logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 30. Bölüm izle

Özet: Sadece Ateş’in sözleri değil, Bahar’ın öfkesi de bir tokat olup çarpar Efsun’un suratına! Ve kına gecesinde ortaya çıkan tek gerçek, Efsun’un hamilelik yalanı olmaz! Öğrendikleri karşısında Bahar’ın artık ne sessiz ne de sakin kalması mümkündür… Mehmet Emir’in tepkisi de son derece sert olur. Hülya uzun zamandır beklediği bu fırsatı kaçırmaz. Atahanların kapıları sadece Nuran’ın değil, Efsun’un da yüzüne kapanır! Efsun, Ateş’in her şeyi Seçil sayesinde çözdüğünü öğrenince Gelincik Yokuşunda da kıyamet kopacaktır. Ateş ise Bahar’ın yüreğine yeniden umudu yerleştirmenin gayretindedir ve ona büyük bir sürpriz hazırlar. Çünkü artık birbirlerinden başka kimseleri yoktur!
Azura demiş ki;
şu bölümdeki müzik kime aid bulamıyorum.yardım edin lütfen
27.11.2014 - 22:12
0   0

buhran demiş ki;
Bu yönetmen ve senaristler Türk izleyicisini resmen embesil yerine koyuyorlar.Neden mi? söyleyeyim.Bu efsun denilen seviyesiz, varoş bozuntusunun davranış bozukluğunu, bahara yaptıklarını mehmet emir ve hasret hanım anlayamıyormu.bu kız nasıl bizim kanımızı taşır diye.baharın mehmet ile hasretin kızı olduğunu hizmetçi,anası,anneanne,sakine,necati biliyor ama hiçbiri açığa çıkarmıyor.neden? bu anneanne efsunun şantajına karşılık oda bunu söyleyebilir.yani kısacası bizi mal yerine koyup biz böyle saçmalamaya devam edeceğiz sizde oturup aptallaşarak bunu izleyin baktık ki rating düştü final yapıp işi bitiririz.hele bu baharın aşırı salaklıklarına sinir oluyorum.nuran cadalozu üvey kızı için kınaya gidiyor ama öz kızı baharın evde kahrolmasına ses çıkarmıyor hiç kimsede bu duruma şaşırmıyor.pes yani.kardeşim bırakın bu manyaklıklarıda şu finali yapın bizide sinir etmeyin sıktı artıkkkkk.ayrıca şu ilyas denen riyakarın sırf bahar ondan ayrılmasın diye herşeye izin vermesi ne büyük egoistlik.şu efsun denen psikopatında cırtlak bağırışlarınıda kesin artık insanı irrite ediyor erkek kadınmı ne olduğu belli değil.artık bitirin yeter uzattıkça batıyorsunuz
26.11.2014 - 22:12
0   0

St-sanem demiş ki;
Bu Ilyas nasil bir karekter ya anlamadim, kirip doktu, Nuranin suratina bakmiyordu, eve donmedi, bosicam seni dedi, ama nerde yine dondu onlarla birlike. Baharin yuzu ruh gibi, kardesim biraz makyaj yapin, bana mi oyle geliyor yoksa, sanki bedeninde kan yok. Gercekten Nuran.i canlandiran oyuncuya odul vermek lazim, Efsun, Nuran ve Sakine.yani ben bunlari iyi karekter rolunu oynayan oyunculardan daha cok seviyorum, hepsi buz gibi:) bu senaristler cok hata yapiyorlar, neden biz goruyoruz ama onlar bir uzman olarak gormuyor? Aneane konustu, Efsunun kendi torunu olmadigini biliyor, hem doktorlar test yapacaklar. Sadece sormuyorlar iyi misiniz. Simdi Efsunun Ogretmen'le konusma neydi, kiskirtmak mi istedi? Sanki Bahar ona umut vermis. O da kizdi sanki intikam almak istiyor. Sadece bir bahane bulsunlar bunlari ayirsinlar. Konusmasini bile bilmeyen ogretmen bakalim neler yapacak. Fragman.da onlari tutukliyorlar, ruya bence, Sakinenin kabusu, Hasret Mehmet Emir.e belki Bahar bizim kizimiz diyor, ama tabi adam " biz DNA testi yaptirdik degilmis" diyecek.
25.11.2014 - 04:08
0   0

Burcu demiş ki;
Efsun cahil biliyoruz, Hülyada mi biranda cahil oldu,avukatla ne görüsmeye gidiyor havadan sudan mi konusuyorlar.Adli tip raporu almaya gittiklerinde doktorlar teyze sen iyilestin mi diye sorup mu verecekler o raporu muayene etmeden.iyice sacmalamis senarist bari Hülyayi tehtid edebilecegi baska birsey bulsalardi.Ayrica babane bildigi halde Efsunu bu saatte kadar neden Mehmet Emire yada Hülyaya söylemiyor o da ayri bir sacmalik,kadin konusamiyor diye bütün iletisimi kestiler sanki okumayida unuttu kadin.Bu kadar önemli bir bilgiyi bsakliyor.Baharin miymiy halleri sinir bozucu hersey acikliga kavusmus neyi bekliyor hala o evden ayrilmak icin Efsun yüzsüz Baharda onunla ayni evde kalacak kadar yüzsüz,babanida al cek git Atesten yardim almayacagim diye gurur yapacak birde calisip Efsunla annesine bakacak yok artik.Onurada bir aciklama yapip olaylar senin bildigin gibi degil ben Atesi seviyorum kes ümidini demiyor,Onur sadece Nurandan duydugunu biliyor Ates iki kiz kardesi idare etmis Baharda cok iyi niyetli yine Atese kaniyor .Kendini salak salak durumlara düsürüyor olaylari bu sekilde bildigi icin,kendi acisinda hakli sevdgi kizi koruyor aklinca pislik bir adamdan.Senaryoyu nerden tutsan elinde kaliyor ayni aksama iyi diziler basladi,yakinda reytingleri düser biter,yoksa senaristler uzatmak adina Nuraninda baskasindan bir cocugunu cikarabilirler.
24.11.2014 - 21:07
0   0

Ay-tekin demiş ki;
Atesle Bahar simdilik cok mutlular,butun badeleri atlatdilar.Onlarin ayrilmasi mumkun diyil.Atesin Baharin Memet Emir beyin kizi oldugunu oyrendiginde ne yapacak,hirs ,intikam,sevgi hangisi cok merak ediyorum.
24.11.2014 - 19:27
0   0

sezzy demiş ki;
Ege, Atesin teyzesi baska bir diziye baslamisti, devam ediyor mu kaldirildi mi bilmiyorum, Alp de kaybolmus, haklisin. O da diziden cikmistir.
24.11.2014 - 15:05
0   0

TC Berran demiş ki;
Sevgili Sezzy, yorumuna katiliyorum. Bende gecen bölümde ihtiyarla Efsunun anlasma yapacagini tahmin etmistim. Belirttigin gibi ama yinede hapise girmek var.Zira Mehmet Emir Annesinin cezalanmasini istiyor.Karisinin Efsuna yaptiklari bilhassa Hülyanin Annesine igrenclik derecesinde idi. "Sakineye" bende bayilisorum.Normal hali cok sirin bir genc Bayan,, Oldukca fanlari varmis hatta diger oyunculardan fazlaymis hayranlari.Yazanlara cvp veriyormus hep. NURAN SUPER ...ÖDÜL almali burdaki rolünden dolayi. Efsunun Markatteki hayalkirikligi evlere senlikti hahaha:-))))))) Herkese iyi haftalar
24.11.2014 - 14:58
0   0

ege demiş ki;
ateşin teyzesi ve alp ne oldu bilen varmı
24.11.2014 - 13:22
0   0

sezzy demiş ki;
Efsun yine dort ayak ustune dustu, santajla da olsa koskte kalmayi basarabilecek mi? Senaristler birseyi unutmuslar, ya da islerine geldigi gibi olaylari once anlatiuorlar, sonra da baska tarafa ceviriyorlar. Babaanne hizmetciler konusurken Efsun.un Mehmet ZIm.in kizi olmadigini duymustu, peki Efsun onu tehdit edince neden korkuyor ve ben de seni duyxum, se benim gercek torunum degilsin demiyor???? Ates de durmadan mekan degistiriyor, dizi bitene kadar birkac yer daha degisebilir:)))) Once luks bir daire, tabi bogaz manzarli, zonra o atolyeden bozma derme catma bir studyo daire, simdi de ne zaman aldigi belli olmayan luks bir yat. Su ogretim uyesi, Bahar.a asik olan da hala umitle Bahar.i kandirmaya calisiyor, onun Ates.i sevdigini bile bile hem de, Nuran yine superdi, onu izleyen onun gercekten Gelincik yokusunda yasadigini sanir. Super hareketler, her ne kadar yaptiklarina kizsam da oyuncu olarzk bayiliyorum ona, ama kankasi Sakine de ona sirt cevirdi artik:))) Hulya.nin kocasi kafasinda bir plan yapmis, hadi hayirlisi.Efsun.sa hala yasadiklarindan ders almamis, pismn olmamis, hala herkese hava atmaya calisiyor. Minibuste hali cok komikti.
24.11.2014 - 04:00
0   0

miran miran demiş ki;
çok heyecanlı yaaa efsun varya tam bir cadı he
23.11.2014 - 21:33
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler