logo

Karagül 61. Bölüm izle

Özet: Şamverdi konağı kardeşler arasındaki dengelerin değişmesiyle beklenmedik durumlara gebe kalır. Bir tarafta Sibel yılların yükünü üzerinden atıp, oğlu için Ayşe’ye gerçeği söyleyerek Ayşe’yi kaybetmeyi göze alırken; diğer yanda Ada öğrendiği gerçekle nasıl başa çıkacağını bilemez. Serdar ve Maya’ya karşı tavrı birden değişen Ada artık Serdar’dan tamamen kopmaya karar verir. Baran, Ayşe’deki değişimin sebebini tahmin etse de açıkça konuşamaz. Ayşe, bu gerçeğin üstesinden nasıl geleceğini bilemez... Kendince çözüm yolları arar. Bu sırada, konuşmasalar da tek destekçisi Baran’dır. Oğuz Narin’e olan aşkı karşısında daha fazla engele takılmak istemez ve durumlarını resmileştirmeye karar verir. Kendal, hayatta özlemini çektiği tek gerçeği olan oğluna tam da kavuştum derken, hayatının sınavını vermeye başlar. Artık onun için tek çare Asım… Peki, Emine ve Asım bu durum karşısında ne yapacak? Kendal’ın en ihtiyacı olduğu dönemde konaktaki herkes ona sırtını döner. Kadriye, yıllar sonra karşısına çıkan kardeşinin geliş sebebini öğrenip yıkılır. O terk edilmenin hesabını sorarken, hiç beklemediği bir acıyla tanışmak zorunda kalır. Kadriye’nin konağa getirdiği sürpriz misafir beklenmedik sonuçlara ilk adım olacakken, Sabri kulağına gelen dedikodular karşısında tepkisiz kalmaz ve Kendal’ı kendi silahıyla vurmaya karar verir.
Düsünsek demiş ki;
Bu türlü dizileri kolay kolay bitirmezler. Nedenini hepimiz aslinda biliyoruz. Böyle manyak karakterleri oynatiyorlar sonra insanlar dizideki gördügü kötü seyleri konusuyorlar. Tabiki normal insan hep kizdigina laf söyler. Bir düsünsek... Hepmizin her halde cok sevdigi ama reytingler yüksek olmamaya yüzünden diziyi sonuna bakamyan diziler vardir. Genelde böyle dizilerde manyak karakterler yoktur ama dizinin verdigi signal kalbimise dokunur cünkü kendi hayatimizdan taniyoruz... Kalbimize dokunan konuyu insan paylasirmi severek? Yada dizide güzel seyler oldugunzaman cok konustururmu insani? Yok ama kötü seyler... Digeceyim su ki... Siz kime kiziyorsunuz?
21.12.2014 - 18:17
0   0

Mehmet demiş ki;
Gercek hayattan bu kadar kopuk diziler de artik dunyada ustumuze yok,,,ayip yahu,,, bir evin icinde ,, kimin eli kimin cebinde belli degil,,, sapikligin,vicdansizligin dik alasi, karakterleri yaratirken bu kadar uc sinirlari zorlamanin ne alemi var , toplima ne yarari var ,,insan biraz utanir yahu,,,kendal denen karakter var mi dunya da ailesine azrail kesilmis,,,total negativ bu dizi icin dusuncelerim,,,,
12.12.2014 - 18:08
0   0

imran demiş ki;
ben her ne kadar bu dizide Yavuz Bingolu basarili bulmasamda sesiyle sanatiyla ve ozel hayatiyla taakdir ettigim sanatcilar arasindadir bukadar nefret edilecek ne yapti bilmiyorum ama bi cok sanatciya gore efendiligini bozmayan agir bi yapisi var dizide cok sonuk kaldigi bi gercek ama her sarkiiici oyuncu olamaz gercegi cikiyo benim icin on plana onun haricinde ben onu dedigim gibi cok seviyorum
08.12.2014 - 07:54
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Annecim, st-sanem, ayni fikirde olmamiza cok sevindim, zaten baslayan bir ask da yoktu, yakinda ulkeyi de terkederse hic sasirmam, babasi bile oglumdan bu sozleri duyacagima keske annesi gibi ben de alzeimer olsaydim demis(kelimeyi yanlis yazmis olabilirim) bir babadan bunlari duymak kadar buyuk bir ceza olamaz ona. Neyse diziye gelince hepimiz de su Maya ile Ada.ya gicikolmusuz, baslarda Ada.nin durduk yere sinir krizleri, sonra Maya.nin ask zirlamalari derken simdi yine Ada sacmalamaya basladi, dizinin yildizlari ise yine Emine Anne ve Asim ile Baran.di. Baran, amcasinin onunde korkusuzca durup Emine.ye gitmesini engelledi, ertesi gun ise Kendal bir kez daha utandi Baran Ayse.ye karsi artik cok anlayisli davraniyor, komutan da simarik kizini onune alip herseyi acik acik konusarak cok dogru yapti, yalniz hala komutana Narin.i yakistiramiyorum, dizinin cifte kumrulari ise Ozlem ile Kasim.di:)))) ikisinin kendi tarzlari ile asklarini dile getirmeleri cok tatliydi, bayildi, veee son haber, dun gece Karagul, reytinglerde yine birinci geldi, Med-Cezir bile ucuncu geldi, galiba hem sikayet ediyoruz hem de izlemekten bir turlu vazgecemiyoruz:)))) Bu gecelik bu kadar yorum yeter. Herkese iyi geceler.
07.12.2014 - 01:15
0   0

Mine_38 demiş ki;
AYYYYY ginalik geldi bana bu adayala mayanin aglamalari ne artik bu ya ,, sezondan sonra netim yokdu bakamamisdim zaman buldukca 3 bölüm bakdim ama hic bir sey kacirmamisim bosuna üzülmüsüm izliyemiyordum diye . sadece kacirdigim bir sey ne olmuski bu son günlerde yavuz bingöle onu anlamadim .. biri aciklama yaparmi ltf .
06.12.2014 - 17:54
0   0

soley demiş ki;
Ne saçma sapan bir dizi oldu insana of of dedirttiler artik Mayanin saçma takintisi kendi kendine gelin guvey denir buna zavalli Serdarin ne suçu var ona hiç bir umit vermedi ki arkadas gibi gorustu o kendi kendine hayaller kurmus hele o yazdigi mektuplari saklamasi çok saçma sapan bir sey yapti etti Adayla Serdarin arasini bozdu ziril ziril aglamasi Ada desen baska bir alem vallahi sikildim artik tadi tuzu kaçti butun diziler sapitmaya basladi Allah sonlarini hayir etsin yakinda hepsi biterse hiç sasmam
06.12.2014 - 17:41
0   0

st-sanem demiş ki;
sizi bilmem ben bu iki kiz kardesten yani Ada ve Maya nefret ediyorum, sulu gozlu hep agliyorlar, yetti artik. iki simarik kiz. ADa gelmis konusmamiz lazim agliyor, sonra bana saril diyor, Ada yerine Maya konusuyor, sonra Ada aglayarak baskasini gordum Serdari sevmiyorum diyor. ne simdi fedakarlik mi yapiyor?, Serdar beni seviyor ama Maya onu seviyor diye Serdar ve Mayayi evlendirecek mi? cok sacma, Serdara afralar tafralar sanki adam oldurmus. ben anlamadim bu cirkin konulara ne merakli senaristlerimiz varmis. Turkiye'de boyle bir sey varmi? nerdeyse gercek hayatta insanlara " ola bilir uzulmeyin ' diyorlar. SEZZY ben'de Yavuz Bingolu hic sevmiyorum, bunu kim oyuncu yapmis? diziden cikiyormus demissin cok sevindim.
06.12.2014 - 14:15
0   0

anne demiş ki;
Ablacigim aynen bende öyle düsünüyorum
06.12.2014 - 08:51
0   0

sezzy demiş ki;
Yavuz Bingol, uc bolum sonra oldurulup diziden cikiyormus, cok isabetli oldu, ne varligi ne de yoklugu belli idi zaten, bir de son olaylardan sonra onun adini bile isitmek istemiyorum artik.
06.12.2014 - 01:42
0   0

nigar demiş ki;
Qaliba "Afşar film" iki kardeşi bir erkeye aşık etdirme konusuna çok takıntılılar.Bununla son yıllarda imzaladıkları 3. dizidi ki, aynı teraneyi çaldırıyorlar. Bu sefer daha da fazlasını yazdılar. Adayla Maya bir tarafa, şimdi de Kadriyye ile Fikriyyenin Mehdiye aşıklığı konusunu ortaya atıyorlar. Murat da Fikriyyeyle Mehdinin oğlu çıkar, tam olur yani. Kişisel ilişkileri başka konu açısından anlatmak çok mu zor? Hem neden sürekli iki kız kardeşin bir erkeye aşık olmasına deyiniyorlar, yoksa erkek kıtlığı da var diyer dizi yapanların haberi yok mu? Daha yaratıcı olmalarını beklemek isterdik.
06.12.2014 - 01:39
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler