logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 34. Bölüm izle

Özet: Mücella, Yusuf Ağa’nın ölümünü ihbar etmeye kararlıdır. Bütün sırların açığa çıkması, onun ağzından çıkacak birkaç cümleye bağlıdır. Polis telefonun diğer ucundadır. Mücella’nın geri adım atmaya yanaşmaması, Nuran ve Efsun’u derin bir çıkmaza sürükler. Onu durdurmak için ne gerekiyorsa yapmaktan başka çareleri yoktur! Ateş ise Bahar’a verdiği sözü tutup İlyas’ı hapisten kurtarmak uğruna kendi canını tehlikeye atmıştır. Ateş namlunun ucundadır. Silahlar ateşlenir! Bahar için zaman durmuştur artık... Hülya, Beyza’dan öğrenecekleriyle Efsun’un sonunu getirmeye hazırdır. Hülya’nın gazabı bu kez her zamankinden şiddetli olur. Efsun çaresizlik içinde Nuran’a sığınır. Annesini trajik bir sona doğru sürüklediğini bilemeden…
irmakk demiş ki;
efsun ahhh efsun cok güzel oynuyorsun..kavak yellerinde de bu sanatciyi severdim ama burda tam döktürmüs.zaten nuran sakine efsun diziyi götürüyorlar,yoksa efsunun dedigi gibi him him bahara kalsak ,son zamanlarda izledigim en güzel dizi,kib by demesi telefonda cok tatli ya.birde komsere asik olursa tamam cokda güzeller..
24.12.2014 - 02:10
0   0

mehme t demiş ki;
Efsun super katılıyorum o olmasa dizinin keyfi olmazdi
23.12.2014 - 10:45
0   0

MSFIGO demiş ki;
Efsun olmassa dizi nasil gider? Kiz nefretlik ama oyunculugu sempatik. Hep insani güldürüyor. Hele komiserle gezdigi zaman saclari acik birdenbire Efsun bana bayagi hos göründü. Ya stili degisiyor yada bir güzellik geliyor yüzüne. Yeni gelen kiz, Sinem, bana Atesle birsey olacak gibi geldi.
22.12.2014 - 20:49
0   0

Burcu demiş ki;
Su Kentli aynen cok güldüm,hele o yemek salonuna girisi muhtesemdi. Efsunun düzelme olasilii bence yok ama ne yazarlar bilinmez :)
22.12.2014 - 17:42
0   0

Su Kentli demiş ki;
efsuna bu bölümde bayıldım helede sarhoş sahnesi çok güzeldi çok güldüm ayrıca komserle birbirlerine çok yakışıyolar ve aralarında nasıl bi ilişki olucak çok merak ediyorum bunu zamanla görücez eğer efsun komsere aşık olursa bence efsun durulucak gibime geliyor görücez bakalım
22.12.2014 - 09:53
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler