi için sadece tehlikeden başka birşey değil. Ben emir in yerine olsam kendimi ve kübra yla çocuğu yiğitten tamamen tecrit ederim. Yiğit’in sibeli bu şekilde silmesine de kızıyorum aslında. Selin cim seninde dediğin gibi sibelle kü branın tekrar barışmaları beni de duygulandırdı ve bu bölümde sibele içim burkuldu. Ama o kuvvetli kız yakında kendine gelecektir. Kübra cidden yiğiti tamamen aştı mı acaba? Selin cim ben şüpheliyimö sen ne diyorsun. Depresyonu da çabuk aştı, ya buna ne dersin? Kübra nın psikiateri neydi öyle. Nerdeyse emir in boynuna atılacaktı. Ne antipatik şeydi o. Aman sakın onu emir e yazmasınlar. Bidiğimiz kadarıyla kübra nın terapisi devam ediyor. Kazara yine görüşürler. Bu emirciğin şansına da mesleğinle ilgili önemli bir dönüm noktasında bir felaket oluyor adam engelleniyor. Bir gün sonra ankaraya gidecek şimdide annesi vuruldu. Aslında talihsiz bir adam. O herkesi düşünüyor onu düşünen yok. Herkes kendi havasında. Gelde şimdi salak deme. Gerçi keşki bu dünyada daha fazla böyle insanlar olsaydı. Oyunsuz, düzensiz , dürüst fedakar …. Beni bu dizide rahatsız eden bir şey daha var o da şu selim le ender in durumu. Bunlar yiğit in hangi işlerini yapıyorlar belli değil. Ama önemli şeyler yapıyor gibi görünmüyor. Bazen ayak işlerini yapıyorlarmış gibi görünüyorlar. Bakalım zamanla ne olacak. Vallahi bende yeni bölümü merakla bekliyorum. Herkese iyi akşamlar.
05.03.2015 - 20:48
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler