logo

Paramparça 3. Bölüm izle

Özet: Başarılı ve zengin bir iş adamı olan Cihan eşi Dilara ile sorunlar yaşamaktadır. Çocukları Ozan ve Cansu’nun hatırına evliliğini sürdüren Cihan bütün enerjisini işine vermektedir. Kocası tarafından yıllar önce terk edilmiş bir kadın olan Gülseren ise, İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde yoksul bir hayat sürdürmektedir. En büyük amacı tek başına büyütmek zorunda kaldığı kızı Hazal’ı iyi bir şekilde yetiştirebilmektir. Birbirlerinin varlığından haberdar bile olmayan Cihan ile Gülseren’in yolları, yıllar önce kızlarının doğduğu hastanede yapılan büyük bir yanlışlık sayesinde kesişecektir. Cihan’ın kızı Cansu geçirdiği bir kaza sonucunda hastaneye kaldırılır. Hastanede ortaya çıkan Cansu’nun öz kızları olmadığı gerçeği Gürpınar Ailesini darmadağın eder.
Sebnem demiş ki;
Guzel dizi. Zaten Nurgule hastayim. Erkan da guzel oynuyor. Ama bir az durulmasi lazim
03.03.2015 - 17:24
0   0

Semire demiş ki;
Ha bu arada unuttuğum bir şey var. Ben sadece cavap hakkımı kullandım. Konuyu kapattıysan, ben de kapatıyorum. 22.12.2014 - 22:40 tarihli yazımdan evel bir şeyler yazmıştım, ama malesef yorum yap butonuna yanlışlıkla bastım ve de yazdıklarımı gönderemedim qaliba. Ayişığı hanımefendi! MSFİGO beni doğru anlamış ki, "Semirenin birinin gözüne girmesi icin U dönüs yaptigini sanmiyorum. Zaten karakterlerin bütün olumlu ve olumsuz yanlarini yeterince anlatmis. Ögretim üyesi olmasinin söylemesi sadece kendisinin kücük cocuk degilde, yetiskin bir insan oldugunu anlatmaya calistigini icin bunu yazdi." yazmış.Sonra ilk önce benim Dilara hakkında yazdıklarımı dikkatla oku , Ben her zaman illede başka bir aşk yaşanacak diye, diger karakterin kötü biri olarak canlandırılmasına karşı çıktım ve de keşke daha orijinal bir şey bulsalar dedim ve de "MSFİGO-cum sen de biliyorsun ki, bu dizide sırf Cihan ve Gülseren aşkı için Dilarayı kötü biri yapacaklar" dedim. Seline de malesef onun ve de bizim görmek istediklerimizin, yani derin konuların bir dizide işlenmeyeceyini yazdım. Hayatta ise böyle bir durumla karşılaşırsam, doğru bulmadığımı yazdım. Yani biri karısını sevmiyorsa, başka birine aşikse ilk önce boşansın, sonra istediyini yapsın. Aldatılmayı hiç bir kadın kaldırmaz." dedim. Ayrıca ben hiç de Senin MSFİGO ile aranda anlaşılmazlık var diye ortaya kendimi atmadım. Asl ben MSFİGO ile fikir alış-verişinde buluşurken, sen kendini ortaya attın. Biz senden önce de bu konularda MSFİGO ile konuşuyorduk. Bu kadar.Asl şimdi konuyu kapattıysan, ben de kapatıyorum demem lazımdı. Malesef sonradan yazdığım yazı öne keçdi.
23.12.2014 - 00:30
0   0

Semire demiş ki;
Ha bu arada unuttuğum bir şey var. Ben sadece cavap hakkımı kullandım. Konuyu kapattıysan, ben de kapatıyorum.
22.12.2014 - 22:40
0   0

MSFIGO demiş ki;
Semirenin birinin gözüne girmesi icin U dönüs yaptigini sanmiyorum. Zaten karakterlerin bütün olumlu ve olumsuz yanlarini yeterince anlatmis. Ögretim üyesi olmasinin söylemesi sadece kendisinin kücük cocuk degilde, yetiskin bir insan oldugunu anlatmaya calistigini icin bunu yazdi. Lalem arkadas ne yazdi: Sadece aptal ve ölüler fikirlerini degistirmezler. Bu arada filozoflara takilanin Lalem yazmak istedim. Ayisigi yazmisim. Kusura bakmayin. Demek istedigim: Insan düsüncelerini degistirebilir, baska acidanda bakabilir. Gözüme girmesine hic gerek yok :) Neden hedef alsin biri birini? Birbirimizi paylasamiyormuz ne oluyor? Ne güzel yazisiyoruz. Ayrica sevgili Berran benim ne demek istedigimi cok güzel aciklamis. Bu arada sevgili Selincigim: Türkcesine bakarsan Lalem arkadasin yazdigini, J. R. Cowell, yani fotografci olan Cowellin sözü bu. Sözü Almancaya cevirdigin an, J.R. Lowell oluyor. Buda bir filozof. Kafam karisti ;) Hangisi simdi dogru? Neyse söz cok güzel. Kim cikardiysa ellerine saglik.
22.12.2014 - 21:07
0   0

Ayisigi demiş ki;
Hem gördün baktin Msfigo ile benim aramda bir anlasmazlik var hemen atildin Msfigoya tam destek. Her zaman yaptigin gibi hemen kendini ortaya atman. Birak biz koca kadinlar aramizda halledelim. Sen sezzy,Berran,LaLem ve Selin gibi yapici degilsin-:( Ben konuyu kapiyorum NOKTA
22.12.2014 - 20:39
0   0

Ayisigi demiş ki;
Bana ne ögretim üyesiysen. Sözünün arkasinda duran insanlari severim dedim. Bu da benim en dogal hakkim. Ilk basta Msfigo ya "senin bu Dilaran pisligin teki" deyip sonra birden bire U dönüsü yaptin. Bir yorumcunun gözüne girmek icin yorum yapilir mi ya? Insan bir dizi karekterini nasil buldugunu kendi sahsi görüsüne göre yazamaz mi? Diger sahsin tehditlerinden kurtuldum derken sen mi tehditlere basladin simdi de?
22.12.2014 - 19:44
0   0

Semire demiş ki;
Sevgili Berran ! Zaten dünya muziyi iki yıl aralarla çok güclü sanatcılarını kayb etti. İki yıl önce de 2012-ci yıl 11 şubat tarihinde Whitney Houstonu kayb etmişdik. Benim en çok dinlediyim sanatcıydı kendisi. Dilerim yeri cennettir. Udo Jürgens için de üzüldüm, umarım onun da yeri cennet olur.
22.12.2014 - 17:11
0   0

Semire demiş ki;
Ayişığı hanımefendi! Ya sen benden ne istiyorsun? Yanlış anlamışsın dedik olmadı, Özür diledik olmadı,barış elimizi uzattık olmadı, seni taktir ediyorum dedik olmadı. İllede kavka mı istiyorsun? Ben hep büyüklere sayqı duyulmasını öğreten bir ortamda yaşadım. Sana sayğıda kusurmu ettim yok. Sadece sayqısızlık yapmamak adına Steve beyin yazdığı yazıya cevap verdim. Senin insanlara güven sorunun varsa, bunu sorumlusu ben deyilim. Ha onu da söyleyim ki, bazi zaman bir günlük arkadaşlıklar bir ömre bedeldir. Lafa bak "Sözünün arkasında duran yorumcuları severim," Ya sen neden benim laflarımı benim gözüme sokuyorsun ki, Ya senin karşında kocaman bir universitenin öğretim üyesi var, çocuk, mocuk deyil. Lafını bil de konuş. ARKADAŞLAR! KUSURUMA BAKMAYIN, AMA BU BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA,
22.12.2014 - 16:57
0   0

Semire demiş ki;
Sevgili Lalem! Doğruyu söylemek gelirse, yazımın sonuna yürek işareti koymak aklıma gelmedi. Gülücük işareti de koyarsam eğer seninle alay ettiyimi sanırsın diye düşündüyüm için de gülücük işareti koymaktan da vaz keçdim. En önemlisi ise Lalem akıllı biridir benim e.ek şakası yaptığımı zaten anlayacakdır deye düşündüm:)))) Yeni bölümde görüşmek üzere. Bu da benden sana azerice "Sağ-salamat qal."
22.12.2014 - 16:47
0   0

NERI demiş ki;
Sevgili TC BERRAN güzel yorumlarin ve sözlerin icin cok tesekkürler.saygilar.
22.12.2014 - 14:12
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler