logo

Paramparça 8. Bölüm izle

Özet: 'Cansu ve Hazal benimle yaşayacak' Cihan, Dilara’dan boşanmakta ısrarcıdır. Dilara bunu tek bir şartla kabul edeceğini söyler ve ekler: “Cansu ve Hazal benimle yaşayacak. Gülseren hiçbir şekilde ne Cansu’yu ne de Hazal’ı görmeyecek.” Gülseren, bir yandan kendisine atılan iftirayı temizlemek diğer yandan da yalıya yerleşen ve halinden hayli memnun görünen Hazal’ı geri alabilmek için harekete geçer ancak Hazal’ın, ‘O kadın’ diye bahsettiği Gülseren’in yanına dönmeye hiç niyeti yoktur.
Seda demiş ki;
Malesef ilk bolumlerde kaliteli olan sonra reyting kurbani olan cok dizi gorduk. Umarim bu oyle olmaz
27.02.2015 - 22:38
0   0

Nurten demiş ki;
Dizi güzel arkadaşlarımın tavsiyesi ile bakıyorum. Umarım sonuna kadar iyi gider.
21.02.2015 - 22:30
0   0

Menekşe demiş ki;
Gelen bolumlei izleye bilmeyi iple cekiyorum. Ben vakit bulamadigim i,in anca burada izleye biliyorum Bolumleri. tesekurler DDizi
14.02.2015 - 21:04
0   0

Esmer demiş ki;
Boyle aile dizilerine bayiliyorum. Topluma onemli mesajlar veren konular isleniyor bu tur dizilerde. Ama bir de her sey basitlestilimeden yapilsa, muthis olur.
13.02.2015 - 00:12
0   0

Erdem demiş ki;
Guzel bolumdu. Oyuncular muthis. Nurgul burada kendini asmis. ebru da cok guzel oynuyor. Begendim.
11.02.2015 - 14:59
0   0

sezzy demiş ki;
Herkese Merhaba, bu ucuncu yorumum, ilki cok uzundu, neden yayinlanmadi anlamadim, ikincisi daha kisaydi, tam bitirip gonderecekken tablet birden kapanip restart yapti:((((( insallah bunun basina birsey gelmeden gonderebilirim. Sevgili Musti, HOSGELDIN. Seni uzun bir aradan sonra gormek cok guzel, interneti kapattigini yazmissin, arasira da olsa burda yorumlarini gormek hepimizi de cok sevindirecek. Yeni bolumle birlikte butun yorumcular yeni sayfaya kosmus, insallah bu yazimi okursunuz. O nedenle burda daha fazla yazmayip diger sayfaya gecmek istiyorum. Sevgiyle kalin.
28.01.2015 - 21:03
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ben sadece 3 diziye bakiyorum simdilik. Yani hic dizikolik bir halim yok cok sükür. Bazen yorum okuyup eglene bilmek icin gezintiiye ciktigimda bir bakiyorum attim kafadan "mehmet" 15 ayri diziye kisa kisa yorumlar birakmis. Ne yalan söyleyeyim bu insan eśine ,dostuna,cocuguna ne zaman "zaman"ayiriyor diye düsündügüm olmustur...
26.01.2015 - 20:36
0   0

MSFIGO demiş ki;
Ben Musti arkadasin cogu zaman yorumlarinin espirili ve ilimli oldugunu hatirliyorum. Ben Semirecanida seviyorum. Musti arkadas, bir süre internetden uzak durmakta fayda var. Hele dizilerdende uzak durmak iyi olur ;))) Onca zamanimiz dizilerle geciyor :)) Haydin size iyi seyirler. Hepinizi öpüyorum. Adminlerede selamlarimi gönderiyorum.
26.01.2015 - 18:55
0   0

Musti demiş ki;
Sevgili Lalem, Msfigo ve Selin, hos bulduk. Ben sadece size bir selam birakiyim dedim. Yoksa hala internetim yok. Arkadasimla bir süre internetsiz idare etme karari aldik. Kisaca isyerinden giriyorum bu aralar. Bu da yetiyor. Haliyle dizi izleyemiyorum ve yorum da yapamiyorum. Sevgili Lalem deginmis, o yüzden dikkatimi cekti. O dengesiz sahsi ben o malum yazisindan sonra ciddiye ve dikkate almamistim. Hala da almiyorum. Onun baslattigi konu etrafinda daha cok Selin'le tartismistik. Haliyle benim geri dönüsümden rahatsiz olmasi icin bir sebep yok. Taniyanlar polemikci biri olmadigimi bilirler. Kaldi ki geri de dönmedim. Sadece tanidiklara bir selam veriyim dedim. Ama insan biraz haddini de bilmeli. Burasi kimsenin babasinin mali degili. "Bu da nerden cikti simdi" demek, sadece terbiyesizliktir. Selamlar
26.01.2015 - 15:31
0   0

LaLem demiş ki;
Berran dost, ben selin kadar kibar olmadığım için, onun gibi yok hayır havalarına girmeden, evet azerbaycan çıkartman dolayısıyla beni ihmal ettin diyeceğim ama, amasıda var benden de bilmukabele oldu, çünki bende o aralarda cızırtılarla, iğneliyicelerle ya da selinle uğraşıyordum, onun için şu anda 0:0 beraberayiz ;)))) Bendende sana Lenin’den iki güzel söz, „İnsan zihni, maddi dünyayı yansıtmakla kalmaz, onu değiştirir de.“ „ Uyuşmazlıkları giderebiliriz, çelişki kalıcıdır.“ Berlinden dostluk dolu selamlar.// Semire can, selin in çok güzel anlattığı gibi sanal alemde insanların birbirini yanlış anlaması çok kolay ve kendini olduğu gibi anlatması çok zor. Bende yalaka değilim ve kimseyi özel hayatımda da burada da kırmak istemiyorum ama, birdenbire birileri çıkıp birşeyler söyleyip beni kırıp gidiyorlar. Hem de bunu kendileriyle yaptığım bir tartışma sırasında değilde durup dururken. Kendileriyle herhangi bir kontağım olmasını istemediğimi söylediğim zamanda kıt akıllı v.s sözleriyle hakaret ediyorlar. Uzun lafın kısası bunlarla yaşamak zorundayız. Bendende sana kucak dolusu sevgiler.// Annecik , sen yazmaya devam ette nasıl istersen öyle yaz , sana ve zombilerine bir demet sevgi benden…//Selin cim unutmadan hemen sorayım, bana hala maral dizisi konusunda bir cevap vermedin. Yazılarını herzamanki gibi zevkle ve ilgiyle okudum. Bunları okuyunca bende anne cik in dediği gibi, anlamak istediğim şeyleri anladım ve sen bana anlamak istediğim şeyleri çok güzel bir şekilde anlatan kişilerden birisin. Neyseki ayışığını okumuyorsun da sana yaptığı yerli, yersiz , herzamanki gibi saptırılmış göndermelere takılma gibi bir bahtsızlığın yok. Ama belirtmek zorundayım ki şu „kabusname“ hikayene pes diyorumda başka bir şey demiyorum. Bende divan edebiyatı okudum ama böyle birşey ne duydum ne gördüm. Nerden buluyorsun böyle şeyleri allasen?, cidden böyle bir eser var mı? Birde sana şu ayışığı arkadaşımızın, sağolsun, aktardığı yazıyı okuyup (hani sen onun yazdıklarını okumıyacağını söylemiştinde ondan „oku diyorum, yanlış anlama) ve bana orada yazılanları bana uyguluyarak biraz anlat bakalım. Bene bildiğin gibi iki diyiye yorum yapıyorum ve uzaktaki dost ve akrabalarımla internet üzerinden yazışıyorum. Şimdi ben bu yazıda bahsedildiği gibi kontrol güdüsünü tatmin eden , yalnızlığa sürüklenmiş bir varlık olarak mı görmeliyim kendimi ? Cevebını yeni sayfaya yazarsan sevinirim, ben artık oraya geçiyorum. Öpüldün.
26.01.2015 - 14:10
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler