logo

Kara Para Aşk 31. Bölüm izle

Özet: Bahar'ın ölüm haberini alan Elif yıkılmıştır. Sevdiklerini elinden alan kişinin Tayyar olduğuna emin olan Elif, babasının beylik tabancasını alıp Tayyar'ın kapısına dayanır. Yaşadıklarının tek sorumlusunu Tayyar'dır ve ancak onu öldürürse bu kabus sona erecektir. Elif'i durdurabilecek tek kişi ise Ömer'dir. Ömer Elif'i durdurabilecek midir?Hüseyin bir kez daha istemeden can almıştır. Cinayetin izlerini örtmeye çalışırken arkasında bıraktığı delillerden habersizdir. Bahar cinayetini araştıran ekip bir bir delillere ulaşmaktadır. Hüseyin bu kez Ömer'in ve Arda'nın dikkatini çekmeden bu işten de sıyrılmayı başarabilecek midir? Hüseyin, Ömer ve Elif'in dikkatlerini dağıtmak zorunda olduğunun farkındadır. Nedret'e gidip İpek'ten söz eder. Ömer'in eski nişanlısının şubeye atandığını öğrenen Nedret boş durmaz ve Ömer'le konuşur. Hüseyin'in Elif'le onu ayırmak istediğini, bunun için de kendisine iş birliği teklif ettiğini söyler. Şaşkına dönen Ömer, Hüseyin'in karşısına çıkar ve Nedret'in doğru söyleyip söylemediğini anlamaya çalışır. Bu konuşma Ömer ve Hüseyin ilişkisinde onarılmaz bir yara açacaktır. Ömer ilk kez abisinin kendisine yalan söylediğini fark etmiştir. Yıkılır. Arda ile dertleşir. Arkadaşının üzüntüsüne dayanamayan Arda, Hüseyin'e dair kuşkularını Ömer'e söyleyip söylemem konusunda kararsızdır. Arda Hüseyin ile ilgili bildiği her şeyi Ömer'e anlatacak mıdır? Elif ve Ömer'i ayırmak konusunda anlaşan Nedret ve Hüseyin'in yeni planı nedir? Elif öğrendikleri karşısında ne yapacaktır?
Hayriye demiş ki;
Ipeki kuzey güneyde hic haz etmiyordum o kızdl çok yapmacik bence biran once o dizide ciksa cok iyi olacak burnunda konusmalar falan filan lutfen biran once bahar gibi o filimde çıksın
10.01.2015 - 00:39
0   0

MSFIGO demiş ki;
Elif ne keskin nisanciymis bee ;))))) Bende cok güldüm
09.01.2015 - 00:44
0   0

haydee demiş ki;
Yahu bu ziyi boyle sacmalicaklarina zamaninda tadinda bitirseler ya!!! Elif'in Tayyar'in kapisina dayandigi sahne Cem Yilmaz'in bile komedi sahnelerine tas cikardi. Adamlar kapiyi kapatinca Elif kapiyi itip acin dedim diye bagiriyor, sonra adamlar cikinca iki silahli korumaya silah cekiyor ve evi kursuna tutuyor, bu kadar cesaretli Elif kiz kardesi kacirildiginda veya babasiolduruldugunde nerdeymis??? O kibar ses tonuyla ve arada giden veya ciyaklayan sesiyle bagirmalari ve aglamalarida komedi. Isin acikcasi ben Eli'i bu diziye ve Omer'le hic yakistiramadim.
08.01.2015 - 18:19
0   0

Semire demiş ki;
Ey senaristler! Sizlere sesleniyorum. Bir kez, hiç olmazsa bir kez farklı bir şeyler bulun ve de hiç olmazsa, bir dizide şu kötülerin kurdukları komploların önüne keçin ya, Artık iyice saçmaladı. Hem de Ömerin İpekle öyle kaba davranması abartılı, zavallı kız kendi dertinde Ömer de "Mağdurum" havalarında.
08.01.2015 - 16:33
0   0

Deniz Can demiş ki;
Zamaninda bitmeyen diziler boyle super sacmaliyor. Sekilde goruldugu gibi kiymetli sanatcilar senaryo yazarlarinin Rambo kiligindaki oyuncagi oluyor.
08.01.2015 - 02:50
0   0

Geezem demiş ki;
Admin tek part linkini ne zaman koyacaksiniz? Bir de xbox one'da bunu tam ekran nasil izleyebilirim?
08.01.2015 - 00:34
0   0

Semire demiş ki;
Vay be. Elif şimdi de "Rambo" çıktı. Gülmekten ölecem ya.;))))
07.01.2015 - 22:48
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler