logo

Kara Para Aşk 33. Bölüm izle

Özet: Ömer, İpek ve Arda'yı kurtarmak için Tayyar'ın adamlarıyla çatışmaya girer ve ikisini de kurtarır. Karnından yaralanan İpek iyi görünmemektedir. Hayatından silmiş de olsa İpek'in ölme ihtimali Ömer'i sarmıştır. Yaşadığı gelgitler Elif'in gözünden kaçmaz. Elif, Ömer ve İpek'i deliler gibi kıskanmaya başlar. Bu sırada İpek'in hayatını araştıran Nedret, İpek ve Ömer hakkında önemli bilgilere ulaşır. Nedret öğrendiklerini Elif'e anlatacak mıdır? Arda'nın kurtulması Hüseyin'in planlarını alt üst etmiştir. Arda'yı susturmak için onunla yüzleşmeye karar verir. Hüseyin ve Arda yüzleşmesi nasıl sonuçlanacaktır. Metin'in Nilüfer'e olan aşkını gören Tayyar, oğlunu Nilüfer'le evlenmesi konusunda yüreklendirir. Babasının da desteğini alan Metin, Nilüfer'e evlenme teklif eder. Yaşananlar yüzünden Metin'e olan aşkı öfkeye dönüşen Nilüfer, Metin'in evlenme teklifini kabul edecek midir? Ömer, Arda'nın pusuya düşürülmesinden sonra Hüseyin'in kirli bir polis olduğuna emin olmuştur. Üstelik abisi Arda'nın canına kast etmiştir. Ömer büyük bir yıkım yaşamaktadır. Arda'yı daha fazla tehlikeye atmamak için gizlice araştırma yapmaya karar vermiştir. Ekipçe emniyette değil Arda'nın evinde çalışmaya başlarlar. Bu sırada Emre çok önemli bir delile ulaşır. Emre üç cinayeti de çözebilecek bu önemli kanıtı Ömer'e verebilecek midir?
sevda demiş ki;
Hepiniz sacmaladiniz diziyi begenmiyorsaniz seyr etmeyin bence hersey super yasasin elif ve omer
04.02.2015 - 00:10
0   0

Semire demiş ki;
Selam. Yeni bölüm fraqmanı izledim. Elif yine polisçilik oynuyor. Ne deyim?!!!!
03.02.2015 - 18:59
0   0

Ella demiş ki;
Yahu bir insan bu kadar mi yeteneksiz olur, Elif'in kiskancliklari bile yapmacik abartili, halasi birde bizim kiz asildir kiskandigini belli etmez demisti!! Bana gore basitlik akiyor. Birde her adim basi karakolda bitiyor, ordaki polislerden daha cok mesai yapiyor, guya holding yonetiyor eger ise ugrarsa!! Birde bir insan sevgilisiyle, sozlusuyle, nisanlisiyla, yada karisiyla gunde kac kere bulusur??? Omer le elif gun icerisinde 10 kere bulusup, en az yesinde ayrilip geri ucunde barisiyorlar!!! Bu kadar skici ve uyumsuz cift olamaz. Ben su Ipegi bile bir kac bolumde daha cok sevdim ve Omerle yakistirdim ve birlikte olmalarini istiyorum, cocukta Omer'den olsa ne guzel olur, altindan Iyi bir hikaye ciksa. Omer elif'in yalanlarini unuttugu gibi Ipegi de af etse. Su elif te ciksa, zaten elifle omerin bunca olandan sonra birlesmesi mumkun degil. Senaristler birlestirirse omerle elifi zamanima yazik derim. Nilufer konusuna hic deginmicem, aklim almiyor onu!!!
31.01.2015 - 21:23
0   0

Semire demiş ki;
Selam. Arkadaşlar! Bakı ne deyeceyim. En iyisi Elifi devre dışı bıraksınlar. Ömer İpekle ta başa dönerek. Elifle yaşadığı macarayı şimdi de İpekle yaşasın. Ne de olsa İpek de tıpkı Elif gibi şantaş ediliyor, O da korkuyor. Ee... Bu durumda Ömer ona sahip çıkmazmı?!:))))
30.01.2015 - 21:32
0   0

Semire demiş ki;
Sezzy-cim! Merhaba. Ben de çocuğun Ömerden olduğunu düşünüyorum. Zira senaristler bula-bula her kötü ihtimali gerçekleştirmekle meşğuller qaliba. Kıskanclık krizleri de fazla abartılı. Yahu kızcığaz can pazarında, Elif neyin derdinde? Yani düşndüklerinin saçma ola bileceyini hiçmi fark etmiyor? Bu hala da az deyil, Bizde böylelerine "Saman altından su yürüten" diyorlar. Öpdüm
30.01.2015 - 19:56
0   0

Sebnem demiş ki;
ya bu nulufer ne bicim bir karakder kendisi fatini seviyor merti"de kiskaniyor
30.01.2015 - 16:49
0   0

sezzy demiş ki;
Semirecim, haklisin canim, Elif.in poliscilik oynamasi artim zinir bozmaya basladi. Bir de kiskanclik krizleri cikti simdi. Bence cocuk Omer.in cocugu. Onu da ogrenince artik tam delirir. Metin, Huseyin.in cdsini eline gecirdi, ileride kullanacagini tahmin ediyorum.
30.01.2015 - 03:32
0   0

Semire demiş ki;
Her kese merhaba! Bu Elifi de polis yapsınlar. olay bitsin. Vessalam, şüt tamam. Kız zaten nerde bela var, onun içine damlıyor. Eynine bir çelik zireh, eline bir silah. Tüm mesele kapansın. Biz de kurtulak. Bu kadar saçmalık yeter ya....:)))
29.01.2015 - 21:26
0   0

dilek demiş ki;
niye bir afta veriyorlar bir afta vermiyorlar yoksa finale mi yaklasiyoruz zaten bitmesi gerek artik cok sacma olmiya basladi
29.01.2015 - 18:49
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler