logo

Gönül İşleri 20. Bölüm izle

Özet: Gönül işleri 20. bölüm izle, Gönül işleri 1 mart izle, Gönül işleri son bölümü izle, Gönül işleri yeni bölümde neler olacak
Saadet’in tesadüf eseri öğrendiği sır, sırtına yük olur. Yıllardır kardeşi bildiği Sevda, Muzaffer’in hastanede yazdığı mektuba göre öz kardeşleri değildir. Okuduklarının yanlış olduğuna inanmak üzereyken Süreyya’nın yaptığı telefon konuşmasına şahit olur. Belli ki geçmiş büyük bir sırrı, Muzaffer ve Süreyya’nın evliliğinin katili olan bir günahı saklamaktadır. Saadet gerçeği öğrenmeye karar verir ve Kemal’den yardım ister. DNA testi yaptırıp aklındaki sorulardan sonsuza kadar kurtulmayı planlamaktadır. Sevda ve Bedir kaçma planları yapıyor. Bütün bunlardan habersiz olan Sevda ise Bedir’le bir kararın eşiğine gelmiştir. Tibet’in tehditleri, Sevda’nın kalbindeki aşka engel olamaz ve Bedir’le kaçma planları yaparlar. Ama hiç beklemedikleri birisi bu planı öğrenecektir. Süreyya’nın evdeki varlığı, bütün ev halkının canını sıkacaktır. Muzaffer, hastaneden çıkıp eve gelmiştir. Henüz bakıma ihtiyacı olduğundan Süreyya da onunla birlikte eve gelir. Süreyya’nın evdeki varlığı, bütün ev halkının canını sıkacaktır. Özellikle Servet, annesini affetmeye yanaşmaz. Yine de Muzaffer’in hassas kalbi bir kez daha kırılmasın ve üzülmesin diye tahammül edeceklerdir birbirlerine. Muzaffer babamız “bu evde bundan sonra gizli saklı iş yapılmayacak” diye söylenedursun kızlarımızın üçünün de, hatta Süreyya’nın bile sırları vardır.
sevin demiş ki;
selam canan evet o da olabilir tabii ama ciktigi zaman eve geri dönebilir yada cocuklarini görmek icin(muaffer göstermiyorsa eger)caba sarfedebilidi.sanirim bir belalisii var diyecegim telefon görüsmesinden sonra ama o yasta:))bilmemki.
03.03.2015 - 00:50
0   0

Canan demiş ki;
Sevin arkadas bende bunu merak ediyorum...belki gitmemistir...hapishanede yatmis olabilir diye düsünüyorum.
02.03.2015 - 23:29
0   0

sevin demiş ki;
diziye yeni katilan kizlarin annesi süreyyanin bunca yil cocuklarini arayip sormamasinina nasil hakli bir sebep bulacaklar merak ediyorum.hic bir neden kücücük cocuklarini öylece birakip arkasina bile bakmadan gitmesine bahane olamaz.hic degilse onlarida alsaymis.
02.03.2015 - 21:34
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler