logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 35. Bölüm izle

Özet: Nuran yaşam mücadelesi verirken, Mücella dahil herkes onun iyileşmesi için tek yürek olmuştur. Perişan vaziyetteki Efsun, Hülya’yı annesini öldürmeye çalışmakla suçlar! Ona dünyayı dar etmeye yeminlidir. Hülya kendisini affettirebilmek uğruna konağın kapılarını sonuna kadar açar… Ateş ve Bahar, eşinden şiddet gören Sinem’e yardım etmeye çalışırlar. İyi niyetlerinin onları nasıl karanlık bir yola soktuğunun farkında değillerdir… Atahanlar konağında uzun süredir saklı kalmış bir sır açığa çıkar. Öğrendikleri karşısında beyninden vurulmuşa dönen Mehmet Emir evi terk eder! Efsun ile İsmail arasındaki aşk da ilk filizlerini vermeye başlamıştır. Fakat bu duyguları ilk kez yaşayan Efsun, birinin onu gerçekten sevdiğine inanmakta zorlanmaktadır.
cengiz demiş ki;
istanbul dur benim diyer adim zamani gelince sana anlatırım
01.01.2015 - 09:14
0   0

Burcu demiş ki;
MSFIGO umarim dedigin gibi olur bu polis sayesinde girerler hapise yoksa hersey ortaya ciksa bile Bahar asla Mehmet Emire sikayet ettirmez,katil Edibenin bile hapise girmesine gönlü ragzi olmazken ailesini asla sikayet etmez.Hatta o küsmez bile anlayisla karsilar öyle anlayisli.Efsun zengin oldu hesapta,kendine 3,5 bin liraya elbise aliyor,bir düzgün eve cikaramadi Nuranlari,oysa cok renkli olurdu Nuranlarin apartmanda yasamasi,komsuluk iliskileri.
30.12.2014 - 21:28
0   0

MSFIGO demiş ki;
Sakinenin o bisküvülü hali cok komikti ;))) Ne müthis oyuncu :D Bu diziye Nuran, Efsun ve Sakine icin bakiyorum. Cok dogal oynuyor. Hayir yasiyorlar :) Efsunu bencede senaristler sevdirmek istiyorlar. Bu kadar kötülükten sonra birde polis beyle mükafatlandiriliyor. Ama bende öyle bir his varki hapise bu polis yüzünden düsecek. Secille Asimi oynayan oyuncular herhalde diziden cikmak istediler. Yoksa cok alakasiz oldu onlarin kacmalari.
30.12.2014 - 02:42
0   0

Burcu demiş ki;
Bir kac bölümdür Efsunu izleyiciye sevdirme cabasi var,aglamalari falan herkes benim üstüme geliyor diye, sanki hicbir sey yapmiyormusda herkes üzerine geliyormus gibi,poliside anlamadim Efsunu kullaniyor mu yoksa gercekten hoslaniyor mu evlat olsa sevilmez cünkü hahahha. Halanin yasadigi soklara cok gülüyorum kadin nereye dokunsa altindan baska skandal cikiyor.Sakine tam garip elinde bicküvisi evde patates yoktu haslamaya diyor , Secil kötü kalpli bir kiz degildi nasil bu kadar parasiz birakip gitti halasini hic karakterle uyusmayan bir hareket. Adalet bakani Ates Edibeyi affedince hahha hemen eski haline döndü,deli kizini dahada gaza getiriyor sonunda kendiyle birlikte götürecek hapise.
30.12.2014 - 01:26
0   0

Rena Qadirova demiş ki;
En cok uzulduyum kisi Hulya.cok mutsuz.durduk yere basina is aciyor her kes
30.12.2014 - 00:54
0   0

stormangel demiş ki;
Keske Nuran olseydide Ilyas kurtulsaydi nuranin suclarini ustelenmekden
29.12.2014 - 20:57
0   0

MSFIGO demiş ki;
Efsun yine döktürdü bu bölüm :))) O nasil bir aglamaydi. Fulya kasindi bayagi Hülyaya karsi. Tamam Hülyada cok hatali biri ama Fulya demeseydi keske Hülya acisini icinde yasasin diye. Sonucta aile ne diye var? Ayrica Efsuna Hülya saldirdiginda Efsunda cok kasindi. Gazetecilere Hülyanin ihanete ugradigini söylemeyecekti. Ayrica Sakinenin o köskte ne isi vardi? Bazende Efsun cok korkusuz ve babayigit kiz. Sinemi nasil kocasinin baskisindan kurtarip o kadin haliyle adama laf sokusturdu ;)))
29.12.2014 - 17:26
0   0

İlhami demiş ki;
Bu diziyi zevkle izliyorum
28.12.2014 - 23:42
0   0

Rena Qasimova demiş ki;
Yazik yaaa.Acidim Efsuna.Cok kotu oldum oyle aglayinca .Anneler hep yasasin
28.12.2014 - 23:21
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler