logo

Reaksiyon 9. Bölüm izle

Özet: Yavuz Aslan, Duygu’nun intikamını almak üzere istihbaratı basar. İbrahim’in yerini öğrenir. Fakat bulduğu mekana gittiğinde aldığı bir telefon ona çok büyük bir acı daha yaşatacaktır. Oğuz, Duygu’nun ölüm haberiyle perişan olur. O da artık intikam için Dayı’nın yanında yerini alacaktır. Fakat ikisini ölümün kıyısına götürecek yepyeni bir tuzak İbrahim tarafından çoktan kurulmuştur. Yavuz ve Oğuz intikam için kazdıkları mezarın kıyısında kendilerini bulacaktır.
Burcu demiş ki;
Yunus Bey bende bitmesini istemiyorum biteceginide ilkez burda okudum ,evet ask diziilerinden bikti herkes ancak bu dizide de ask var ki zaten,yani ask eklenmesini istemiyorum mevcut asklarin bu kadar kötü oyunculuklar yüzünden izleyiciyi etkilememesi dizinin izlenme oranini etkiliyor diye düsünüyorum.Bu haliyle bile güzel 15,20 bölüm sans verilse takipcisi olurdu,ancak Türkiyede reytingler kötüyse hicbir yapima öyle 15 20 bölüm sans verilmiyor malesef. Ins bitmez.
24.11.2014 - 21:20
0   0

neler oluyor hayatta-yunus demiş ki;
İyi akşamlar HErkese. Burcu Hanım film yapımcı ve oyuncuları peşpeşe açıklamalar yaptılar dizinin bitmesi söz konusu değil diye. herkes nedense bir karamsar bu diziyle ilgili oysa her tarafta aşk kokan diziler ,nsanlar artık kopyalardan sıkıldı diye görüyorum farklı bir tadda dizi. bazı sahnelerinde abartı ya da tam dozunu ayarlayamama var. yavaş yavaş oturacağını düşünüyorum ben de. yeni fragman da çok iyi. dizi çok kaliteli yapılabilirdi ama konusu itibariyle güzel.
20.11.2014 - 21:39
0   0

Burcu demiş ki;
Dizi bitecek yazilmis :( yazik olmus. Dizi kaliteli Ibrahimin oyunculugunu begenmedigim,Seleni berbat buldugum halde diziyi zevkle izliyordum. Yapimci hata yapmis dizinin aksiyon dozunu ask dozuyla esit tutsaydi dizinin bir sansi olabilirdi,aslinda buna özen göstermis ama dizideki kadin karakterler öyle kötü ki ask kismi izleyiciyi diziye baglayamadi sadece aksiyon izleyicisi diziyi takip edincede reyting sansi yok.Dizi 15 20 bölüm bu sekilde devam etse yinede izleyiciyi baglardi ama Türkiyede reytingi olmayan diziye o kadar sans verilmiyor.Kurtlar vadisiyle kiyaslama elbette yapmiyorum, ama taktik olarak örnek alinsa bu dizininde sansi olurdu,kurtlar vadisinin baslangici bir ask hikayesi ve burada oldugu gibi berbat bir oyunculukla degil Özgü Namal gibi iyi bir oyuncuyla insanlari ekrana bagladi,daha sonra bu izleyici kitlesini kaybetsede bu dönemde aksiyon izleyicisi dizinin devam etmesini saglayacak bir cogunluga ulasti. Ne kadar kaliteli cekimler yapilmis olsada dizi duygu olarak icine cekemiyorsa izleyiciyi basarisiz demektir,dizide Oguz karakteri büyük acilar yasadi ancak bunun izleyiciyi etkiledigini hic sanmiyorum cünkü oyunculuk berbat,bir kisinin Oguzun annesine bakipta :) gözlerinin doldugunu, .Zeynep karakterini izleyip aski,caresizligi hisseden duygulanan izleyici oldugunu,Duygu öldü o sahnelerde Duygu icin üzülen izleyici oldugunu da sanmiyorum,tek etkileyen dayinin caresizligi olmustur.Iyi proje yanlis oyuncular diyorum,elbette benim fikrim :)
19.11.2014 - 10:49
0   0

lofton4 demiş ki;
oğuz ölürse dizi biter çoğu karakter oğuza bağlı dizi onun üstüne kurulu
18.11.2014 - 21:14
0   0

Seyfi demiş ki;
Bu dizi 13 bolumde final yapiyor yani aralik 15 de bu yuzden dizi hizlanmaya basladi
18.11.2014 - 11:40
0   0

st-sanem demiş ki;
Manyak Cetin hala yasiyor, Zeynep yarandim diyor. ne yaranmasi? bicak butaraftan girdi o taraftan cikti, madem yasatmak istiyorsunuz inandirici olsun biraz, mesela meyve bicagi olsun,Et bicagi degil. Oguzu yasatmak istiyorsunuz bir kursun olsun ki biz biraz mucize oldu diye inansak. dizilerde sekiz tane kursun'la hala yasiyor, 4 kattan dusuyor yasiyor, iki kattan olmaz.mi? Son sahnede Tekinin tepkisi neydi oyle? ayaga durdu silah elinde bagiriyor,neden onu vurmadilar? Oguz olmez olse dizi biter, Zeynep yasatir onu. Serdar oldu.mu acaba? ama yine'de guzel dizi,merak edilen bir konusu var. bozmazlar insallah
18.11.2014 - 05:58
0   0

h_akkurt demiş ki;
Türk televizyon tarihinin en iyi aksiyon dizisi bence... Ne tırtlar vadisi ne de başka bir yapım...Eğer bu diziyi REYTİNG denen canavara kaptırırsak çok yazık olacak çooook. Gelin hep birlikte sosyal medyadan bu muhteşem diziyi yaşatma kampanyası başlatalım. Her saniyesi heyecan. aksiyon ve adrenalin dolu olmasının yanı sıra güncel konulada ışık tutuyor. YAŞASIN REAKSİYON...
18.11.2014 - 05:15
0   0

sezzy demiş ki;
Selam Yunus, henuz diziyi izlemedim. Cnnturkte tartisma programi var. O bitince izlerim artik, Oguz olmesin, o olurse tadi kalmaz. Tekin de cok iyi ama o ikili olunca dizinin keyfi cikiyor, KV.sinde Cakir.i oldurdukleri vakit o dizinin de tadi kalmamisti, izlemeyi biraktim, bu da ona benzemesin. Insallah oyle birsey olmaz, dayinin cani yandi, can yakacak ama o da cok aileyi aglatti, ben ona acimiyorum ama Duygu.nun olmesine uzuldum, o role cok yakisiyordu, cikmamasi lazimdi. Neyse, diziyi izleyince yine yazarim, k.i.b.
17.11.2014 - 22:51
0   0

neler oluyor hayatta-yunus demiş ki;
Selam Sezzy abla keyifli seyirler sana da. nasılsın? İbrahim gelir gelmez bir fırtına koparttı avukatta yolda galiba çok hızlı başladı öldürmeye. oğuz ölecekmiş diye haber portallerinde bazı haberler vardı bakalım nasıl sonuçlanacak bu hafta dizi.
17.11.2014 - 21:06
0   0

armada demiş ki;
Selam..ben kardes ulkeden yaziram..arkadashlar bu dizinin bitmemesi icin nerelere yazalim,,yoksa yene reyting gibi behaneyle bunu da kaldirsalar!!!!!!!!bilmiyorum yani
17.11.2014 - 21:06
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler