logo

Kaderimin Yazıldığı Gün 6. Bölüm izle

Özet: Elif'in karnındaki bebeğin annesi kim? Çocuğu olamayacağı gerçeğini öğrenen Defne, soluğu Kıymet’in yanında alır. Defne’nin yalancı hamileliğini öğrenen Kahraman, karısına anlayışla yaklaşma çabasındadır. Bütün bunlardan habersiz olan Elif’ ise, bebekten sonraki hayatını düşünmektedir. Kardeşinin, annesinin hayatı kendisine bağlıdır. Acaba bu hayat nasıl şekillenecektir? Şirketteki yükselişinden sonra kendisini her konuda söz sahibi olarak gören Yakup, karısıyla birlikte davet verecektir. First Lady havasına giren Şükran, davete aile dışından birisini daha katar. Elif’i… Güzelliğiyle herkesi şaşırtırken, davette beklenmedik kıskançlıklara yol açar.
soley demiş ki;
Yorumlari okuyorum zannedersem ilk fragmanlari izlememissiniz bir erkek çocuk doguyor ve o bu hikayeyi anlatiyor .Ask yeryuzunde o en buyulu duygunun çocugu degilim ben çunku aska sebep olan benim dogmami bir soyun devami yorukan ailesinin devami için istediler oysa benimle birlikte buyuk tutkulu bir ask dogacakti iki annem var benim birisi beni babam için istedi babama duydugu ask için digeri o bana sebep olan sevdasini benimle birlikte içinde buyuten Kader akmasina engel olunamiyan akar suya benzer babamla annemin aski da oyle oldu dogdugu kaynaktan coskuyla kavusmak isteyen irmaklar misali diye anlatiyor onun için neler olucak artik tahmin edin zaten dizinin adi ustunde Kaderimin Yazildigi Gun
27.11.2014 - 14:00
0   0

fatos demiş ki;
kahramanla elif evlensin
26.11.2014 - 23:36
0   0

Sule demiş ki;
Illa ben doguracagim saplantisi olan hayatini bu ssekilde mahveden cok kadin var anlamak zor cünkü dertleri cocuk sevgisi degil,benim cocugum olsun saplantisi.Olmadigi icin kendilerini eksik hissedip takintilarimi büyüyor ki!
26.11.2014 - 23:08
0   0

Nezrin demiş ki;
ben Defineye cok uzuldum.
26.11.2014 - 18:17
0   0

st-sanem demiş ki;
belli oldu Defneyi kotu karekter yapacaklar. yapmasalar dizinin konusu kalmaz zaten, Defne kotu olacak ki dizi 2 yil devam etsin. Doktor sadece Kiymet hanim biliyor diyor,Defne bunun hesabini hepsi verecek diyor. Kahraman ve Elifin ne sucu var. bakalim neler yapacak. Kerem gitmedi, Simdi Defne Elifi uzucek, Kerem ona destek olacak. kim bilir belki Keremin dedigi gibi olur, yine dans edecekler birlikte ve Elif Kereme asik olur.
26.11.2014 - 10:26
0   0

ELIF*KAHRAMAN demiş ki;
Elif Kahraman aski baska turlu ola bilmez.Niye de olmasin Elif cocugunun annesi genc guzel,masum bir kiz.Defneyi anliyorum kadin ucun en agir sey cocuk sahibi olamamak,ammaO,butavirlari,kiskancliklariyla Kahramani ozu ozunden uzaklasdiriyor,hec neye sahib olmayan,ehtiyaclikdan yoksullukdan,bu hayati kabul eden Elifi kaldiramiyor.
26.11.2014 - 09:09
0   0

gulnar azerbaycandan demiş ki;
Bence kahramanla elif daha cok yakisiyor insallah dusundugum gibi olur defne artik cok degisdi.
26.11.2014 - 06:10
0   0

Selin demiş ki;
Defneyle Kahramani ayirmasinlar, birbirlerine yakisiyolar. Elif'le de Kerem yakisiyo...
26.11.2014 - 04:58
0   0

Zey&Ker demiş ki;
Defneyle Kahraman güzel bir çift yakışıyorlar birbirlerine. Senariste sesleniyorum lütfen onları ayırmayın Defneyi kötü bir karakter yapmayın. Çünkü dizi güzel yazık olmasın.
25.11.2014 - 23:47
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler