logo

Kara Para Aşk 25. Bölüm izle

Özet: Elif'in şikayetini kendisi için çektiğini öğrenen Ömer deliye döner. Üstelik Elif aşkını ya da davayı seçmesini istememektedir. Ömer'in ikisinden de vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Metin'i sorgulamak konusunda kararlıdır. Ömer emniyete giderken Elif onu yalnız bırakmaz, arabada emniyete doğru giderlerken tartışmaya devam ederler ve kaza yaparlar. Ömer yaralı omzundan yeniden darbe alır. Hastaneye kaldırılır. Doktor Ömer'in durumunun ciddiyetini Elif'e anlatır. Ömer dikkat etmezse kolunu bir daha hiç kullanamayacaktır. Ömer'in geleceği ve mesleği tehlikededir. Elif bu gerçeği Ömer'e söyleyecek midir? Diyalize bağlanan Tayyar için zaman gittikçe daralmaktadır. Bir an önce Metin'den böbreği alması gerekmektedir. Metin'in hapiste olması büyük engeldir. Tayyar Metin'in içerden çıkmasını sağlayabilecek midir? Tayyar'ın böbreğini alabilmek için Metin'e hazırladığı planı uygulayabilecek midir? Arda Nevin'i konuşturamaz ama yanından ayrıldığında kuşkusu daha da artmıştır. Nevin'in şüpheli hareketleri dikkatinden kaçmamıştır. Nevin'in Hüseyin'in fotoğrafını göstermemesinin sebebi nedir? Arda, Pelin'i Hüseyin konusunda ikna edebilecek midir? Bütün engellemelerine rağmen Ömer'in davadan vazgeçmeyeceğini anlayan Tayyar olayı kökünden çözmek için başka bir plan yapar. Amacı Ömer'in dikkatini başka yöne çekerek peşini bırakmasını sağlamaktır. Bunu başarabilmek için harekete geçer. Elif ve Ömer'i şoke edecek yeni planı nedir?
Rex Kelvin demiş ki;
Merhaba, Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve böylelikle onları kurtarmak için bir böbrek yapmak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler. Eğer bir bağışçı olmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, Lütfen aşağıdaki e-postayı bize yazın. Bu sizin için zengin olmanız için bir fırsattır, biz temin ederim ve bizimle% 100 güvenli bir işlemde bulunmanızı garanti ediyoruz, her şey kanunen bağış yapan böbrek bağışçılarına göre yapılır. Artık boşa harcamayın, lütfen [email protected] adresine bize yazınız. Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.
09.07.2017 - 03:11
0   0

ADMİN demiş ki;
Polemik yaratan, insanların arasına nifak sokan, mesnetsiz, yakışıksız yorumlar onaylanmayacaktır. Bu tarz yorumlara devam edenlerin, diğer yorumlarıda maalesef okunmadan silinecektir.
29.11.2014 - 01:05
0   0

asareh demiş ki;
Steve bey, Afganistanada laptop gönderiyormusunuz? Ben sizinle cam görüsmesine hazirim. Ortak taraflarimiz cok. bende cok yakisiklliyimdir ayni sizin gibi ve banada her gören kiz asik oluyor. ama cok fakir oldugum icin hicbiri benle kalmiyor. he dersen nasil baglanti kurucaz?
25.11.2014 - 18:37
0   0

Semire demiş ki;
Bu bey efendiye cevap vermek niyetinde deyilim. Aynen kendisinin de belirttiyi kibi "ben senin yorumunu okuyor okumamis gibi yapiyoooom sende aynisini yap" Ama dünyada ki tüm Samireler aynı kişi deyiller ve de çok şükür ki dünyadaki tüm Hasanlar, Hüseynler v.s aynı kişi deyiller. Ayrıca benim nikim Samire deyil de Semire, Bu da son cevap. Beni başkalrı ile karışdırma sakın. Ben hep es keçerim.
25.11.2014 - 17:55
0   0

Semire demiş ki;
Sevgili Sezzycim! Malesef o diziyi hiç izleyemeyeceyim. Çünki hiç vaktım yok. yarım yamalakta izlemek istemiyorum. ama büyük bir zevqle sana merhaba demek için o sayfaya gelirim. Bu yüzden diziyin ismini yazarmısın lütfen?
25.11.2014 - 17:45
0   0

Semire demiş ki;
Sevgili İranlı Peri! Cevap vermenize memnun oldum. Ben universitede 1. sınıfta okuduğum zaman fars dilinden bir hocamız vardı. Gerki mesleyim gereyi benim asla fars diline ihtiyacım olmayacaktı. Bu nedenle de fars dilinden tenbel bir öyrenci idim. Ama o kişi sayesinde fars elifbasını öyrendim. Ama keşke tenbellik etmeyipte, dilini de öğrenseydim diyorum. Ama sanıyorum bir arkadaş olarak seni seviyorum demek istersem, yanılmıyorsam, "Men töre düstarem" demeliyim? Deyilmi? Sevgi ve de sayqılar.
25.11.2014 - 17:38
0   0

MSFIGO demiş ki;
Sevgili SELINCIGIM, iste bende bunu diyorum. Sen o kadar sey yasamissin ve bunu herkesin kaldiracagi bir cinsten degil ama yine herkese ve herseye sevgi dolu bakiyorsun. Iste bende bunu diyorum. Hayat güzelmi bundan sonra yoksa degilmi buda bir nevi bizim elimizde. Hayat hikayen cok duygusal. Sevgili LALEM, sende bu azim varken, birgün iyice iyilesebilirsin. O kadar cok sey yasamis ve ögrenmissinki, tip iyice ilerledi. Insallah eski sagligina kavusursun. IRANLI PERi arkadadasin söyledigi filimler benimde hosuma gidiyor. Kelebegin hikayes ve Uzun bir hikaye.
25.11.2014 - 02:42
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Selin, AFKde yazisirken senin hikayenin Almanya ile ilgili kismini biliyordum, meger Turkiye.de ailen ve senin yasadiklariniz daha da korkuncmus.:((( o olaylarin icinde buyuyen bir cocuk olarak travma da gecirebilirdin, sevgiyle buyudun, sevgini, asini, o muhtac insanlarla paylasmasini ogrendin ve herkese yardim etmeye devam ettin, sectigin meslek de bunun en guzel ornegi, seni de LaLem.i de diger sevgili arkadaslari da sanal ortamda tanidigim halde keske yuzyuze de tanisma imkanimiz olsaydi diyorum, senin hikayen de LaLem.in hikayesi de beni cok derinden etkiledi. Cok guclusunuz ki bunca zorluklarin ustesinden gelmissiniz. Ikiniz de eli opulecek kadinlarsiniz, benim hikayem sizinkinin yaninda basit kalir, belki birgun ben de kendi hikayemi anlatirim. Hepimiz de ayri ayri yasam ve ayakta kalma mucadelesi vermisiz. Allah sizleri ailenize ve sevdiklerinize bagislasin..dun aksam yeni bir dizi basladi, biz yazmaya basladik bile:)) sizleri de bekliyoruz, Iranli peri ve semirecim, tabi ki sizi de. O diziyle ilgili yorumlarinizi merak ediyorum. Sevgiyle kalin ve hep oyle kalin. Iyiki varsiniz.
24.11.2014 - 23:11
0   0

LaLem demiş ki;
Selin cim yazdıkların konusunda ne düşüneceğimi tam olarak bilemiyorum, daha doğrusu karmakarışığım. Senin ailenin yaşadıklarını biraz biliyordum ama tam olarak senin böyle bir çocukluk geçirdiğini bilmiyordum , herşeye rağmen kötü şeylerden uzak tutulmuş pohpohlanarak büyütülmüş birazcıkta şımartılmış biri olduğunu sanıyordum . Fazla dramatik olacak ama okuduktan sonra hüngür hüngür ağladım. Ağlamamın sebebi düşündüğün gibi sen ve ailenin yaşadıkları değildi sadece. Ben, sana bir sene önceki tanışma yazımda anlattığım gibi aynı şeyleri yaşamış ve sonra kaçarak buraya iltica etmiş eşime ve onun yakınlarının çektiklerine ağladım. Ülkemin ve orada yaşayanların kaderine ağladım ve bunu yapanların cezasız kalmış olmasına ağladım. Anlıyorum ki senin bu iyi niyetliliğin sadece sosyal bir alanda çalışmanla ilgili değil, sen aileden özürlüsün. Yani öyle biri olduğun için öyle bir meslek seçmişin. Bilmem anlatabildim mi. Öyle olmak istiyor muyum onuda bilmiyorum. Galiba istesem de yapamam. Neyse saflıktan pollyannacılığa (pollyanna nın kim olduğunu mutlaka biliyorsun diye düşünüyorum) terfi ettin, kutlarım. Babanı kalbimin bir tarafı takdir ediyor öbür tarafı ona ailesini de bu işe soktuğu ve ideallerini,ailesinden fazla önemsediği için kızıyor. Ama ancak öyle insanlar dünyayı değiştiriyor galiba. Anneni çok sevdim ama onunda saflığı bana göre değil. Ama ikisinin de özel insanlar oldukları kesin, aynı senin gibi. Benimle bunları paylaştığın bana kalbini açtığın için sağol. İyiki seni kızdırmışım. Baban gibi insanlara iyi ve güzel bir dünya vermek için böyle mücadele eden insanları tanıyınca milyonluk apartmanında bir yanında köpekleri diğer yanında kız arkadaşı incir kabuğunu doldurmayacak sebeplerden insanlara sanal savaş açıp siteler çöktüren, yazdıkları kendine ilkel övgü tehdit, alay ve hakaret dolu olan bir insanla, bu insanı mert, iyi kalpli, delikanlı diye öven diğer insanları anlamam daha da zorlaşıyor. Neyse herşeyi fazla sulandırmayayım. Olduğun gibi kal arkadaşım. Yorumun yine güzeldi, bilhassa yine kimsenin göremediğii ayrıntılara değindiğin için. Bana özel durumumla ilgili güzel şeyler yazan herkese sevgiler ve teşekkürler. Kısacası durumum la ilgili bir yorum yapmam gerekirse, tabii ki bu durum beni mutlu etmyor ama mutsuz da etmiyor. Böyle bir durumdaki insan kendini mutlu edecek şeyler üretmezse yaşayamaz. Ben sevdikleriml e birlikte bunu yapabilen bir insanım En büyük mutluluğumda başıma bu felaketin böyle insana değer verilen bir ülkede gelmiş olması. Ama bu konu hakkında daha fazla birşey yazmak istemiyorum, beni hoş görün. Herkese iyi geceler.
24.11.2014 - 21:29
0   0

iranli peri demiş ki;
merheba semire cim nesilsiniz!!!!!evet bende farsim azeri diglem ama Ilgilenen Türk ve ben ülkenin geleneklerine ilgileniyorum Vadab Türk Türk halkı ziyaret ile eğitim bir kitap serisi onu öğrendim Ve bu ülkede hayata gelmek isterim.........................لgule gule birtanim
24.11.2014 - 20:23
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler