logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 32. Bölüm izle

Özet: Hiçbir suç cezasız kalmaz! Adalet artık Efsun, Nuran ve İlyas’ın yakasına yapışmıştır. Sakine de kendini aynı girdabın içinde bulur ve ahretliğinin yanında demir parmaklıkların ardını boylar. Nuran ve Efsun, içeride kendilerini daha nice kâbusun beklediğinden habersizdir. Kötülüğü bu sefer kendileri tadacaktır. Tüm ailesi hapse girince dünyası başına yıkılan Bahar’ın en büyük destekçisi yine Ateş olur ve zorlu bir hukuk mücadelesi başlar. Atahanların konağında ise zafer nidaları atan Hülya’nın sevinci çok uzun soluklu olmaz. Hülya, sevdiklerini kaybetmenin ne demek olduğunu, tüm hayatını alt üst edecek çok ağır bir dersle öğrenecektir.
Su Kentli demiş ki;
dizide oynayan çoğu herkez baharın gerçek ailesini biliyo baharın üvey babası üvey annesi efsun baharın halası sakine hizmetçi kız gerçeği biliyolar fakat konuşmuyolar konuşamıyolar ben artık çok sıkıldım bu dizinin bu şekilde devam etmesini istemiyorum gerçekler ortaya çıksın efsunun oyunlarından yalanlarından sıkıldım artık bahar o hayat benim desin artık
21.12.2014 - 22:21
0   0

Su Kentli demiş ki;
dizi çok güzel keyifle izliyorum fakat baharın artık gerçeği öğrenmesini istiyorum çektiği acılar yeter artık gerçek ailesini öğrensin bahar sürekli acı çekiyo artık gerçeği öğrensin lütfen efsun baharla yine uğraşıcaksa uğraşsın ateşle baharın birlikte olmaması için oyunlar yapsın ben bunlara razıyım ama yeterki bahar ailesinin yanında olsun gerçekler ortaya çıksın artık lütfen
21.12.2014 - 19:37
0   0

s.juul demiş ki;
bugunki oyuncular dunki oyuncularin ne kadar kof oldugunu cok guzel anlatiyor artik goz suzme bøn bøn bakma veya nayirlar yok.oyuncu olmak icin safi guzellik yeterli degil.efsun bu diziye imzasini degil damgasini baski super rol kabiliyeti ile bu camiada ben kaliciyim dedi ve dedirtti.Efsun gibilerin cogalmasi dilegi ile emegi gecenlere tak.
14.12.2014 - 17:01
0   0

NURAY demiş ki;
cok ilginc, demekki HÜLYA yi hakli bulanlarda varmis :-)))))
14.12.2014 - 16:03
0   0

sezzy demiş ki;
Herkese Merhaba, MSFIGO.cum, bence de Secil.le Asim diziden ciktiklari icin boyle birlikte kacma hikayesi uydurdular. Hulya dizinin basindan beri cok kotu kalpli oldugu icin, normalde karsi oldugum boyle bir olay Hulya.nin basina geldigi icin sevindim, insanlari hep asagilayip hor goren birkarakter, annesi de babasi da katil oldugu halde hala benim, benim havalarinda, Sakine.nin hic sucu yokken niye demiyor ki ben birsey yapmadim, da onlarla birlikte ecel terleri dokuyor. Son sahnede Ates Efsun.a donuk donuk bakiyordu, galiba o da inanmadi, Efsun da Yalanci Coban misali, nihayet dogru birsey soyledi ama bu defa da ona inanan kimse kalmadi.
11.12.2014 - 03:55
0   0

buhran demiş ki;
ratingler aldı başını gidiyor.bu gidişata göre afyonlanma operasyonu hızla devam edecek.Batu Hann arkadaşım sen ne yufka yüreklisin böyle!!! Ben de senin bu durumuna üzüldüm.demek dizileri ve karakterleri böyle algılayabiliyorsunuz.yönetmen kardeşim.senide tebrik ederim.bu milletin nabzını iyi tutuyorsun.böyle arabesk, düşük seviyeli, cahilin edepsizi, çirkin, ahlaksız, haset ve utanmaz arlanmaz bir efsun ve nuran karakteri ile ratinglere tavan yaptırmak.seyircisinin seviyesini çok iyi kavramış senaristlerin işidir...yazıklar olsun...
10.12.2014 - 00:11
0   0

MSFIGO demiş ki;
Bu arada acaba Secil ve Asim dizidenmi cikiyorlar? Secil Necatiye yazmiyormuydu? Nasil olduda Asim ve Secil birdenbire yeniden beraber oldular? Bana sanki diziden cikacakmislar gibi geldi. Yoksa alelacele oldu hersey.
09.12.2014 - 23:48
0   0

MSFIGO demiş ki;
Hic bir insan böyle bir sekilde kazigi hak etmiyor. Hülya gelisi güzel fakir bir insanin evini yakmadi. Secilin evini yakti, cünkü Secil Hülyanin kocasiyla bir alakasi vardi. Simdide Secil evli olan Asimla beraber kacti. Tabii ev yakilirmi oda ayri bir konu. Asimin Hülyaya karsi bir kini olmus olabilir ama o kadar adamdi öyle gitseydi, ayrilsaydi karisindan adam gibi. Karisi dolandirarak degil. Bundan sonra Hülya onlara ne yapsa hakkidir ;)) Hülya kendini begenmis bir kadin ama katil ruhlu gibi gözükmüyor su an. Tabii damarina basildigi zaman kadin patliyor. Fulyanin annesinin yardimcisi kac kez ikaz etti. Kiz yine Ardayla yakalandi. Secile ne demek lagzim? Bahari bir zamanlar Atesten uzak tutmak istedi Atesin Efsunla güya bir seyler yasamis olmasini sandigi icin. Kendi evli bir adamla kacti. HÜlyanin Efsuna laf sokmasini bazen fazla buluyorum ama bazende Efsun gibi riyakar, sahtekar bir insana lagzim. Eminim eger Baharin onun gercek yegeni oldugunu bilse bu kadar tepkili davranmazdi. Hülya soguk, kibirli, kendini begenmis bir kadin ama Asimla Secilde kötüler. Maalesef Efsun ve annesi ciktilar hapisten. Asil onlar orda kalmaliydi. Yeni gelen hala aksiyon getirecek. Bu kadar iyi oyuncu ayni anda cok güzel. Hepsi cok güzel oynuyor.
09.12.2014 - 17:32
0   0

gulnar demiş ki;
cok guzel dizi ya uzun olsun efsun harika
09.12.2014 - 14:05
0   0

TC Berran demiş ki;
Bu bölüm hareketliydi.Hayatimda ilk defa bir Kadinin aldatilmasina sevindim:-)))) Zira haketmisti Hülya CADISI. Bu kadin fakir Insanlarin evini bile yakti. Annesi gibi katil ruhlunun teki;-( Hapishanedeki sahnelker cok komikti... Yönetmen Koltuna HAMDI ALKAN oturmasi hemen fark atti.….Iyi gidiyor.ve FRAGMAN bayagi ilginc!! Iyi aksamlar;.)
09.12.2014 - 01:25
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler