logo

Kocamın Ailesi 25. Bölüm izle

Özet: Tülay, kızı uğruna bir kez daha Hakan’la işbirliği yapmak zorunda kalır. Hakan’ın ise tek derdi kızının velayetini almakken, Fulden kendi çocuğunun derdine düşer. Güneş’in sözleriyle allak bullak olan Tarık, hayatının hayaletleriyle yüzleşmek zorundadır. Finaldeyse Şeniz’in sözleri tüm aileyi şok edecek bir gelişmeye neden olur.
Hezal demiş ki;
ayy ALLAHIM kimseye boyle Ar Ailesi gibi komsu vermesin Ne edepsizler ailece :(birde cok uzattilar artik tarik ogrensin onlarin oglu oldugunu.SIKILDIK bir an evel acikliga kavussun..
27.12.2014 - 08:22
0   0

Noname demiş ki;
Suzan !! Turkiyede bazi durumlar hak ve Hukukla islemiyor ne yazikki..cebi kabarik eli guclu olanlar kazaniyorlar.. Kizkardesim esinden ayrildi borclari yuzunden sirf nafaka odemesin diye kizkardesimi kandirdi birlikte karar verip veleyeti kendi ustune aldi.ama cocuklar kardesimde..sirf nafaka odemeisn diye bunu yapti..ve adam evlendi .ayda yilda bir kucuk cocugu alip yemege filan gotururdu arada kendinde kalirdi simdiki esi cocugu istemedigi icin cocuklar annede oldugu gibi bes kurus yardimda etmiyor, velayeti kendinde couklari istemiyor.. boyle insanlarda var iste ne yazikki..
27.12.2014 - 00:22
0   0

suzan demiş ki;
slm arkadaslar ben kocamin ailesi olan diziyi 25bolum izledim cok guzeldi amma mahkemede senizin ikili oyun oynadini anlarlar ins ve tulay yani pelin annesi kizinin velayettini anne almalidir yani bu nasil olmadi bi anlamadim ve apartmanda olan insanlarda dinlenmelidir cok haksizlik bu tulay kizina cok iyi bakan anne umarim yeni bolumunde dogru ve hakli olan anne kizinin velayettini almalidir ve ar ailesi artik senizin nasil bir insan oldunu anlarlar ve ins tarik gercek ailesini bulsun yav ve isterim gunesle tarik birlesinler cunku asiklar kavusun derim ben hep sabirsizim yeni bolumun gunu gelmesine cunku babasi olan hakan kizini hak etmiyorpelin gercekten annesinin yanida daha mutlu olacana inanirim hakanin sevi kadin bakalim peline nasil davranacak cunku oda hamile simdi bunu pelin duyunca cok uzulecek ve annesini istiyecek tulay ins kisa zamanda kizina kavusur temeli velayettini o allir ins cunku pelinin annesiyle olmasi daha iyi olacak cunku fulya nasil davranacak bakalim peline cok uzuldum amma cok seviyorum bu diziyi hic bitmesin derim
26.12.2014 - 02:10
0   0

eda demiş ki;
süperr ötesi degil siniz
25.12.2014 - 22:28
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler