logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 31. Bölüm izle

Özet: Bahar ve Ateş birbirlerine sımsıkı kenetlenmişlerdir. Ama hayat sadece sevdiği adamla değil, annesiyle de yollarını birleştirmektedir Bahar’ın. Nuran ile Efsun’a artık tahammülü kalmayan Bahar, Hasret’in yanına taşınır. Hasret her ne kadar Efsun için varını yoğunu ortaya koysa da artık iki kız kardeşin arasındaki derin ayrılık onu şüpheye düşürmektedir. Efsun’un kendi kızı olup olmadığını sorgulamaya başlar! Konağa dönme planları yapan Efsun ise sert bir kayaya çarpar. Hülya onun tehditlerine teslim olmayacaktır. Çarklar işlemeye başlar ve Cinayet Büro Amiri İsmail Demirkan, herkesin hayatını altüst edecek bir süreci başlatır. Efsun, İlyas, Nuran ve Sakine’ye hapishane yolu görünmüştür!
Mine_38 demiş ki;
Ben Sule Hanimin dedigine katiliyorum .. Efsun bahar atesle evlenmesin diye kendine ele verecek ki öyle gibi . dizinin tanitim fragmaninda kis ve kar yagiyordur orda ates bahara söylylüyor ..
04.12.2014 - 12:55
0   0

Sule demiş ki;
Tc Berran, Sezzy aciklamis ama yinede yazayim.Bahara kadar herkes affetti Efsuna selam veren borclu cikiyor. Simdi cikinca direk konaga yerlesecek psikolojisi bozuk sevgiye ihtiyaci var bahaneleriyle Mehmette birsey demez. Sezzy aynen katiliyorum simdi Efsun birseyler yapar yine ayrilirlar,Babaanne iyece iyilesir Efsun bunu bahane edip Atese yakinlasir, Atesin intikam arzusunu kullanir yine birseyler olur.Ates Efsuna sence ben Atahan soyadinda birinle evlenirmiyim demisti,Baharla evlenmesin diye gözü kararip kendini ele mi verecek diye düsünüyorum bazen, cünkü hedefe kitlendimi herseyi unutuyor:))))))
03.12.2014 - 22:21
0   0

sezzy demiş ki;
Herkese Merhabalar, Efsun.un hallerini tam keyifle izleme firsati dustu derken, ona kizgin olan Bahar, Mehmet Emir, Hasret aglayarak sarmas dolas olunca sevincim kusagimda kaldi, kiz bu defa da hapishane sayesinde kendini acindirip affettirdi. Sule arkadas da herhalde bunu kastetmistir Berrancigim, yine Sule arkadasin dedigi gibi bugunku dna tespiti olanaklari varken, Efsun.un hamilelik raporlari bile sahteyken nasil olur da Mehmet Emir gibi akilli bir adam Efsun.un o raporlarinin da sahte oldugunu sorgulamaz. Hasret alsin Baharin birkac tel sacini gitsin dna testi yaptirsin, ben de fragmani izledigimde tamam demistim, Efsunun boyasi ortaya cikiyor, ama bizim meshur senaristler aptalca da olsa boyle senaryo yazip Efsun.un gercekte Nuran.in kizi oldugunu ortaya cikarmayacaklar.Bahar yine onca hakaretten sonra Ates.ine kavustu, yarin yine Efsunun bir oyunu ile yine Ates.e hakaretler, sonra yine barismalar, Efsunun gercek karakterini bildigi, daha once neler yaptigina sahit oldugu halde yine en ufak oyunda Ates.e sirtini donecektir. Senaristler sagolsun Atesi de tam aptal asik yaptilar. Bu arada gecen hafta evlenen Keremcem.le (Ates) esine omur boyu mutluluklar diliyorum. Esi de Sura.nin ablasi rolundeki oyuncu.
03.12.2014 - 01:26
0   0

TC Berran demiş ki;
Sule Efsun HAPISTE NASIL kONAGA GIRIS BILETINDE 4 AYAK ÜSTÜNE DÜSMÜS oluyor?????
02.12.2014 - 17:08
0   0

Sule demiş ki;
Efsun yine 4 ayak üstüne düstü konaga giris biletinide,Hülyadan cok büyük bir kozda kazandi. Sucsuz olduklari hemen cikar ortaya,hahah Sakine bu arada anlatmazsa tabi,yoksa Necatiyi gören yok arabada, babaannede sahitlik yapamiyor,hem yapsada o geceden sonra Necatiyi görenler var.Arabada kan olmasi da dogal Efsunun söförü sonucta. Hasret süphelendi kizlari degistiridilermi diye ama hicbir sey yapmiyor insan icinde kücük bile bir süphe olsa kendi de test yaptirir emin olmak icin, böyle bir süpheyle yasanir mi! Artik dna testi icin klinige bile gitmeye gerek yok posta yoluyla verileri gönderdiginizde yapan laboratuarlar var.Hahah Tatar esprisine cok güldüm simdi tatar Nuran neler yapar ki hapishanede,bir kac bölüm kalirlar ins da Nurani Sakineyi Efsunu orada izlemek cok zevkli olur.
01.12.2014 - 21:49
0   0

Bahar demiş ki;
Insan Baharin timsalinda hep iyi kalpli bir insan olmak istiyor.Butun kotuluklerden uzak,cirkab icerisinde olan zenginliklerden uzak olmak istiyorsun.Hep temiz kalmak,hep umutla yasamak,hayatin butun agri-acilarina sabir etmek,ve bir gun butun zenginliklerin, ezilmeyeceyin,bir hayatin seni bulacagini umetla bekliyorsun.
01.12.2014 - 19:37
0   0

Krit demiş ki;
Oooooooh efsun hanim ;) hakettin sen bunu
01.12.2014 - 01:26
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler