logo

Gönül İşleri 6. Bölüm izle

Özet: Hastalık oyununu eline yüzüne bulaştıran Yılmaz, Servet’in hayatından bir kez daha kovulmuştur. Ama onun da bir kozu vardır. Boşanmamak. Boşanmıyorum diye tutturan Yılmaz Servet’i yeniden çileden çıkarmayı başarır. Ama Servet’in de kenarda beklettiği “ikna oyunları” vardır. Saadet ise Asrın’a oynadığı kıskançlık oyununun devamını getirmeye niyetlidir. Lakin oyun oynayan bir o değildir. Kemal’in Asrın’a duyduğu nefretin kaynağına yaklaşan Saadet için doğruyla yanlış bir kez daha yer değiştirecektir.
melis demiş ki;
iyi aksamlar sevin ben vakit darligindan daha diziye bakamadimmalum noe yakinya yogunuz biliyorsun bir partide gönüllüyüm eh burdada flmler basladi artik.sevin bu dizide benim merak ettigimi yazmissin benimde dikkatmi cekmisti koiser amirina "onu tutukliyacagimi kim söyledi"diye mirildanmisti ha dedim bu adamin bir hinci var eskilerden cünkü amiri neden bu adamin bu kadar üstüne düsüyorsun dediya degils ilgimi ceke pek bir konu yok yani bilindik konular belki vaktim olursa bakaim beni her zaman güzel köylüde bulabilirsin :-)) derslerinde basarilar .....
18.11.2014 - 20:22
0   0

sevin demiş ki;
düsündügüm gibi cikmadi megerse komiserin kiz kardesine ayni oyunu oynamis asrin.ben isim okumak istedim tasta yokmuydu yoksa benmi göremedim.simdide yilmaz servete tavir takinip niye benden cocugu gizledin der herhalde:))
18.11.2014 - 20:04
0   0

Dizi demiş ki;
Ben cok be general izle yorum dizisi.kafani yorum your aglatmis or sidetrack yok demogoji Yok.cok Sade ama cok guzel insani izleken tubessum ettiri your.benim gibi dusunun cok arkadsim var umarim devam Eder.
18.11.2014 - 06:08
0   0

yorumcu demiş ki;
Selam her kese.Ben kendimi zorluyorum bu diziyi izlemeye,ben Timucin Eseni ve Serveti oynayan oyuncuyu begeniyorum bu sebepden diziyi izlemeye calisiyorum.Lakin dizide bir mantik ,bir mana yok oyle aile dedi- kodulari gecib gediyor.Servet bu yasda ozunu olgun bir kadin kimi yok,cocuk gibi apariyor,kendini kontrol etmiyor,zaten hamisi cocuk kimi oynuyor inandirici degil.
17.11.2014 - 19:43
0   0

ocal demiş ki;
yuh be ne insanla var biz manita bulamiyoz millet elindekinin kiymetin bilmiyo bosanmaya kalkiyolar
17.11.2014 - 00:08
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler