logo

Kara Para Aşk 30. Bölüm izle

Özet: Elif ve Ömer tarafından kıstırıldığını anlayan Metin kaçabilmek için Bahar'ı rehin alır. Bahar'ın hayatını tehlikeye atmak istemeyen Ömer gitmelerine izin verir. Metin ve Bahar saklanacak yer ararlarken Bahar giderek Metin'e yakınlaşır. Ömer'in Metin'in peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Üstelik bu kez işini sağlama almıştır. Ömer, Metin'i bulmayı ve Bahar'ı kurtarmayı başarabilecek midir? Bu sırada Elif yaşadıkları olaylardan iyice bunalmıştır. Ömer'in de yorgunluğunun farkındadır. Ömer'e emrivaki yapar ve onu Sapanca'ya götürür. Sadece bir günlüğüne her şeyi unutup kendileri olacaklardır. İki aşık Sapanca'da romantik anlar yaşarken İstanbul'da işler karışır. Tayyar, Metin'in saklandığı yeri tespit ettirir. Adamlarına güvenmeyen Tayyar, Metin'i getirme görevini Hüseyin'e verir. Hüseyin Metin'e deşifre olmak istemediği için Tayyar'ın bu isteğini kabul etmez. Tayyar tarafından tehdit edilen Hüseyin iyice sıkışmıştır. Kendisini tehlikeye atıp Metin'i almaya gider ve beklemediği bir kişiyle karşılaşır. Hüseyin sadece Metin tarafından değil başkası tarafından da deşifre olmuştur. Geri dönüşü olmayan bir yola girdiğini fark eden Hüseyin'in bu durum karşısındaki tavrı ne olacaktır? İpek cinayet şubedeki görevine başlar. Ömer'den beklediği yakınlığı görmemiştir. Arda ve Pelin, İpek'in bu ani tayin nedenini öğrenmeye çalışır. İpek sonunda ikisine de neden İstanbul'a geldiğini anlatır ve onlardan yardım ister. Öğrendikleri karşısında şaşkına dönen Arda ve Pelin, İpek'e yardım edecek midir?
MSFIGO demiş ki;
Herkesin yeni yili kutlu olsun. Sevgili Ayse. Benim tahminim öyle. Cünkü Ipek o adamla evleniyor ve kimse anlamiyor neden yaptigini. Belki Ipek Ömerden hamileydi ve o adamla evlendi. Ölen kizin adi Bahar, Pelin degil. Pelin Ömerin is arkadasi.
02.01.2015 - 17:21
0   0

Ayse demiş ki;
MSFIGO ipekin oglu kocasindanmis solemisti hatta bide artk sIKici Biraz.pelin nekdr salk ya hemn yatio basit bi kiz ama ölumune genede uzuldm
02.01.2015 - 00:32
0   0

Semire demiş ki;
Bu sayfada yorum yapan ve de okuyan her kesin YENİ YILINI DAHA ŞİMDİDEN KUTLUYORUM, YENİ YILDA SAĞLIKLI, UMUTLU VE DE MUTLU OLMANIZ DİLEYİ İLE , HOŞCA KALIN,
30.12.2014 - 23:16
0   0

Semire demiş ki;
Sevgili İranlı Peri! Merhaba, Canım arkadaşım, sen izlemeye devam et. Ben de beyenmesem de sonuna kadar izleyecem. Ve de sana yazacam. Sevgilerimle kal.
28.12.2014 - 13:00
0   0

Semire demiş ki;
Merhaba arkadaşlar! Sevgili MSFIGO, sana da merhaba, sevgili BURCU, sana da merhaba. Ben KPA-nın senaristlerinin daha önce hiç bir dizisini izlemedim. Benim düşünceme göre çok basit iş yapıyorlar. Bir dizi nasıl bu kadar izlenilmeyecek hala getirilir? Bölümleri zar-zor izliyorum ve de sıkıntıdan partlıyorum. MSFIGO-cum, aynen senin belirttiyin kibi çok komik, ve de Baharın Denizerlere neden bu kadar nefret ettiyini öğrenemedik. Nasıl ki, Tanerin Pınarla nasıl bir araya geldiyini ve de onun arabasındakı cesedin kime ait olduğunu öğrenemedik. Levent desem, o da bir tuhaf. Elde bu kadar bol malzeme varken, şimdi de senaristler şu zavallı Canı sokak çocuğu yapmak peşindeler. Yani önce konuyu dallandırıp, sonra o dalı hiç bir şey için kullanmadan kökünden kesiveriyorlar. Yazık be malzemeye, çok yazık;))) Sevgilerimle kalın.
28.12.2014 - 12:58
0   0

Nurten demiş ki;
ben 3 veya 4 bolumlere bakamadim hafta sonu bakarim diye islerim yogun oldugundan dolayi yazdiklarinizi okudum sasirdim cok sey cakirmisim neler olmus tesekur ediyorum yorumlariniza
28.12.2014 - 00:11
0   0

MSFIGO demiş ki;
Melodi arkadasim, ben yeniden baktim dedigin oteldeki sahnelere. Annemde dedi, bunlar ne kadar sacma davraniyorlar diye ;) Ikiside oturmus kendi odalarinda, SIKILIYORLAR, sonra Ömer su getiriyor, birbirlerine komik komik bakiyorlar, sonra filim var, bakalimmi vs. Sonra Ömer "Elif, seni seviyorum, sinyorina" arkadan o komik müzik sürekli. Baydim vallahi ;)))
27.12.2014 - 19:14
0   0

Canan demiş ki;
Yorumlarinizi okudum ve bu bölümüde izlemekten vaz gectim! Dizisyi birakiyorum artik. Ne Engin akyürek basariliydi nede Tuba ....hele senaryo oda tam bir hayal kirikligi... berbat Ötesi! Yazik onca harcanan paralara!
27.12.2014 - 17:32
0   0

MSFIGO demiş ki;
Bahar pisi pisine gitti :( Karekteri kötüde olsa ben burda Tuvanayi cok basarili bulmustum. Cokta hos bir kizdi. Onun o deli deli bakislarini begeniyordum ve bazende korkuyordum :)) Daha Baharin hikayesini ögrenmeden cikartildi. Mesela neden Denizerlere bu kadar düsmandi? Fatihde nasil o anda Nilüferi unutup Baharla birlesti. Kolayca kendini birakti Bahara. Hüseyinin artik hic savunulacak hali kalmadi. Herkesi teker teker yok ediyor. Burdada YGA nin oyunculari toplandi. Bu arada Ömerin amire ne oldu? Ömerin sürekli sinyorina demesi SIKICI. Herhalde onun icin Özgü Karayeli soktular diziye. O geldi, Bahar gitti.
26.12.2014 - 14:24
0   0

iranli peri demiş ki;
selam lar arkadaslar umarem iye dir siniz insaallah...............ben dun gece 30 bolumu gurdum ve huseyne oldurucam nedan o kadar o kotu oldu bir an yaziklar olsun zavali behar.....................ama 30 bolum cemre girde kara para aske onu taniyurum kuzey guny dan o cok tatli bir kiz sevyurum onu....optum gulgule
26.12.2014 - 14:24
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler