logo

Emanet 13. Bölüm Final izle

Özet: Simge,Fırat’ı takıntı haline getirmiştir. Simge, Zelalin gerçekleri bilmediğinin farkındadır.Halit’in katilinin Fırat olduğunu Zelal’e söylemek ister.Fırat, Zelal’i kaybetmek istemez Simge’nin tehditlerine sessiz kalır. Meryem Sermanlı, torunu Aslan ile evlenecek olan Simge ye evlilik sözleşmesi imzalatır. Aslan, Simge’nin sürekli yalan söylediğine şahit olur ve Simgenin Fırat’a olan takıntısının geçmediğini öğrenir.Simge’den ayrılan Aslan artık tüm gerçekleri öğrenir.Simge’nin kaybedecek bişeyi yoktur artık. Zelal hamile olduğunu öğrenir.Bu mutlu haberi herkese aynı anda vermek ister.Bu özel haber gece için bütün hazırlıkları Zelal kendi elleriyle hazırlar.Fırat ,Zelal’in hamile olduğunu öğrenir ve artık bu yuvanın artık kimsenin yıkamayacağını düşünür. Simge bütün öfkesini Zelal’den çıkarmak ister. Simge gerçekleri Zelal’e anlatmadan önce de Ekrem’le iş birliği yapar. Ekrem’in artık kaybedeceği bir şey yoktur. Ekrem Fırat’ı ortadan kaldırmak ister.
alev demiş ki;
nasil bir final bu boyle. seyirciye saygisizlik bu final.hic yakismadi.
01.12.2014 - 04:34
0   0

Vuqar demiş ki;
Chok sachma ...boyle dizi finalimi olur?
29.11.2014 - 22:08
0   0

shirley demiş ki;
Final bizi hic tatmin etmedi. Hem suc oglanin uzerine kaldi hemde genc kiz cocugu ile oldu. veya olmedi. amma asil suclu ortaya cikmadi. Halbuki avluda ben zannettim ki kiz kardesi dogruyu soyleyip bir agabeyisini kurtaracakti boyle ucude yandi. Bu kadar zaman izliyoruz suclu ortaya cikacek diyoruz. ellerimiz bogrumuzde kaldi. Boyle finnallerr bir son vermeniz lazim. insanin hevesini kursaginda birakiyorsunuz.Eminim ki bu dizinin Romani varsa sonu boyle bitmemistir. Orta yerinden ani dizi kesiliyor. altinada.2 ARIF OLAN ANLASIN2 DOIYE YAZARSANIZ COK IYI OLACAKTIR. hAYIRLI ISLER.
28.11.2014 - 14:04
0   0

ganime demiş ki;
hayatimda boyle sacma bir final gormedim
27.11.2014 - 22:54
0   0

neslihan demiş ki;
bu fox tv yi artık izlemiyorum..fox tv benim için bitmiştir...Yergökaşk la başladılar kıyıma..Dizinin başrollerini öldürdüler..saçma senaryo ile götürmeye çalıştılar ve çok saçma bitirdiler...Bir aşk hikayesi tüm bölümlerini heyecanla izlerken finalinde herşey o kadar komik ortaya çıkardılarki bir anda herkes herşeyi öğrendi sonunu kötü bitirdiler...karagül muratı bi öldürdüler bi dirilttiler sonra birdaha öldürdüler..şuan özcan denizin dizisi tutmazsa tekrar diriltme ihtimalleri var o dizide de saçmaladılar...kocamın ailesi dizinin başrol kadın oyuncusunu öldürdüler..dizinin kurgusunu bozdular..şimdide emanet..böyle bir diziyi böyle saçma bir finalle bitirdiniz ya bu kadar erken hemde..ben artık fox tv yi izlemiyorum yeter..dizi katilisiniz siz...
26.11.2014 - 02:42
0   0

Seyfi demiş ki;
Bizimle rasmen dalga gectiler 3 ay bu diziyi sirf boyle final olsun diyemi izledik
25.11.2014 - 22:23
0   0

ramila demiş ki;
ben bu kadar iyrenc dizi gormedim
25.11.2014 - 19:14
0   0

Zey&Ker demiş ki;
Bu ne yaa güzelim diziyi mahv ettiniz . Kimin ne olduğu nasıl olduğu belli deyil. Çok sinir oluyorum böyle finallere. Kadro güzel senaryo güzel ama güzel bitmedi yazık oldu.
25.11.2014 - 13:59
0   0

Elnare demiş ki;
Hiç iyi olmadı, Boyle sacma bir son ancak Fox tv dizilerinde olur. Herzaman kotuler kazaniyor, iyiler kaybediyor, aferin size cok guzel mesaj veriyorsunuz. Kotulerin hicbirine birsey olmadi, olan yine iyilere oldu.
25.11.2014 - 10:48
0   0

elnare demiş ki;
her şey çok iyi gidiyodu. Amma sonu hiç iyi bitmedi. dizinin böyle bitmesi çok manasız oldu. hakk yerini bulmadı
25.11.2014 - 10:44
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler