logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 38. Bölüm izle

Özet: “Herkese Efsun benim öz kızım derim!” Nuran’ın bu sözüne Hülya’nın da şahit olması Efsun’u iyice köşeye sıkıştırır. Tüm iplerin Nuran’ın elinde olmasını hazmedemeyen Efsun, geleceğini garanti altına almak için bir plan yapmaya başlar. Nuran için de geçmişteki pişmanlıklarıyla yüzleşme vakti gelmiştir. Nuran ve Mücella arasında yıllardır süregelen anlaşmazlık ve Nuran’ın hırsı yüzünden kararttığı bir hayat daha ortaya dökülür. Sinem’in yakınlaşma çabaları karşısında Ateş ve Bahar dehşet içindedir. Ateş, Sinem’i hayatlarından uzak tutmaya kararlıdır. Bahar’la aşklarının artık daha fazla beklemeden resmiyete dökülmesi gerektiği de ortadadır. Onlar nişan hazırlığına girişirken, Yusuf Ağa’nın ölmeden önce bıraktığı bir mektup ortaya çıkıp herkesi gafil avlamak üzeredir.
Anonim demiş ki;
Seher yildizi tesekkurler teselli icin
20.01.2015 - 15:45
0   0

gizemli demiş ki;
ben o hayat benim bu diziye her hafta bakiyorum simdiye kadar hic bir bolumini kacirmadim ve cok sukurler olsun adalet yerini buldu efsun zeginim deyip duruyordu amma eee birden bir mktum geciyor cengiz komserin elline ve amiriismaili bu mektubu okumasini cok onemli dedi ates ve bahar tabiki okuyun okudukten sonra efsunun maskesi dustu cunku dedesi bahar torum diye yazmiz benim dostlarim hep der gi su mescur kelimen yine cikti yani ben hep derim alma mazlumun aginialirlar ageste ageste valla bahar icin cok sevindim bu diziler aslinda gercek olanlari yaziyor ve oynuyorlar yani bu dunyada yok mi oyle insanlar coktur amma beni baglamaz ben kendime ve aileme ve esime ve yavrularimla durust olmak herzaman dogruluktur simdi 36yasindayim yinede hep derim dogruluktan yanayim cunku yalan soyleyenler onlarada bir kelimem var yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis simdi 1hafta bekliyeceyiz bakalim simdi nolacak eee efsun gercek annesini cok kirdi ee bakalim annasinin gonlunu alabilecekmi bahar kader abla derdi cok seviyor simde ogrendi annesi oldunu yani o hic uzmez annesini nuran anneyide unutmaz cunku kalbi cok temiz baharin 7
20.01.2015 - 01:46
0   0

seheryildizi demiş ki;
ANONIM arkdas öncelikle gecmis olsun diyorum .. yorumu anlattiklarini okudum ama sunuda unutma beterin beteri vardir haline sükret hic takma komplekslerede sakin girme . senin elin ayagin tutuyor ya birde eli ayagi olmayanlari düsün . bende ara ara kiloluyum diye takinti yaptim kendime ama simdi yapmiyorum artik kendimle barisik oldum tabi az yiyorum artik . diyecegim su . kompleks yapma sakin .. hayata ve esine tutun ne güzel öyle bir esin varmis ..
19.01.2015 - 19:26
0   0

duygu64 demiş ki;
Son bölümlerde Efsun un konuşma şekli iyice abartıldı. Daha önceleri bir kaç kelimeyi yanlış söylerken daha sevimliydi. Nuran da yürüyüşünü çok kötüleştirdi. Bir dizi çok tuttu ve başrol oyuncuları başarılı diye bu kadar da abartılmaz ki. Aniden Efsun ve Nuranı birbirlerine düşman ettiler. Böyle 1-2 hafta daha gider sonra reytingler de düşüş başlayabilir. Ama yine de severek izliyorum o başka.
19.01.2015 - 09:27
0   0

Anonim demiş ki;
Mucellani o kadar iyi anladim ki,cunki ayni sey benimde basima geldi,bes yasimdaydim. Elektrik gitmisti,tum aile masada oturmusduk.Annem her kese cay dokuyordu. Ben acele cok sicak olan cayi anne bu benimki deyerek onume cekince goyusume ve bacagima doktum.bacagimda iz yok gibi ama goyusumde var.Uzerinden 18 yil gecmis,ama o gunu unutamiyorum. En mutsuz gunum. Evlenmek istemiyordum Mucella gibi,annemler zorla ikna etdiler. Esim hic bir zaman sorun etmedi hic bir sey yok gibi davraniyor.amma ben hep icimde cekiyorum ,bana hiss etdirmesede belki icinde beni beyenmiyor diyorum kendi kendime. kadini mutlu edecek her seyim var amma ben mutlu olamiyorum. Her kes cok guzelsin diyor ama ben kendimi hic guzel sanmiyorum. Keske yuzum bir az cirkin olsaydida o iz olmasaydi diyorum,esim ve ailem disinda hic kimse bilmiyor amma ben kompleksliyim. Televizyonda falan bazen cok kotu yanik izleri goruyorum,hem izi cok buyuk hem gozuken yerde,o zaman sukur okuyorum ki benimki kucuk,hem gozuken yerde deyil. Amma bes dakika sonra yine icime derd oluyor.her gece gozumu kapatinca keske uyandigimda mucize olsada yok olsa diyorum
19.01.2015 - 04:19
0   0

duygu demiş ki;
beli agriyor ondan;))
18.01.2015 - 22:50
0   0

Rena demiş ki;
Nuran neden boyle yuruyor
18.01.2015 - 22:25
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler