logo

Kara Ekmek 1. Bölüm izle

Özet: Asiye yoksul bir mahallede gaddar üvey annesi ve zorba babasıyla yaşamaya çalışan genç bir kızdır. Hayat yeterince üstüne gelmiyormuş gibi bir de sevgilisinden hamile kalır. Ancak sevgilisi onunla evlenmeyi şiddetle reddeder. Asiye de birikmiş öfkesini oğlana salladığı bıçakla alır. Artık Asiye için zaten nefret ettiği mahallesinden kaçmaktan başka çare kalmamıştır. Gerçek hayatından firarında kardeşi Mine de Asiye'yi yalnız bırakmaz. Ceplerinde para olmayan iki kız kardeş mecburen otostop yaparlar. Bindikleri araba ülkenin sayılı zenginlerinden birinin torununa aittir. Çıktıkları yol, onları düşündüklerinden bambaşka bir yere götürecek ve dört kişinin kaderini sonsuza dek değiştirecektir. Şimdi Asiye bütün hırslarının ve arzularının da ötesinde bir yaşamın eşiğindedir.
sefa demiş ki;
sahane ...super bi dizi ...asye kotu bi karakter degilde iyide denmez.. kaderin atdigi tokatlara karsilik veriyor...yani normal bi insanin istediklerini istiyor ..kimse ben luks hayat sevmem para sevmem demesin!!! BURCU arkadasa katiliyorum ...DOGA ARKADAS SIZ O GADDAR UREY ANNEYE ,,,OYLE BI BABAYA NORMAL DIYOSANIZ O ZAMAN ASYE DOGRU OLANI YAPIYOR BOYUKLERININ YAPTIKLARI NORMALSA BRAVO ASYEYE!!!
02.02.2015 - 03:52
2   0

MSFIGO demiş ki;
Burcu, cok dogru yazmissin. Bravo. Özlem Yilmaz zaten bir konusmada söylemis, "bu dizide cok farkli bir karakteri oynayacagim". Burda sürekli aglayan bir Eda yok. Özlem Yilmazin bu kadar iyi oyun cikaracagini Eda zamanlarinda düsünmezdim ama bu rol icin sanki dogmus. Kiz bana Kara Melek gibi bir karaktere benziyor. Zaten iyi bir karakteri oynasa, pencerenin önünde durup, "sizin kabusunuz olacam" demezdi. Ayrica ölen kizin ölümünden istifade eden ve santaj yapan birisi, pekde iyi bir karakter olamaz. Üvey anneyi bende hic sevmedim. Sürekli huzursuzluk cikaran bencil bir karakter. Babada oglunu avuturken, kücük kiziyla iglilenmeyen ve karisinin doldurusuna gelen bir adam. Ayrica karisina yanasmasi, pis pis bakmalari igrenc. Neyse, ben aslinda Asiye gibi karakterleri sevmem ama Özlem Yilmaz icin bakacagim. Konusuda enteresan.
28.01.2015 - 01:41
1   0

Burcu demiş ki;
Doga; Kizin dogru birsey yapiyormus gibi gösterildigini nerden cikardiniz ki! Kiz piskopatin teki.Iyi bir karakteri oynamiyor ki zaten. Ayrica cok da gaddar bir analik var, eve muz alip sadece kendi ogluna yediren,yasli bir kadini sokaga atmakla tehtid eden bir kadin gaddardir.Baba desen uckurunun derdine düsmüs oglu disinda kimse umurunda degil. Müslümanlikla izlediginizin ne alakasi var,dini egitim veren bir program varda yanlis bilgi veriyor diyemi söyleniyorsunuz.Dizilerin egitim amacli oldugunu saniyorsunuz herhalde.Coluk cocuguna dizi izletme zaten .Dizi izleyip hamile kalmaya karar verecek karakterde cocugun da varsa hatayi dizilerde degilde ebeveynlerde ara. Ne hikmetse bu memlekette sadece evlilik disi hamilelik müslümanlik kapsamina giriyor,hirsizlik,adaletsizlik,hak yemek, kadini kapsamayan her türlü ahlaksizlik hic sorun degil.
27.01.2015 - 10:57
1   0

seva hacilarova demiş ki;
Chok beyendim...inanilmaz super...zaten reklamlarindan belli idi guzel bir dizi oldugu...boule devamedin...)
25.01.2015 - 10:50
0   0

Hira demiş ki;
Doga kardes haklisin vallah, böyle diziler yapmalari konulari hic dogru bulmuyorum....
25.01.2015 - 02:25
0   0

Doga demiş ki;
Kizi hakli gostermek icin elinizden geleni yapmissiniz ama ne gaddar bi analik var nede zorba bi baba...başina buyruk asi kafasina göre hareket edip yetmemis bide nikahsiz hamile kalmis bir tipi sanki yaptiklari dogruymuş gibi verin musluman halkin coluk cocugu genci seyretsin bozuk nesiller yetissin yaptiginiz bundan baska bisey degil kime hizmet ediyorsunuz belli
25.01.2015 - 01:19
1   1

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler