logo

Reaksiyon 10. Bölüm izle

Özet: Yoğun bakımdan çıkıp gözlerini açan Oğuz'un, Tekin’den tek istediği vardır; İbrahim’i ona getirmesi. Tekin ve Yavuz intikam almak için İbrahim’in peşine düşer. İlk hedef Ağbi’dir. Ancak Ağbi çoktan kendisini generalin himayesinde NATO karargâhına atmıştır. Tekin, Gürkan ve Öktem'in başını belaya sokma pahasına karargaha girmeye çalışır. İbrahim ise hem Oğuz'un hem Yavuz'un hem de Tekin’in canını yakacak ...
Hulya Baskan demiş ki;
Oguz fazla kasinti ve simarik bir tip rolune hic uymamis Tekin cok daha duzgun ve iyi bir oyuncu .. Cetinin esi Oguzun eski sevgilsi adini bile billmiyorum guya eski Turkiey guzelioymis nasil oldu sectiler Kralice yaptilar .. burnunu ceke ceke konusan bir garip adimlari bir garip nasil manken olmus ?? Cetin ve Yavuz bu isi daha iyi goturur bence .... isine saygisi olmayan kadin pesine dusup isini seti terkeden Ibrahim efendi umarim bir daha zor is bulur setlerde
04.12.2014 - 07:30
0   0

Macide Turhanli demiş ki;
Yazik ne Oguz nede Ibrahim Tutk Subayini temsil edemeyen iki oyuncu ...hal ve hareketlerinde Subay a yakisan durus ve asalet , karakter Oguz bickin bir maco edasinda Ibrahim ise tam bir mayak psikopat .. bir Subay aklini dfahi itirse boyle yuz ifadelri kullanmaz .... ne vardsa Komser Behcette var yine buyuk oyuncu her rolu basariyor bu dizide farkli bir karakteri yer altinda calisan bur Devlet adamini basari ile canlandiriyor bravo kutlarim .... Oguz ve Ibrahim disinda hemen herkes cok iyi ...
03.12.2014 - 08:27
0   0

sezzy demiş ki;
Ilkeli haberde Nehir Erdogan.in Duygu rolunu begenmedigini ve kendini diziden cikarmalarini istemis. Yeni evlendigi yonetmen esi ile Fransa.ya yerlesmis, kolay kolay geri donup Turriye.de yasamayi dusunmedigiii soylemis. Ibrahim Celikol da diziden cikip Aerika.ya gitmis. Bunlarin nedeni olarak reytinglerin dusuk olmasini gosteriyorlar. Halbuki mukemmel bir kadro var.
30.11.2014 - 02:28
0   0

MSFIGO demiş ki;
SEZZYCIM, bende onu sempatik bulmuyorum ama cumhurbaskanindan daha sempatik buluyorum yazdim ;) yani anliyacagin o hocayi gercekte sempatik bulmuyorum ;)Onu ortaya attiya, onun icin iyi etti diyorum. Finalmi olacak? Böyle bir projeye cok yazik. Bende pek Alakurt meraklisi degilim. Bambaska biri lagzim. Kivanc Tatlitug olabilirmi diye düsünüldü. Ben Kivanci Ezelde sekiz rolünde gördüm. Orda bir askeri oynuyor. Tam manyak bir tipti. Ama rolünün hakkini vermisti orda. Ama Kuzey rolünden cikmali.
30.11.2014 - 00:12
0   0

St-sanem demiş ki;
Hay allah sinir'den guldum, son uc bolum kalmis, bizde kim Oguzun yerine gelecek burda dua ediyoruz seciyoruz, fragman cikmis, Oguzun yerine kimse gelmiyor hic her kes diziden cikiyor;)) hepsi oldu sadece Tekin ve Ceren ve Ibrahim kaldi. Uc bolum kalmis demeselerdi yeni oyuncu gelme ihtimali var. butun kotu karekterler kaldi.
29.11.2014 - 23:04
0   0

Burcu demiş ki;
Dizinin 13.bölümde final yapacagi söylendi. Devam edeceksede dilerim Mehmet Ali Alakurt gelmez hic begenmiyorum sadece yakisikli bir erkek oldugu icin ekranda oldugunu düsünüyorum. Ins iyi bir oyuncu gelir bu güne kadar her dizide ayni mimiklerle oyunculuk yapmis karakterlerin birbirinden kiyafet disinda hic bir farki olmamis oyunculardan birini getirmezler.
29.11.2014 - 17:06
0   0

sezzy demiş ki;
MSFIGO.CUM, o dedigin hocayi ben sempatik bulmuyorum, cunku yaptigi kumpaslar nice serefli insanin hayatini da itibarini da mahvetti, kimisi intihar etti, kimisi hastalanip icerde oldu. Allah onun da diger ortaginin da(cikarlari catisinca birbirlerine girdiler) birgun cezalarini verecektir. Dedigin gibi birbirlerini yesinler. Oguz.un yerine Mehmet Ali Alakurt gelirse super olacak, o da emanette jandarma komutaniydi, bu rollere yatkin saniyorum, ama yine de dedigin gibi biraz aksiyon dersi almasi gerekebilir.
29.11.2014 - 03:32
0   0

MSFIGO demiş ki;
Sezzycim, ben o meshur hocayi cumhurbaskanindan daha sempatik buluyorum. Adam bayilmiyorum ama hükümetle ugrastiya, onun icin. Birbirlerinin kuyularini kassinlar ;) Onun cemaatindan biri geldi bize, bir bayan, taniyoruz onu uzun zamandan beri, illah gazeteye abone olun gibilerinden. Ibrahim Celikkol bayagi askeri egitim gördü. Eger bordo bereli biri gelirse oda o egitimden gecmeli. Belki baska biri gelir.
29.11.2014 - 00:42
0   0

St-sanem demiş ki;
Evet ya Sezzy:(( ta kendisi, aslinda benim oyuncuyla bi derdim yok benim derdim onun ses tonu:) SILA'yi izledin bilmiyorum ama orda kendi sesi degildi cok guzel bir Agaya yakisan bir sesi vardi ve ben bilmiyordum bu onun kendi sesi degil. Ama cok beyenmistim ta ki baska bir dizide kendi sesiyle oynadi. Allahim bu ses ton hasasiyeti neden bana verdin? Sanki sesi midesinden cikiyor ya da onu boguyorlar:)) Nebahat Cehre'nin sesi de oyle. Bir yorumcu burda yazmis belki o olur, bende googel'de buldum. Ama gercekten merak ediyorum kim bu oyuncu. Oguzun olduguna artik Zeynep ve Ceren gereksiz oyuncu olacaklar, belki de ona asik olur ve gun yuzu gorur:)
28.11.2014 - 18:43
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Sanem, Maraz Ali dedigin, Emanet.de oynayan Mehmet Ali Alakurt mu??? Oysa bayram yapicam:))) cunku cok begendigim bir oyuncudur, boy pos da harika, tam Oguz rolune gore, ama bakalim onu Oguz olarak mi yoksa baska bir vatansever olarak mi diziye sokacaklar, bu guzel haber, insallah baska birini secmezler de o olur, goruntu olarak aksiyonlara cok guzel yakisacak. Adanali.da da oynamisti. Abi (hoca)rolundeki oyuncu da Karagul.den diziye girdi. Orda begeniyordum burda ise tam lanet bir role girmis:))) daha once dedigim gibi amerikan general rolundeki belli ki yabanci ama yine de bu role yakismadi, aslinda sinsi ve solucan gibi olmasi tam dz bu goreve uygun diyecegim, ortadoguyu kana bulayan, ulkemizi karmakaris eden de bunlarin acgozlulugu degil mi zaten. Ve onlarin agzina bakan devlet adamlari, Soner Yalcin.in dedigi gibi bir daha mavi gozlu, sarisin bir dev gelmez dunyaya:((((
28.11.2014 - 15:42
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler