logo

Kara Para Aşk 32. Bölüm izle

Özet: Ömer Arda'nın anlattıkları karşısında deliye döner. Arda Ömer'i ikna edebilmek için tek tek bütün kuşkularını anlatır. Hiç bir somut kanıtı olmadığı için Ömer'i ikna edemez. Ömer Arda'ya inanmamıştır ama kafasında da bir soru işareti kalmıştır. Abisinin muhbir olma ihtimalini kendi içinde sorgulamaya başlar. Bu sırada Elif'in İpek'le ikisinin nişan fotoğraflarıyla karşısına çıkması işleri iyice karıştırır. Elif çok kırgın ve kızgındır. Ömer, Elif'i İpek konusunda ikna edebilecek midir? Bahar cinayetinin peşini bırakmayan ekip yeni deliller bulmuştur. Hüseyin köşeye sıkışmak üzeredir ve Arda'dan iyice rahatsız olmaya başlamıştır. Arda'yı daha fazla tutamayacağını anlayan Hüseyin çareyi Tayyar'a gitmekte bulur. Tayyar'ın Arda konusundaki fikri bellidir. Susturulmasının tek yolu ortadan kaldırılmasıdır. Hüseyin bu kez Arda'nın ölüm fermanını onaylar. Arda büyük bir kumpasın ortasında kalacaktır. Tayyar Arda'yı öldürtebilecek midir? Arda'nın anlattıklarına inanmasa da içine bir kurt düşen Ömer, abisinin şüpheli davranışlarını fark etmeye başlar. Arda'ya abisinin masumiyetini ispatlamak ve Hüseyin'in aslında ne yaptığın anlamak için peşine düşer. Hüseyin Ömer'in kendisini takip ettiğinden habersiz Svetlena'nın evine gider. Saatlerce abisinin apartmandan çıkmasını bekleyen Ömer için ok yaydan fırlamıştır. Hüseyin'in o apartmanda ne yaptığını merak etmektedir. Ömer Hüseyin'in ikinci hayatını öğrenecek midir?
roya demiş ki;
evet,peri arkadashim,iran da yashiyorum.sen nerde yashiyursun?
31.01.2015 - 00:43
0   0

Nihad demiş ki;
33cu bolumu niye vermirlere?
23.01.2015 - 18:45
0   0

sezzy demiş ki;
Herkese Merhaba, Huseyin iyice cigirindan cikti artik, kuyrugunu kurtarmK icin onune geleni oldurmek istiyor, insallah Ipek kurtulur. Elif de Ipekten iyice huylanmaya basladi, bence Ipek.in cocugu Omer.den, yakinda senaristler belli ederler:))) Arda iyi ki Omer.in gozunu acti. Yavas yavas agbisinin butun pisliklerini ortaya dokecek. Metin de insallah konusur. Huseyin.in kizindan hoslanmiyorum, babasi gibi o da sinsi. Nilufer de dikkafaliligi yuzunden o kadar hata yaptigi halde hala diklesiyor. Bence sirkete gitmesinin tek sebebi yavas yavas Mert.le bir iiiski icine girmek istemesindendir.
22.01.2015 - 02:15
0   0

Semire demiş ki;
İranlı Pericim! Hüseyinle alakalı bütün söylediklerine aynen katılıyorum. zaten boğazına kadar pisliye batmış. Çek vursana kardeşim, kendini. Korkak herifin tekisin sen. Bunu bile yapamıyorsun.
17.01.2015 - 11:03
0   0

iranli peri demiş ki;
Merhaba arkadaslar cok guzel oldu bu bolum ama bu huseyn nedam boyle bi adam o kadar pislik b adam gormedem hep kan hep kan ama o arda iye k olmumus cunke o cok zeki b polis onu sevdim.hadi ey vallah .gule gule.ruya sen iran da yasiyursun????
16.01.2015 - 22:51
0   0

Netherlands demiş ki;
Admin neden kucuk aga siteye eklenmiyor, bide bize baska sitte aratmayin. Saygilar
16.01.2015 - 04:51
0   0

Semire demiş ki;
Şu Hüseyinden nefret ediyorum, Midemi bulandırıyor artık.
15.01.2015 - 19:20
0   0

Semire demiş ki;
Her kese merhaba! St-Sanemcim! Dediklerine tamamen katılıyorum. Ama bir iki satır da kendi düşüncemi yazmak istedim. İlk önce şu halalar artık dizilerde çook olmaya başladılar. Hepsi de resmen "Süpürgesiz cadılar. Keşke İpek dizinin sonuna kadar Ömere böyle mesafeli kalsa, onu da fitne-fesatcı yapsalar, vallahi pes. Durum tamamen çirkinleşir. Ayrıca eski nişanlısıysa, nişanlısı. Burda abartılacak ne var ki. Hiç kimse keçmişini silemez ki. Pelin doğru dedi: "Eskik bilgi var." Meleyke hayatında ilk kez doğru bir şey yaptı. Saygılar.
15.01.2015 - 16:56
0   0

st-sanem demiş ki;
Huseyin hem olduruyor hem agliyor,adam kendini cek vursana.Omer biraz Metinin anlatiklarini dusunse Huseyini cozer.Zavalli Omer katilin kendi abisi oldugunu ogrenirse ne hale gelecek. Elife her seyi anlatacagini sanmiyordum afarim Omere.Simdi bir gun Elife abim katilmis dediginde; Elif bayilmaz. bakalim abisinin katil oldugunu ogrenince Elife aciklaya bilecek mi. Nilufer artik midemi bulandiriyor,davranislari, tavirlari baydi artik. simdi de Metinden intikam almak canini acitmak icin Merti kullanmak istiyor. Afarim Merte yemedi. bence ufakliktan hoslaniyor. Merak ettigim acaba Omer herseyi Melikeye anlatacak mi.
15.01.2015 - 09:24
0   0

roya demiş ki;
IRAN da her kes bu diziye seyr ediyor, ya bu ne ya kendimi bitirdim,cok sevindim ardanin olmemesiene.bu diziye cok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm.
15.01.2015 - 00:55
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler