logo

Şeref Meselesi 4. Bölüm izle

Özet: Nihat’ın yanına kabul edilen Yiğit, kendine çizdiği yeni yolda ilerlemeye devam eder. Sadullah ise Yiğit’i sürekli etrafında görmekten rahatsızdır. Geri dönen Emir mahalleye ayak basar basmaz Sibel’i Bora ile görür. Genç kızı tamamen kaybettiğini anlayan Emir kimseye bir şey belli etmez ve aşk acısını içine gömer. Her şeyden habersiz olan Yiğit ise içten içe Sibel’e ilgi duyar.
Yayınlandı: 20/03/2015
serhat demiş ki;
Bolum cok guzel dıger dızılşer gıbı yavas ılerlememesı sevındırıcı yigit ile sibel baya ıyı bır ıkılı olacak kubra eger yapılaları etrafına anlatmazsa anlatınca sıbel ıle olan yakınlaşsa sanırım yok olacak gguzel kurgu var yigit gayet basarılı ben emıre ısınamadım
17.12.2014 - 11:24
0   0

Ayisigi demiş ki;
ST-Sanem senaryoda sorun var,iliskiler inandirici degil konusunda haklisin. Bende hic bir zaman Emir/Sibel iliskisine inanmadim di. Kübra tabiki isteyerek bir erkekle birlikte olabilir,ben buna bir sey demiyorum. Kübra Yigite karsi hic bir ard niyeti olmadan kendini teslim etti. Ama Yigitin niyeti Kübrayi kullanmakti. Bundan dolayi ben Kübrayi aptal olarak görmüyorum,o sadece Yigite güvendi. Benim senariste kizdigim bir olayda Kübra az cok babasinin ne mal oldugunu biliyor,neden Yigit babami neden vurdu diye sorgulamaz? Neden bu cocuklarin babasi kendini asti,neden bu kardesler babama borclandi? Bunun gibi sorgulamalari senaristin yazmasini isterdim.
17.12.2014 - 10:30
0   0

St-sanem demiş ki;
AYISIGI benim Kubrayla ilgili iki sorunum var, biri bu oyuncuya bir turlu isinamadim ikincisi bu dizide her sey okadar cabuk ilerliyor ki ne oldugunu anliyamiyorum. Mesela Kubra saf kiz ama onun icin iki guzel laf ve opucuk yataga girmek icin yeterdi. Senaristin de kabahati var. Kubra baba sevgisi gormemis masum saf bir kiz ama Yigit onun icin neler yapti ki Kubra ona bu kadar inandi ve kendini burakti. Ben ikna olmadim. Senariyoda bir sorun var, iliskiler inandirici degil. Bunun icin Kubra benim gozumde kabahatli oldu. Yoksa en cok nefret ettigim sey bir masum insani kendin icin kullanmak ve hayatini mahv etmek.
17.12.2014 - 02:20
0   0

Ayisigi demiş ki;
Karekterlerin bende biraktiklari iz,Kübra ve Yigit hakkinda düsündüklerim asagida yazdiklarim. Derya kizimiz bu üvey babayi sikayet edip tacize ugradigini bildirip bitirmek yerine susmayi tercih ediyor. Peki neden? Derya aslinda onca taciz edilip neden susan kadinlarimizin bir cevabi. Toplum ne der,toplum baskisi,insanlarin ön yargilari "kimbilir ne yapmistir ne kuyruk sallamistir" düsünceleri. Derya harbi bir kiz,iyi kalpli,dogrunun yaninda olmayi tercih ediyor. Sibelin diger iki kiza göre daha cok disa dönük biri,Kübra gibi kapali bir evde saklanmamis. Hatta kesfedilsin diye model. Silik biri degil,bundan dolayida Yigitte,Emirde onu ilk fark ediyorlar. Sibelin bende biraktigi iz ambalaji güzel bos bir kutu.. Emir simdiye kadar ölcülü davrana bile hirslarini kontrol eden biriydi. Duygusal biri ama duygularinin kendisini yönetmesine imkan vermiyor. Emir bu dizinin konusunun bir terazisi,dengeyi sagliyor. Böyle bir karekteri izliyeci SIKICI bulabilir ama ben keyif aliyorum Emiri izlerken...
16.12.2014 - 13:04
0   0

azerin_01 demiş ki;
Ben bu dizinin orginal versiyasina baxmisham Sibel Bora Tunali ile gezib Boranin babasi ile evlenecek. Kocasini hapishanede mafiya oldurdukden sonra Yigitle evlenecek, ondan bir oglu olacaq. Yigitinde heyatinda tek sevdiyi qadin Sibel olacaq- Sibele HEYATIMIN KADINI deyir ve bunu her kes bilir ki, onun kadini Sibeldi. Kubraninda Yigitden 1 kizi olacaq amma Yigit hech bir zaman o kiz ushagini gormeye gelmir ve qebul etmir. Kubran tek bashina kizini boyutmekle meshgul olur. Kubra Emirle evlenir, ondanda 1 oglu olur. Emir namuslu, merd bir vekil olur. Kardeshi ile hech bir zaman razilashmir, onun pis ishlerine ortaq olmur. Deryani ogey babasi zorlayir ve anasi Deryaya sahib chixmir, kocasinin tehditlerine boyun eyib gunah kizini gunahlandirir. Deryanin hapishanede 1 oglu olur, Derya o ushagi sevmir ve ondan imtina edir. Ushaq sonrada evlatliq edilir, Derya hapishaneden chixir, Heyat qadini olur bunu tesaduf neticesinde goren Yigit ona birlikde chalishmagi teklif edir Deyra razilashir ve iyi para qazandikdan sonra dedektiv yolu ile oglunu tapir. Onu qachirmaq istedikde mafiya terefinden oldurulur. Yeni bu kiz arkadashlar ichinde ailesi olan, ushaqlari ile meshgul ancaq Kubra olur. Onun sadece bir problemi kocasinin mafiya ile huquqi mubarize aparmasi olur. Kubra ushaqlari ve kocasi uchun chox qorxur. Izlemeye deyer bir dizidi. Iyi seyriler her kese...
16.12.2014 - 07:17
0   0

Ayisigi demiş ki;
Galiba Kübraya hala TEK aciyan ben kaldim. Basinda annesi olmamis ve sevgisiz büyümüs. Ona dogruyu yanlisi gösterende olmamis,hayatida pek taniyamamis. Bacaginda ki o sakatliktan dolayi hayatta kendisini sevecek birinin olabilecegine inanamamis birtürlü zavallim. Bundan dolayida Yigitin sözlerine hemen inandi. Ilk basta bu karektere aciyan izliyeci bu bölümle itibaren kendin düstün bu duruma demeye basladi-:(( Bunuda belirteyim ben burada ki yorumcularin düsüncelerini kastetmiyorum. Genel IZLIYECIYi kitlesinden bahsediyorum. Simdi Yigitin ona yaptigindan dolayi yaralar alicak ama büyüyecekte. Bence kaybeden ne babasi nede yigit olacak,kaybeden Kübra.
15.12.2014 - 21:01
0   0

MSFIGO demiş ki;
Ilginc olan, Derya sadece bir kere Yigitle sahilde acizik yakinlasti ve dogruyu Emire söyledi. Emirle Sibelde aslinda aralari hizli gelistigi halde, Yigitin haberi yok. Nedense kimse kimseden haberi yok ve bütün iliskiler cabucak gelisiyor. Kübraya bende bu son bölüme kadar acidim ama simdi acima hissim yavas yavas gidiyor nedense. Oda Kübranin Deryaya söyledigi yanlis laflar yüzünden. Ayrica kiz herseyide görüyor. Yani o kadar saf ve bilgisiz degil. Eger bir erkek sirf kizla gece cikmak icin kizin babasina sürekli uyku ilaci icirtdiriyorsa o zaman kizin biraz bence gözü acilmali. Kendide dedi zaten, sonu acili olsa bile ben bu aska raziyim. Yigitle Kübranin birlesmeside cok cabuk gelisti. Daha dogru düzgün bir yerde gezmediler bile. Köse bucakta Yigit sürekli Kübrayi SIKISTIRIP öpmeye calisti. Hayat kadinin söyledigi söz beni güldürdü "ben artik home ofis yapiyorum" ;)))
15.12.2014 - 18:23
0   0

Semire demiş ki;
Sevgili Lalem! Ben de uzun zamandır Lalemcim nerede diye merak etmeye başlamışdım. Bu arada Sezzycim de yok, Qaliba "Noel" alış-verişlerine fazla dalmış. SEVQİLİ LALEM! "Paramparçada"-ki hoş sözlerin için sana candan teşekkürler. Biliyorsun ki, ben "Şeref meselesi"-nde yokum. Ama "Paramparça"-da yorumlar artık 90-ı bulmuş, o güzelim yazıların silinmemesi için de sana buradan teşekkür etmek istedim. "Paramparça"-da görüşmek üzere hoşca kal, canım!
15.12.2014 - 16:21
0   0

st-sanem demiş ki;
Kubra bu askin sonu kotuda olsa razi.yani onun icin sorun yok her seyi goze almis bizim icin neden sorun olsun degil mi? Sadullah o laflari soylemeseydi Yigit belki bunu yapmazdi bilmiyorum ama cok kotu damarina basti. Hayat kadinimiz da Yigitin ustune titiriyor galiba. Emirin arkadasini sevmedim keske baska bir oyuncu olsaydi. arkadasinin babasi da Emirin basini belaya sokacak. adam acik acik soyledi babam.la calisma diye. Sibel de ne istedigini bilmiyor. Emir neden asik oldugu kizin kim oldugunu Yigite soylemiyor ki? keske Derya ve Emir birlikte olsaydi. bu kizlardan sadece Deryayi seviyorum.bu bolumden sonra Kubraya hic acimam.
15.12.2014 - 12:41
0   0

Ayisigi demiş ki;
Ben malesef iyi oldu Kübra böylece kadinligi tatti diyemiyecegim.Yigitin intikam icin Kübrayi kullanmasi cok kötü. Yigit Deryanin üvey babasini dövecek kadar duyarli ama Sadulladan intikam almak icin SEREF SÖZÜ verip masum Kübrayi neden kullaniyor? Kizcagiz babasindan hic sevgi görememis,Yigidin güzel sözlerine kandi gitti. Derya da baba sevgisi görmemis ama cok güclü bir kiz o. Böyle yapmakla Sadulladan ne intikami aliyor? Sanki Sadullah cok namuslu biri,ögrendiginde kizini kovar herhalde. Ama bir gercek var ki Kübra kizimiz gayet istekliydi,derler ya istemem istemem yan cebime koy-:)) Bu dizide de paylasilamayan kiz Sibel. Iki erkek kardeste ona yanik. Bizim dizilerin klasik konusu-:)) Bu bölüm bana biraz yavas ve SIKICI geldi. Yigitin Emir Sibel ask ini bilmemeside komik. Ne yani senarist Yigidide "ben Sibelle arandakini bilmiyordum ondan bir ara asildim" diyebilme zeminini mi ayarliyor?-:) Ben bu dizinin uzun ömürlü olacagina inanmiyorum. Kerem le bunlar yeni bir Kivanc Tatlutug yaratmayi düsündüler ama basrolde ki Yigidi kendini begenmis,hovarda,daldan dala konan biri yapmakla hata yaptilar... Kerem Bursinin aksani ilede sorunu var. Yigit karekterinin empati yapilacak,sevileek bir yanini görmüyorum. Allah icin cocuk yakisikli ve seksi ama ben bagrima basamadim bu yüksek egolu ve narsist Yigidi-:)) Kübranin Sibele söyledikleri bir o kadar dogruyken Derya ya söyledikleri yanlisti. Ne yani Derya onu istemeyen Yigit icin savasmalimiydi? Sibel karekteride ne istedigini bilmiyor. Emire hayir olamaz diyor,Borayla cikmaya basliyor ama akli fikri Yigitte-:)) Reytinglerde totalda git gide geri siralara gidiyor dizi. Anladigim kadariyla reklam verenler totale göre hareket ediyorlar. O rus güzeli Gül de mübarek evlere servise bile gidiyor,Nihat,Sadullah ve Yigit. Racon ne kadar da genislemis-:)) Bu kadarida olmaz dedigim sahne ne o öyle sözlesmis gibi herkes ayni mekanda toplaniyor? Boranin babasi,Emirin arkadasi Metenin babasi,Emir,Bora ve Sibel?
15.12.2014 - 11:52
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler