logo



Bu içerik telif hakkı şikayeti sebebiyle sitemizden kaldırılmıştır.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin.
Anasayfa



Kiraz Mevsimi 20. Bölüm izle

Özet: Öykü’nün moda evindeki ilk iş günüdür. Monika, tüm yetkileri ona vermiştir. Bundan haz etmeyen Önem, Öykü’ye karşı Şeyma’yı kullanır. İki arkadaş, uzun bir aranın ardından ilk kez yakınlaşırlar. Ayaz ve Mete, Derin’in açığını bulmak için onu yakından tanımak isterler. Erkekleri de toplayıp birlikte bir akşam yemeğine çıkarlar. Monika, Öykü’ye kariyeri için harika bir fırsat sunar. Öykü, eğer isterse İtalya’da eğitim görüp çalışabilecektir. Öykü, aşkı ve kariyeri arasında bir seçim yapmak zorundadır.
Samir Amirov demiş ki;
Yönetmene şu yorumum. Kardeşim belkide bu diziyi Türklerden çok bizler izliyoruz. Evet çok güzel, çokda romantik bi dizi, ama ben defne ile Samirenin yorumlarına katılıyorum. Şu Ayazla öykü hiç ayrılmasalarda. Diğerlerine örek olsalar daha iyi olmazmı? Hem bu dizinin diğer dizilerden ayıran bbi şey olmalı. Öyküyle Ayaz iyu çiftler. Ama Öykü bencil bi kız oluyor git gide. Ama Ayazın uyuzluğu bana seyirci olmak hazzını yaşatıyo. Hatta bazan onun taklitlerini yaparım. Biraz bende uyuzum ama onun kadar değil. Lütfen bunu bi düşünün. Azerbaycandaki fanlatınız çok. Umarım günü günden dahada artır. İHANET, BENCİLLİK gibi şeyler olmasa daha iyi olur. Hele Şeymayı senaryodan uzaklaşdırsanız daha mükemmel bir dizi olur. Teşekkürler ))
15.02.2015 - 06:54
0   0

elina demiş ki;
bayiliorum bu diziye her bolumu izlorum ozelikle ayazla oyku icin seyr ediorum yine cok sevdim bu bolumu
27.12.2014 - 15:58
0   0

Jale demiş ki;
Bence Olcay Seymaya asik
25.12.2014 - 17:48
0   0

leyla demiş ki;
selam her kese ben bu diziy izliyorum ve bayiliyorum hemde ayazla oykuyu sevirem
27.11.2014 - 14:11
0   0

KAMA demiş ki;
AYDA OYKUDEN ZEHLEMM GEREEE :/ ayaz ona gore neler elir bu qammaz bawa duwmmurr... men Ayazin yerinde olsaydim shexsen oykunu adam yerne qoymazdim.. bu kino qeweng kinodue oykunun bele hereketleri maraxsizlawdirir....uwax uwax oz ozne daniwmaxlari lap eseb edir adamii..) burdaki qizlarda lapaa bir birlerni tanmrlar elemirler oykuye gore dava elirler ))))) eheheheh)))) nese yorumum buqeder. he birde kinoda en yakiwiklilari AYAZNAN ILKERDI ...DERINENDE zehlem gedirr...) duzu oykuynen yaxsi tapiwiblarr :D ikiside aparir bawdan :D bu qederr..........)))))
26.11.2014 - 05:09
0   0

Gufer demiş ki;
Bu bolumu cok beyandim , Ayaz harakterinin diyar tarafinida gormeyi cok istemisdim.Yani hep boyle cocukca halleri vardi, guzaldi ama...yani bikiyo insan har bolum ayni seyi gormeye.Simdi arkasinida guzal cekarlarsa iyi olucak, ama fraqmana bakarsak pek oyle gorunmuyo.Nebileyim bekleyib gorucaz.Yenede cok seviyorum bu diziyi)))
25.11.2014 - 10:16
0   0

Melis demiş ki;
defne - sana aynen katiliyorum. oyku abartili ve igernc bir karakter zaten. icinde suphe olmasa sevgilisine italyadan hemen bahsederdi
24.11.2014 - 08:31
0   0

Sessa demiş ki;
Oyku iyk yapiyor, iyi-iyi neriye kadar? Hayat bu
23.11.2014 - 22:47
0   0

Samire demiş ki;
Seve seve baxdigim bir diziydi onuda mehv etdiz artiq baxmiyacam.Ayazi ne hala saldiz,iyi oykuyu niye bu qeder kotu etdiniz?bu dizininde digerlerinden ferqi qalmadi.dizilerin hamisinda nifret intiqam bu nedi ya.insanlara sevgi dostluq lazimdi dizilerinizi bu yone deyisin intiqama kedere dogru yox.yasadigimiz hayatda yeterince bunlar var diziye gerek yoxdu
23.11.2014 - 20:00
0   0

aleyna demiş ki;
Cok guzel bir dizi. Öyku aslinda ayaza göre kisa. Bu filmi isvecden bakiyorum. Almanyada da bakmistim harika bir dizi bence.
23.11.2014 - 19:44
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler