logo

Günahkar 3. Bölüm izle

Özet: Sado kapana kısılmış durumda. Kurtarıcı olarak beklediği Ali Yusuf, elini kana bulamadan onu kurtarabilecek mi? Saliha’ya büyük bir darbe indirmek isteyen Aslıhan’ın yeni planı Saliha’nın annesinden yegane hatırası olan otelin satışını sağlamaktır. Ancak Saliha Aslıhan’ın oyununu bozmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Tam umutlarının tükendiği anda Ali Yusuf’un ona yardım etmesiyle Aslıhan’ı bozguna uğratır. Ali Yusuf, Saliha’nın gözünde kahramanlaşırken, Aslıhan için de çok daha tehlikeli bir düşmana dönüşmektedir. Aslıhan, Ali Yusuf’un nefretinin altındaki aşık adamı ortaya çıkarmak ister. “Gidelim burdan. Bir gemiye atlayalım, denize açılalım. Aynı hayal ettiğin gibi. Sonsuza kadar birlikte olalım.” Ali Yusuf’un bu teklife cevabı ne olacaktır? Aynı dakikalarda Ali Yusuf’la veda öpücüğü için heyecanla bekleyen Saliha hayal kırıklığına mı uğrayacaktır? Saliha oteli kurtarmanın mutluluğuyla eve döndüğünde Fikret sinirden köpürmektedir. Satışı engellediği için kızgındır. Saliha’yı evden kovar. Beş parasız sokakta kalan Saliha’nın gidecek bir tek yeri vardır. Ali Yusuf’un yanı.
Necmiye Şahin demiş ki;
Sayın yönetici:tam bir güzel film izleme yeri bulduk derken,bazı bölümlerin dilinmiş olması saçma ltf bunları dk alını Saygılar.
12.10.2017 - 15:28
0   0

İsim demiş ki;
harika bir dizi cok beyendim
20.11.2014 - 23:02
0   0

feride demiş ki;
ASLIHAN karakteri cok berbat.Tam ahlaksiz.Ali Yusufta hala onu asagiya cekecegini umuyor.Hayret bu kadar madden ve manen pislige batmis bir kizi midesi nasil kabul edecek?? Üstelik kac kez hayatini karartti ve istikbalini mahvetti;-((( SALIHAYA bende acirim sayet öyle birsey olursa ayrica ne manyak BABASI var öyle???Aslihanin attigi kazigi haketmis ..Yani boynuzlamasi::-)))Entrikasiz ve dogal bir dizi istiyorsaniz YESIL DENIZ' i izleyin TRT1 ve cuma günleri;-))
20.11.2014 - 15:59
0   0

dostoyevski demiş ki;
bu dizi bir kore dizi uyarlaması adı nice guy... bildiğin kpyala yapıştır yapmışlar bir iki ufak detay ekleyip diziyi daha uzun soluklu yapmaya çalışmışlar... nice guy adlı kore dizisini izleyin hak verirsiniz... bu başrolün oynadı diğer dizi de kore uyarlamasıydı... bu kopyacılıkla özgü bir şey yaratamayacak bu gidişle senaristler...
20.11.2014 - 08:39
0   0

St-sanem demiş ki;
Boyle ask senariyo.dan nefret ediyorum. Kiz her halti yemis, kotuluk hirs gozlerinden seciyor, avukati opuyor, Salihanin babasiyle evlenmek icin elinden gelen her seyi yapiyor, sonra Ali Yusufu istiyor, buna sozum yok, ama bu senaristler kendileri bikmadilar'mi? Sorun Ali Yusufun hala onu sevmesi beni cileden cikartiyor. Her dizi gibi deymez biri icin masum bir kizi (Salihayi) kullanacak, belki bu yolda ona asik bile olacak ama o asktan sadece kirik bir kalp kalacak. O zaman yine ya Saliha .yi kotu karekter yapacaklar ya.da olecek Ali Yusuf.da olecek. Bence Salihanin Ali Yusuf.a soyledigini unutmayalim. Saliha Ali Yusufa " Kovusamiyinca Ask oluyormus inanirmisin?" Dedi, bence dizinin sonu ali yusuf inanmiyorum diye onunla birlikte olucek. Nasil? Ama saka bir yana. Ali Yusuf Salihay.i Aslihan icin uzerse diziyi birakacam. Benden bu kadar
20.11.2014 - 06:14
0   0

Ferhat demiş ki;
Harikasiniz soylenecek soz bulamiyorum yolunuz acik olsun
20.11.2014 - 01:51
0   0

Tamasa demiş ki;
men bu seriali AZERBAYCANDAN izleyirem. super serialdi. cox beyenirem. murekkeb senarisi var
19.11.2014 - 12:15
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler