logo

Karadayı 94. Bölüm izle

Özet: Mahir, adaletin yerine gelmesi için doğru bildiği yolda kirlenmeden yürümeye çalışırken, sonunda babasının anlatmak istediği noktaya gelmiştir. Annesi ve küçük Nazifin katili Seyiti öldürüp, İlknura zarar vermesine engel olmuştur ama temiz kalmayı başaramamıştır. Bir canı almış olmanın ağırlığı vicdanına ve omuzlarına çöker. Mahir bu yükle başa çıkmaya çalışırken, Seyitin öldürüldüğünü öğrenen kabadayılar artık ondan kurtulmaları gerektiğine karar verirler. Bunun için Mahiri tek başına savunmasız bir şekilde kıstıracaklardır. Mahir kabadayıların oyununa gelecek midir? Seyitin ölüm biçimi ve Mahirin davranışları Feridenin şüphelenmesine neden olmuştur. Kuşkularının boşa çıkması için dualar ederek Mahirin Seyiti öldürüp öldürmediğini anlamaya çalışır. Feride sevdasının Seyiti öldürdüğünü öğrenecek midir? Necdet Ayteni ikna etmesi için Ferideyi teHD1it etmiştir. Feridenin Ayteni ayaklarına getirmesini beklerken gelişen olaylar Necdetin korku dolu anlar yaşamasına neden olacaktır. Olmadık zamanlarda gelen notlar ve özel eşyalar Necdete bir tek kişiyi hatırlatmaktadır. Turgut Akın. Necdet Turgut Akının yaşadığını düşünmeye başlamıştır. Necdet haklı mıdır? Turgut Akının gerçekten hayatta olma ihtimali var mıdır?
Burcu demiş ki;
Turgut geri döndü fragmanda Mahire yardim edecegim diyor ama cok sacma olmus tabi.2 saat dizi 95 bölüm elbette sacmalikta tavan yapacak,sürekli Mahir cok zeki diyorlar nedense ben o zeka piriltisini göremiyorum.Hala beyefendi kim ögrenemedi,sacma sapan kabadayilarla isler ceviriyor,beklentisi ne bu adamlar gidip suclarini mi itiraf edecekler!Yaveri Ayten söylemisti bir kere bile ona beyefendiyi sormak aklina gelmedi.Hic bir sey yapmadan 24 saat Necdeti takip etse simdiye bilecekti beyefendi kim :)))Bari ulasabilecegi herkesi öldürselerdi de caresiz kalip kabadayi olsaydi.
26.01.2015 - 13:32
0   0

anne demiş ki;
Ablacigim Youtube de toplam 3 fragman bulunmakta heyecani kacmasin ben simdi fragmandan bahsetmiyeyim izle ve gör :)
24.01.2015 - 15:57
0   0

sezzy demiş ki;
Acaba Turgut gercekten hayatta mi??? yoksa bu da Katil Bakanin Necdet.e kestigi bir ceza mi???? Bakan belki de Necdet.in ona saygisizligini onunla kedinin fareyle oynadigi gibi oynayarak cezalandiriyor. Fragman ciksa belki bir ipucu bulurduk ama fragman da henuz yayinlanmadi. Yine de, Turgut diziye donerse daha cok aksiyon olacak kanaatindeyim.
22.01.2015 - 22:27
0   0

dogrucu demiş ki;
izledigim en sacma bolumuydu bu dizinin. sanki birisi diziye mudahale etmis ciddiyeti kacmis.
21.01.2015 - 00:47
0   0

naz demiş ki;
Artik iyice sacmalaya basladilar.Turgutun donmesi haricinde guzel bir bolumdu. Ama oleni tekrar geri getirmek fikri de nereden cikti allahaskina.bu derece mi yaraticiliktan yoksun bu senaristler
20.01.2015 - 22:09
0   0

Melts can demiş ki;
karadayi dizisine hastayim hep bir action ve gitdikce dacha bir hey canli olmaya basladi
20.01.2015 - 12:33
0   0

Elcin demiş ki;
Bu bolum inanilmaz guzel cok beyendim Turgutun gelmesiyle bolum daha da cok adrenalin katildi esassende son yerinde mahirin babasininda yaninda olmasi artiq KARADAYI cok guzel bolumleri olucagina inaniyorum
20.01.2015 - 10:10
0   0

st-sanem demiş ki;
Henuz bolumu izlemedim ama cancagizim cikmis ortaya, gercekten rolunu cok guzel oynuyor,sinirlerimi bozuyordu ama guzel oynuyor adam. umarim Bakanin pisliklerini ortaya cikmasina ugrasir ama bence Bakani Ferideyle cezalandiracak, yani intikam alacak. madem geri dondun Ferideyle Mahirle ugrasma gozunu seviyim,ben Mahirle birlikte is yaptiklarini hic sanmiyorum, Turgut zaten her seyi biliyor, yani Mahire soylese dizi biter. izledikten sonra yorum yapacam.
20.01.2015 - 03:42
0   0

vusal demiş ki;
ama turgut donurse ben su diziye bakmam artik simdi her dizide kimse olur yeniden donur polat alemdardanmi oyrendiniz.
19.01.2015 - 21:17
0   0

sezzy demiş ki;
Dinsizin hakkindan imansiz gelir misalii Cancagizim gelirse Katil Bakanin hakkindan bir tek o gelebilir. Bu aralar ondan cok bahsediliyor, bence gelecek, Mahir.le bakani bitirmek icin isbirligi yaparsa da hic sasirmayacagim. Reaksiyondaki performansi da cok iyi idi.
19.01.2015 - 21:16
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler