logo

Günahkar 7. Bölüm Final izle

Özet: Ali Yusuf ve Saliha kazanın ardından hastaneye getirilir. Ali Yusuf kendi yaralarının acısını boş vermiş Saliha’yı yaşatmaları için yalvarmaktadır. Saliha verdiği ölüm kalım savaşından bedenen sağ çıksa da ruhen ve aklen aynı insan değildir. Saliha’nın bu yeni hali Aslıhan’ın bütün gücü ele geçirmesi için bulunmaz bir fırsat olacaktır. Ali Yusuf elbette buna izin vermeyecektir. Saliha’yı tamamen iyileşene kadar herkesten saklar. Ancak Aslıhan ve Gökhan’ın peşine taktığı adamlar yüzünden Saliha’dan uzak durmak zorundadır. Saliha’ya iyileşme sürecinde yardım eden Sado ona karşı engelleyemediği duygulara kapılmaya başlar. Ali Yusuf’un tüm fedakarlığına rağmen Saliha’nın izini bulurlar. Ali Yusuf onu korumak için karşısına çıkmak zorundadır. İkisinin bu karşılaşması Ali Yusuf’u kendi vicdanıyla yüzleşmek zorunda bırakır. “Yaşadıklarıma bir son bulamıyordum be Sado. Hep eski bir hikayenin bilindik sonu. Bu daha havalı. Değil mi?” Sado, Ali Yusuf’un kendi sonunu yazmasına engel olabilecek midir?
ali....azeri demiş ki;
8 bölüm nə vaxt olacaq.....eger olmasa hamınızı gelib orda gebertirim.....
23.12.2014 - 11:02
0   0

kenan demiş ki;
8. bölüm yalan mı oldu şimdi.... vay akadaş
23.12.2014 - 00:06
0   0

azer demiş ki;
dizi zaten bitti bu son bolumdu diger yarim reytingi olmaya olmaya okadar gitti final yapti bununda reytingi yok ama finalsiz kaldi diger yarim sacma dizi iyi oldu bittiyi gunahkar daha iyi diziyi sevmiyosan burada ne isin var
20.12.2014 - 17:10
0   0

islam demiş ki;
Bencede berbat bitti ama dizi guzeldi
19.12.2014 - 22:19
0   0

Burhan demiş ki;
Artık dizinin yapımcılarına bakarak izleyeceğim.. Böyle mükemmel biz diziye zahmet edip adam gibi final yapmayan yapımcıların, senaristlerin dizilerini izlemeyeceğim.. Yazık oldu..
18.12.2014 - 01:35
0   0

roma demiş ki;
SANEM,acikladiginiz icin sag olun.bitdi bitmesine.son yazdi ya....o bir sey deyil de.ben asil Seckine yaniyorum.yapimcilar bi dogru duzgun dizi yapamadilar gitdi.diziye bakilmadigini da nerden cikariyolar ki?reytinglerin kalkmasi icin biz neapmaliyiz,anlamiyorum.gunahkari anladik,cok pot kirildi.peki ask hikayesine ne demeli?reytingler goye kadar varmisdi.guzelim diziyi neapdilar. dunki finale geldikdeyse,hani sondaki yatak sahnesesinden once yine kazayi izletdiler ya,ve sonra cennetde gibi her shey guzel,bej pembe.bana zaten kazadA OLMUSHLER GIBI GELDI.ardanin o cennetde neapdigini cikaramadim.neyse.umarim Senkini daha basarili projelerde goruruz.simdi gel de bekle bekleye bilirsen.
16.12.2014 - 20:01
0   0

Milana demiş ki;
Acaib bi diziydi ve sacma oldu sonu ya insan merak ediyor boyle finalmi olur ya
16.12.2014 - 19:41
0   0

rsn demiş ki;
Bu dizinin sonu kore versiyonunun ortasinda var. Gercekten kiz adamin uzerine suruyo arabayi ve adam bile bile gulumseyerek ona carpmasina izin veriyor. Ama Kore dizisi tabiki boyle bitmedi carpisamadan sonra devam etti dizi ve bi mutlu sonla bitirdiler. Ratingler tutmadigi icin burda bitirmeyi secmisler ama dizi bitmeseydi bile boyle bir sahne zaten olacakti kore nin senaryosuna gore.
16.12.2014 - 19:17
0   0

Nezrin demiş ki;
Seckin Ojzdemir cok iyi ve basarili bir oyuncu.oynadigi dizilerin sonu neden boyle bitiyor? Bir ask hikayesi de anlasilmaz bir sonucla bitmisdir.
16.12.2014 - 17:45
0   0

st-sanem demiş ki;
ROMA, inan hic kimse hic bir sey anlamadi. senaristler diyorlar ki madem bizim dizimizi izlemiyorsunuz alin bu da size son, gidin kendiniz dusunun ne oldu, kisacasi rating acisini boyle cikariyorlar cocuk gibi. ya dizinin hic sonu yok oylece birakiyorlar, ya da bir sacma son hazirliyorlar ki aklin sasar. iste bu bizim senaristlerimiz. ben bu bolumu final diye duydum.ama orijinalinde kiz her seyi ogrendiginde araba kazasindan hafizasini kayb ediyor( boyle sacma iki araba bir birine girmeler yok yani) degistirmek istemis mantiksiz bir sey yazmis iste, manyak mi bunlar bir birlerine carpsinlar, neyse, Oglan kizi birakmiyor onu bir daha kazanmak ve kendine asik etmek icin urasiyor kiz asik oluyor ama hafizasi geri donuyor, hesap soruyor sonra Oglan hastalaniyor kiz onu birakmiyor. Aslihani oynayan oyuncu polise gidip her seyi itiraf ediyor. avukat denen adam Salihayi oldurmek istiyor oglan kizin onune atlayip kizin hayatini kurtariyor ama sonunda mutlu bir sonu var. Oglan hastanede calismaya basliyor doktor oluyor. bu dizinin sonu. bakalim bunlar devam edecekler mi yoksa bitirdiler.
16.12.2014 - 11:07
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler