logo

Paramparça 9. Bölüm izle

Özet: Hazal yeni bir tatkikler peşinde! Dilara’nın aile imajlarını düzeltmek için ayarladığı TV programının fiyaskoyla sonuçlanmasının ardından Cansu’nun da evden gitmesiyle ortalık iyice karışır. Kızlarının peşine düşen Cihan ve Dilara onu hiç ummadıkları bir yerde bulur. Ancak daha önce davranan biri vardır. Cansu’nun Gülseren’e “Seninle kalabilir miyim” diye sormasına tanık olan Dilara hiç beklemediği bu gelişme karşısında şoka girer. Bütün bunlar olurken Hazal da yalıdaki yerini sağlamlaştırmak için yepyeni bir taktik geliştirir.
TC Berran demiş ki;
Asagidada belirttigim gibi MSFIGO 'ya tamamen katiliyorum.. Bizim tanidigimiz ROZA böyle degildi ve esprili sakalar yapan birisi idi!!!!!!!!!!
05.02.2015 - 16:22
0   0

TC Berran demiş ki;
Bir hususu ilave etmek istiyorum. Bizim grup YGA da tanismistik ancak yine HAVVA fanatikleri yüzünden birbirimizle asla! kavga etmedik!!!!! Orda atesli Havva Fanatigi M.... ile farkli düsüncelerimiz olmustur. Ama onu öyle kabul edip kendi savunmalariyla basbasa birakiyorduk. Kendisi gercekten atesli HAVVA fanatigi idi!!!!!!! Bilginize... Kimse onu durduramadi...Sevgiler.
05.02.2015 - 16:17
0   0

TC Berran demiş ki;
Sevgili ANNE "bassagligi dileklerin icin tesekkürler ancak Sevgili Sezzyde yazdigim gibi b en Babamin ansi oldugu icin onu rahmetle anmistim. Yani yeni vefat etmedi.O yüzden gönül koyma ... yine sagol ve DOSTLAR SAGOLSUN ;-(( Sevgilerimle*_* Sezzycim katiliyorum. Ayrica MSFIGO#cumada katiliyorum. Benimde kafam karisti:-()
04.02.2015 - 12:24
0   0

sezzy demiş ki;
Herkese Merhabalar, aslinda herkes diger sayfaya gecmis bile, ama bu sayfada hala cozumlenmemis bir durum var, o nedenle onu halletmeden diger sayfaya gecmek Istemiyorum, Ayisigi, tek tarafli, yanli oldugumu yazmissin, oyle olsaydi sessiz kalir, hicbir yorum da yapmazdim, ama sen biriyle munakasa ediyorsun herkesi de o tartismanin icine dahil ediyorsun, bir gorunup bir kayboldugumu yazdin. Ben sadece 4 hafta yoktum, donunce de dizinin tamamini izlemeden yorum yapmak istemedim, ama bundan onceki sayfalardaki yorjmlari da okudum, surekli siz eskiler deyip duruyorsun, AFK yorumcularini cahil, yasli, fakir diye hemen teshis ettin, burasinin sanal ortam oldugunu sen yazdin, bu insanlari ne kadar taniyorsun, hayatlarini ne kadar biliyorsun ki, bu insanlar dizi izlemekten baska birsey yapmiyorlar diyorsun, alisverise gunduz gidiyorum, gidince de mutlaka bir kafede ara verip kahve keyfimi yapiyorum. Haftasonlari da arkadaslarla bulusup ya yemege ya da bruncha gidiyoruz. Diziler ise geceleri, insanlar her gun her gece sokaklarda gezecek degiller ya. Elbette isleri bitince, yemekten sonra ayaklarini uzatip evlerinin rahatinin keyfini cikacikaracaklar.Susmak istedim ama surekli hemen her yorumunda eskilere gonderme yapip dizikolik olduklarini soyleyince dayanamadim, sen sadece MSFIGO ile tartisiyorsan digerlerini niye tartismanin icine sokuyorsun, daha once de uzun zmaan once galiba KGde idi, birisiyle tartisirken beni de bu tartismanin icine soktun ve seni uyarmistim, yine ayni seyi yapiyorsun, hep yapiyorsun. Tartisma da olabilir yorum yapilirken, dizilerde o kadar cok karakterler var ki herkes herkesi sevmek zorunda degil, ama yorumlarimizi yaparken satasmadan, tatli tatli atismalar da yapilabilir, AFK sayfasinda o kadar cok yorumcu vardi, Ferhacilar ve Emirciler diye nerdeyse ikiye ayrilmistik. Ama orda tam bir aile idik, tatli tatli atisirdik, kimse kimseyi de kirmazdi. Herzaman tatliya baglanirdi. Ben de Selin.e katiliyorum, kacmak bir cozum degildir. Kacmak yerine herkesin de sorunu halledecek olgunlukta olduguna inaniyorum. Konustuktan ve karsilikli hosgoru olduktan sonra cozulemeyecek sorun yoktur. Iste bu nedenle bu sorun burda dururken, daha da buyumeden, diger sayfaya tasinmadan, bu sayfadan gitmek istemedim. Yeni bolumde insallah bir daha bu munakasa tekrarlanmaz ve ne imali sozler ne de satasmalar bir daha yinelenir. Herkese iyi geceler.
04.02.2015 - 01:30
0   0

MSFIGO demiş ki;
Sevgili Sezzy, anne ve Berran, Semire. Size cok tesekkür ederim. Berrancigim, Sezzycigim, ben bu kisinin Roza oldugunu sanmiyorum. Benim bildigim ve tanidigim Roza bizimle sorunu olmayan, tam tersine bizimle sakalasan, espirili biriydi. Iyi aksamlar
03.02.2015 - 19:27
0   0

anne demiş ki;
Herkese Selam! herkes diger sayfaya gecmeden burada yazilanlara burada cvp yazmayi tercih ettim umarim okursunuz Canim Ablacigim benim canim anam iyiki varsin birtanem. Ayisigi sana birsey soracagim sen gercekten dedigin yasdamisin sana neden bu soruyu soruyorum dersen sebebi sende bir anne olgunlugunu göremiyorum cünki daha henüz ögrenciligini tamamlamamis kizin yasinda sevgili Msfigo ile dizi yüzünden inatlasman gereksiz yere seviyeni düsürmen bile bana cocuksu bir davranis olarak algiliyorum. Kendi kizinlada böyle incir cekirdegini doldurmayacak sebebler yüzünden, onunlada inatlasirmisin, yok yere huzursuzluk cikarirmisin? Sorumun almanca karsiligi, sana daha önce tercüme ettigim su sözü hatirlayacaksin.. regst du dich immer so künstlich auf? yoksa bir anne olgunlugu ile anlayislimi olursun cok merak ediyorum. Sevgili Berran, merhum olanlarin Allah mekanini cennet eylesin basin sagolsun, kalanlara sabir ve uzun ömürler diliyorum. Sevgili Selin daha nice mutlu yillara canim mutlulugun hep baki kalmasi dilegiyle öpüyom seni. Lalem cik yavrum bende Sevgili Selin gibi düsünüyorum Sikintilardan üzüntülerden kurtulmak icin genellikle size sikinti üzüntü veren sorunlardan kacmaya calisirsiniz. Tapınaga ya da sinemaya gidersiniz. Bir derginin yapraklarini cevirir, ya da radyoyu acar muzik dinlersiniz veya vakit gecirecek baska bir yol ararsiniz. Ama kacmak sorunu cözmez. Cünki dönüsünüzde sorun orada hep yerli yerindedir. Onun icin baska sayfaya tasinmak yerine daha en bastan sorunu gögüslemek tekerrü etmemesi dilegiyle bunu cözmeye calismak daha iyi degil mi sencede! Canim beni anladigini umuyorum egeli hemserim öpüldün. Kardesce arkadasca yorumlasalim fikir alis verisinde bulunalim diye, birdaha birdaha durmadan hatirlatmak zorunda birakmayin beni, herkese bu son ihtarimdir, bunu uygulayanlarin basimin üstünde yeri paye bicilmezdir. Sevgilerle
03.02.2015 - 12:20
0   0

TC Berran demiş ki;
Merhabalar, sevgili Sezzycim katiliyorum sana AFK sayfasindan beri kendiside burda.KI: BEN O diziyi hic izlemedim. ÖGZ ve KARADAYI da vede Dila Hnm kalkincaya kadar bir ekip gibi yorumlar yaptik. Sonra bir ara kayboldu. Hatta bir "HOROZ KESME" gibi esprimiz bile oldu. Ne zaman ne ara biz satasmis ve hakaretli gönderme yapmisiz??? Bizi Steve ve Melisle karistitiyor.Esas onlarla uzun müddet sorun yasadi. Vallahi ben onunla kavga ettigimizi hatirliamiyorum...
03.02.2015 - 10:20
0   0

Ayisigi demiş ki;
Keske karismasaydin SEZZY. Simdi benim gözümde digerlerinden bir farkin olmadi. Sen uzun zamandan beri bir burda olup sonra kaybolan birisin. Paramparcada onlarca mesajlarin yazildigi ve alttakilerin silindiginide hesaba katarsak senin herseyi,her yazilani takip etmen IMKANSIZ. Sen ancak bu sitenin disindan görüstügün kisilerin mail ve telefon gibi,onlarin aktardiklari yada doldurusu ile gelip beni yargiliyorsun. Yani tek tarafli. Benim kim oldugumu ögrendiginizde esasinda degisen sizsiniz ben degil. Msfigo nun "simdi S yorumcunun hakli oldugunu anladim. Dinsizin hakkindan imansiz gelir. Sana artik hic acimiyacagim" cümlelerinde o ince cizgiyi astigini görmüyormusun? Bunu okuyup ortaligin dahada karismamasi icin basta semire,berran ve anne bizi sakin olmaya davet ettiler. Sen ise gelip bana ver yansin ediyorsun. Her yazilani,her parmaktan cikan cümleleri görüp görmeden. Yapmayin allah askina ben eskiler lafin gelisi 13 diziye bakiyor dedim. Anlatmak istedigim eskiler diye nitelendirdigim yukarida belirttigim bu bir kac isim ve sen. Görünen köy kilavuz istemiyor,kimin ne kadar dizi baktigi,kisada olsa yorum yazdigi diziler belli yada sonradan baktigi halde yorum yazmayi biraktigi diziler belli. Ben su an icin 3 diziye bakiyorum dedigim halde dizikolik olan ben oldum,kendimi kaybedip kisiligimden cikip dizi karekteri gülseren olmusum, yok efendim gercekle dizyi birbirine karistiriyormusum.Hic bir gerekcesi olmadan bana bunca yakistirmalari yapan cizmeyi asmiyor degil mi? Yapmayin allah askina DÜRÜST olun basta AFK dizisi olmak üzere hicmi bir karekteri ölesiye savunmadiniz? Ben bir yorumumda yine eskiler bana saldiriyor demek istemedim. Anlatmak istedigim mesfigo ve berranin tanistigi bir dizi varmis ismini simdi hatirlamiyorum. Gidip okudum orada da ayni burada oldugu gibi birileri bir karekteri seviyor mesfigo ve berran sevmedigi icin o karekteri aralarinda cesitli tatsizliklar cikiyor. Bunlari demek istedim dejavu gibi. Yani sadece bu diziye özgü degil,ben bir ilk degilim farkli karekteri seven. Bundan sonra ne olur bilmem ama hic bir sey eskisi gibi olmaz. Benim dostum degilsiniz bende sizin degilim. Ben yine canim istedigi sürece dizi yorumu yaparim. Cünkü sizin "tayfa" okumasa bile mutlaka dizi yorumu okumak isteyen sessiz kendi halinde yorum yazmayan insanlar her zaman var olacaktir. Ha bana yine göndermelere,ince ince hafiften hafiften laf sokusturmalara devam edenler olucaksa hic susmam aynen devam. Secim sizin..... Bu tartismalardan rahatsizlik duyan sessiz izliyeci kitlesinden bende ÖZÜR dilerim ama su an Sezzy ye malesef cevap hakkimi kullandim. Umarim bundan sonra göndermelerde bulunmadan,kirici olmayan yorumlar okursunuz,okuruz..

Admin Notu:En ufak bir tartışmada artık hiçbir yorum onaylanmayacak bilginize.Herkes için geçerli.
03.02.2015 - 10:05
0   0

sezzy demiş ki;
Herkese Merhaba, bu munakasaya bir de ben karismayayim diyorum ama o kadar cok sey yazdin ki Ayisigi/Roza, artik iki cift laf da ben etmek istiyorum. Siz eskiler dizikoliksiniz, AFK sayfasindakiler hep yasli ve fakirdiler, butun gun dizi izliyorlar, MSFIGO ve yandaslari diyerek artik bence cizgiyi coktan astin. Boyuna eskiler deyip duruyorsun, sen de eskilerden degilmisin?????!!!!!!!!!!!! Eskiler sana ne yapti????!!!!!! Aksine birisiyle tartisma yaratip herzaman baskalarinin ismini de ben de dahil, olayin icine sokup tartismayi buyuten sen degilmisin????!!!!!!!! Burasi tabi ki kimsenin mali degil, ama senin okuz altinda buzagi arayip her yorumu farkli yonlere cekmen artik kabak tadi verdi. MSFIGO, bugune kadar kimseye kirici bir soz soylemedi, bunu sen de soylemistin, hatirlatirim, simdi dizide farkli karakterleri begeniyorsunuz diye isi buraya vardirmanin ne anlami var????!!!!!!! Ben de Selin.le ayni fikirdeyim, kacmak bir cozum degildir, medeni, yetiskin insanlar olarak artik buna bir son vermek gerekir, Ayisigi olarak KPAta yazmaya basladiginda roza oldugunu bilmiyordum, anlamamistim da, sakin sakin yorum yapan kendi halinde bir yorumcuydun, ne kimseye satasiyordun ne de dizi disinda yorum yapiyordun, sonra hersey aciga cikti, roza oldugun anlasildi, kacmak istedin, hepimiz de sana arka ciktik, destek olduk, iste bundan sonra da o eski roza kimligin geri geldi, biri ile surtusup herkesi de isin icine katip laf sokusturmaya, durmadan siz eskiler diye laf atmaya basladin. Bir soz vardir, eskiler kadar....... ama neyse burda kendimi frenliyorum, yani adami bu kadar cileden cikariyorsun roza. Sayfadaki en sakin anne ile semire bile artik yeter dedigine gore, bence bu kadar kisi ustume geliyor diyecegine bir de kendine donup ozelestiri yapsan ve ben nerde hata yaptim desen cok iyi olacak. Baska da birsey demiyorum. Arkadaslar yeni bir dizide toplanmak yine eskisi gibi sohbetlerimize devam etmek istiyorsaniz, birkac haftaya kadar Tolgahan Sayisman.in guzel bir dizisi basliyor, kizin harika gozleri var. Orda sohbetlerimize devam edebiliriz. Sevgili Selin, esinle balayinizdaki gibi guzel anilar yasamani ve daha nice nice guzel yillari birlikte gecirmenizi diliyorum canim. Hepinize sevgiler.
03.02.2015 - 02:38
0   0

MSFIGO demiş ki;
Sevgili Berran, cok sagol yazdiklarin icin. Benim icin bir platformda yazismanin sadece fikir alis verisinden baska, degisik insanlarlada, birbirlerine benzer taraflari varsa, bu insanlari sonradan tanimak bir avantajdir. Baska bir platformda sonradan tanisip, bu insanlarla bulustuktan sonra, onlarin ne kadar enteresan insanlar oldugunuda gördüm.
03.02.2015 - 01:33
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler