logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 29. Bölüm izle

Özet: Bahar’ın İstanbul’dan ayrılmasıyla yerle bir olan İlyas, artık Nuran’a kesin olarak sırtını döner. İlyas’ın sağlığının kötüye gittiğini gören Nuran, Bahar’ın geri dönmesini sağlamaktan başka çaresi olmadığını anlamaktadır... Necati’nin hayatta olduğunu öğrenen Efsun ise korkudan ne yapacağını şaşırmıştır. Seçil’i korumak niyetiyle Sakine’yi durumdan haberdar eder. Fakat bu adımı atarak bütün yalanların ardı ardına ortaya dökülmesine sebep olacağını hesap edemez... Efsun’un çevirdiği dolapları öğrenen Ateş, bu yalanları gün yüzüne çıkarmaya ve Bahar’a yapılan haksızlıkların cezasını en ağır şekilde ödetmeye kararlıdır. Öyle bir yola girilmiştir ki artık, gerçekler herkesin yüzüne bir tokat gibi çarpacaktır!
qoncaqul demiş ki;
Yaz bu kadar miyy miyy olmaz bi insan yaa bahar çok saf .. Adam seni seviyor iste ewlen ait adamla daha ne o ewde yasiyorsun. Mutlu mesut hayatiniz olsun.. Yaa haftalardir ayni modda qidiyor . zevkaalamiyouz ates ile bahari daha çok qostermelisiniz.
23.11.2014 - 12:03
0   0

MSFIGO demiş ki;
Asil kezban Efsun. Ayrica bir o kadarda cahil, küstah, terbiyesiz. Yani ne varsa pislikte, hepsi Efsunda. Hayatimda bu kadar nefret edilen karakter görmedim. Her dizide biri bazen kötü olur ama yine sevimli bir hali var ama Efsun cok kötü bir karakter. Hülyaninda, öyle süslü püslü bir bayan icin Efsun gibi bir kezbanin öyle bir kina gecesi yapmasi oda cok abartili geliyor.
18.11.2014 - 22:28
0   0

semra demiş ki;
Nihayet drin bir ohhhh cektim
18.11.2014 - 00:32
0   0

Sule demiş ki;
2 bölüm önce izlemeyecegim artik sinirleniyorum iskence yapiyorum kendi kendime demistim :) fragmanlarda Baharin tokati görünce birseyler oluyor dedim actim iyikide acmisim bu bölüm cok güldüm :) daha ilk sahnede Nuranin otobüsü darmadagin etmesine koptum kavga ede ede bindi Baharin yanina gidip aciklama yapiyor acil de indir demi! Ali Kiran bas kesen kavga etmeden duramiyor.Sonra terkedilince verdigi tepkiler beni benden aldi meger cok seviyormus ya Nuran Ilyasini sevmese neler edecekti kim bilir:)yufka yüreginden gelmesin diyor hahhhhah asiksa gelsin diyecekte diyemedi.Sakinenin giyinip süslenip rujunu sürüp sonrada yok ben gelmeyecegim gelinciklileri getirdim demesi bambaska bir komediydi.Tokat sahnesini, Baharin patlamasini beklerken yine Ates patladi.Kuzen Müge cok tatliydi,yukarida kendi kendine oynuyor,Hülyanin Efsundan daha hasta olduguna inaniyorum.30.bölüm fragmanini görünce yine izlemem dedim hahahah Bahar cok saskin Efsun nasil yapar bunlari diye, Efsun kendi agziyla defalarca itiraf etmisken, Alple de ayni seylere yakinini yasatmisken Baharin sasirmasinin tek nedeni olabilir,gerizekali olmasi.
17.11.2014 - 20:46
0   0

sezzy demiş ki;
Herkese Merhabalar. En guzel bolumu sona saklamislar. Yine de begledigim gibi olmadi. Sakine.yi bile susleyip kinaya getirmisler:))) en guzel sahne iki komsu ve kankanin evde bir piskuviyi:)))) paylasip yemeleriydi. Nuran her hareketi ve mimikleriyle super oynuyor. Sette makyaj yapmalarini istemiyorum demisti konuk oldugu bir programda. Yuzumde makyaj olursa kizarip bozardigim nasilbelli olacak diyor. Sakine de iyi, Efsun cadisi gibi evlat dusman basina, genc kiz ama bir konusmada o kadar argo ve kufur olur mu, bu kiz felaket, Nuran onun yaninda cok masum kaliyor. Ilyas, nihayet bekledigim tepkiyi verdi ama yeterli degil, Bahar hem okuyor hem calisiyor, Efsun da onun hakki olan hayati surup keyif yapiyor, halaya ne kadar kizgin olsa da oyle saygisiz konusmalar yapilmaz. Son sahnede Bahar.in Efsun.u tokatlama sahnesi vardi, kesmisler veya haftaya gosterecekler. Bahar gercekten de cok donuk, hem sonra cok sacma birsey oldu, Nuran otobusten Bahar.i aliyor, baban kotu diyor, tamam da su ogretmen niye tipis tipis onlarin pesinden geliyor. Hani tayini Ankara.ya cikmisti???!!!! Bahar inince o niye iniyor, oyuncak mi bu is, gelecektim, vazgectim, tayinimi yine Istanbul.a alin, Bahar icin de oyle, okuldan ayriliyor, Ankara.ya kaydini yaptirmis, yolda geri donuyor, ertesi gun yine eski okuluna gidiyor, bu kadar basit mi bu kayit isleri ve nakiller?????!!!!!!biraz daha inandirici olmalilar. Efsun.un kinasi da yarim kaldi:)))) Ates cok kurnazca davranip Efsun.u oyuna getirdi:)))
17.11.2014 - 18:23
0   0

TC Berran demiş ki;
Nuran sürekli" Kizlarimin istikbali icin yapiyorum diyor.Bu o kadar mantiksiz bir argümanki.......Baharin hayatini ve sevgilisini calan sari cizmeli MEHMET AGA sanki Birde Efsunun sürekli BAHARI assagilamasi ve "Kezban yine vik-viklemeye basladi demesi cok igrenc:-(((( o replikleri duyunca safram kalkiyor:((((
17.11.2014 - 14:52
0   0

MSFIGO demiş ki;
Efsun gibi yobaz, küstah bir karakter görmedim. Iyi oyuncu. Oyuncularin yaslarina baktim. Atesle Nuranin arasinda sadece 3 yas fark var. Nuran Ates oglum falan diyor ;) Hülyada gercekte 1981 dogumlu, hic bir yetiskin adamin annesi rolünde olacak gibi degil. Hasret daha cok Bahara bir anne gibi davraniyor. Daha sicaklar. Efsunla öyle degiller. Fulyanin annesinin calisanida az degil. Bu kadar ikaz edildi. Ardayi gördügü an gözler gidiyor. Ardada zaten saglam papuc olmadigi belli. Bakalim bundan sonra neler olacak
17.11.2014 - 14:22
0   0

st-sanem demiş ki;
kac bolumu izlemedim, yorumlari okudum sinir olmak icin yeterliydi zaten. bu bolumun fragmanini izledikten sonra, bir seyler oluyor dedim ve izledim. Nuran,Sakine ve Efsun olmazsa bu dizi, dizi olmaz. tek kelimeyle harika oynuyorlar. Nuran cok basarili bir oyuncu gercekten. Bahar suratsiz, oyunculugunu sevmiyorum, Efsun basarili, rolunun hakkini veriyor. Ates ve Mehmet emir desen sifir oyunculuk, zorluyorlar olmuyor iste. Hasret.i sevmedim anne olarak o duyguyu alamiyorum, yani Nuran'la kiyaslarken sifir oluyor. simdi her sey ortaya cikarsa dizi bitecek. Efsun timarhaneye, Nuran ve Ilyas hapis.e, Sakine'de suc ortagi oldu, Bahar ve Ates'de mutlu mesut evlenirler. Nuran ve Sakine.yi cok ozlicem.
17.11.2014 - 12:30
0   0

TC Berran demiş ki;
Favorim:NURAN,HASRET ve SAKINE!!!!!!!!! Baharin miy-miyligi bayiyor.Ayrica ATES hamilelegin YALAN oldugun söylediginde; yüzündeki mimik ve ifade SIFIR di:-((( Yani basaramadi.:-((
17.11.2014 - 11:58
0   0

TC Berran demiş ki;
Ennnn..nihayet cözülmeye basladi.Ben SAKINE nin herseyi aciga cikaracagini bosuna bekledim.Ama yinede sahte hamilelikle zügürt tesellisi oldu.Yönetmen degismis HAMDI ALKAN olmus bundan böyle....Bharin tokat sahnesi yoktu.Yine bizle dalga gectiler.Fragmanda Efsun yine car car car konusuyor utanmadan..Ancak sonunda Hülyanin Annesini ayakta görüyor.Ama oda baska bir kötü karakter oldugu ve KATIL oldugu icin, EFSUNU söylememesi icin tehdit edecektir.Zira BEYZA Necatiye anlatirken duymustu kulaklariyla!!!Efsun cok zayifladi ve daha cok cirkinlesti. Favorim :
17.11.2014 - 11:08
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler