logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 36. Bölüm izle

Özet: Ateş ve Bahar ölümcül bir tehlikeyle burun buruna geldikten sonra ayrılık kelimesini hayatlarından silmeye karar verirler. Ancak gölge gibi onları takip eden bir tehdit peşlerini bırakmaz... Efsun hayatında ilk kez kendisine aşık biri olduğu için mutludur. Fakat bu mutluluk uzun sürmez. Kızının ateşle oynadığını gören Nuran müdahale etmekte gecikmez. Efsun için bu sefer düşman en yakını olan annesidir... Hasret ise kendini Fulya ile Mehmet Emir’in ayrılığından sorumlu tutmaktadır. Yıllardır içinde beslediği aşk ile vicdanı arasında bir seçim yapmak zorundadır.
Aslanefe demiş ki;
Bahar,in oyunculugu hic iyi degil O yuzdende 05/10 saniye oynatiyorlar dizide, oda sacma sapan seylerle cikiyor izleyicinin karsisina Bahar baslamadan bitmiss.
08.01.2015 - 20:51
0   0

Rena Qadirova demiş ki;
Bahar nedense vok yorgun ve yasli gorunur.dizimi yordu bu hale geldi yoksa oyuncunun yasimi cok, anlamadim?
07.01.2015 - 23:27
0   0

Angel demiş ki;
Efsunu secret eye doyamiyorum Shane oynuyor buyuk artist
05.01.2015 - 15:51
0   0

st-sanem demiş ki;
Simdi Ates ailesinin oldurdugu adami yani baba anneyi aff etti diye kadin cezasiz kaldi, ben de diyorum ki, Hasret de sikayet etmez bence, Kizi icin hatta Bahari bile ogrense, onlar emek verdiler diye sikayet etmez,cunku hepsi hapse girecek. hala,Ilyas,Nuran,Sakine,Efsun. Yusuf beyin olumu kazayla oldu ama korktular panik oldular Polis den gizlediler, yok yok bence hapis falan yok, Bahar zaten Atesi Mehmet Emirin annesini aff etmek icin ikna etti, gercekleri ogrense bile ailesinden vazgecmez kizar kirilir ama bu dizinin sonu kotu olmaz dusunuyorum. Ismail Efsuna asik olmus bu kesin. Ismailin sevgisi Efsunu kendine getirecek, iyi olmak icin caba sarf edecek. Efsunun hali Ismail'le mesaj'lamasi cok komikti. Efsunun konusma tarzi ve oyunculuguna bayiliyorum Nuran ve Sakine icin baska bir soz bulamiyorum tek kelimeyle harikalar. Fulyanin hali cok sacmaydi, insan kocasi eve gelmiyor diye manyaklasirmi. seni istemeyeni sende isteme,zaten nasil seni sevmeyen bir adamla evli kaliyorsun ki anlamadim gitti. Hulya'yi bir anlasam, kadin sakinlesti iyi oldu derken, canavar kesiliyor. Hasrete gitmesi tehtit etmesi baska bir sacmalik. Hasret ve Mehmet Emiri sevemedim gitti. Hasret'de kadin zerafeti yok. Mehmet Emir buz dolabi gibi, oyunculuk yetenegi sifir, artik kim onu oyuncu yaptiysa. Hulya ve Fulya da guzel oynuyorlar, tabi Nuran,Efsun,Sakine baska bir sey.
05.01.2015 - 12:58
0   0

ulker demiş ki;
mence de,.ismayilin efsuna yaxinlasmasi da isin bir plani.amma cox isterdim sevgi yasamaqlarini
05.01.2015 - 10:06
0   0

SEVGI EVANS MORGAN demiş ki;
BIRAZ ISMAIL POLISTEN BIRAZ SUPELIYIM O BIR SEYIN PESINDE BENCE SIZ NEDERSINIZ ?
05.01.2015 - 02:20
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler