logo

Karagül 58. Bölüm izle

Özet: Kendal’ın öfkesi Kasım’ın müdahalesine rağmen dinmez. Özlem artık sona geldiğini düşündüğü için elindeki son kozu da ortaya çıkaracağı restini çeker. Kendal, Kasım’la hesabını ertelese de Kasım ve Kendal arasında ki savaş başlamıştır. Tüm bunlara şahit olan Ebru, konakta kendisinden uzun zamandır bir şeylerin saklandığını bilse de, Özlem’in bu son hareketiyle, artık son noktasına gelir. Tek tek herkesten hesap sormaya başlar. Ebru’nun kendisinden saklanan gerçeğin peşine düşmesi Narin için artık dayanılmaz bir hal alır... Baran ve Ebru arasındaki buzların erimesi de Narin’in yarasına tuz biber ekmektedir. Ada ile Ebru’nun gerilimi Rüzgar yüzünden devam etmektedir. Ebru dışarıdan gelen her türlü darbeye karşı koysa da çocuklarıyla arasına hiç bir şeyin girmesine izin vermez. Bu sırada Sibel sancılanır, hastaneye kaldırılır ve doğuma alınır. Kendal oğluna kavuşmanın heyecanıyla, Ayşe ise ablası için hastaneye koşar. Ancak Kendal ve Ayşe başta olmak üzere, Şamverdi ailesi kendilerini bekleyen sürprizden henüz habersizdir.
Hezal demiş ki;
Fragmanda gordugum kadariyla galiba bebegi kurtarmak icin sibeli feda ediyorlar .ama son dakikada bebege birsey oluyor Kendal oglu oldu diye davullar caldiriyor. uzuldum yazik oldu sibele. ve bir kadinin hic degeri yokmus gibi mal gibi gostermelerinede ayrica bir gicik oldum :( Kadriye hanimda bosuna kuran okuyup namaz kilmasin bir bebegi annesinden koparmislar Narin ve onun yeri hic yok. Ebruya gercegi soyleseler belkide Ebru sadece murata ofkelenecek Narin o kadar yil bakmis Barana buyutmus anne kadar emegi var.. tek suclu Murat ve annesi burda..
16.11.2014 - 19:52
0   0

serda slovenija demiş ki;
Bu bolum superdi,anlamadim kim kadriye aneyi aradi ki, kim o kadin,,ben diyorum ki kocasinin gecmisteen bir şey,hem de cocuk beli ki var. Ozlem supersin sen baş role bir dizi baslamlisin
15.11.2014 - 02:51
0   0

Nurten demiş ki;
evet birazda olsa ilerleme var ama arada bazi yerlerde o sahneleri gorduk ornek aysenin kiz kardesine soyledikleri biz biliyoruz ki annesi aysenin, ama melegin sakladigi sir ve baranin ebrunun evlati oldugunu ne zaman ogrenecek ben en cok baran meselesinin bir an evvel ortayi cikmasi istiyorum neden mi o sahnede cok soylenecek durumlar ve nedenler sebepler bu bolumlerde 5 bolum yapar baran kunusu insallah sadece o an benim icin anlatamiyacagim bir sahne olacak yonetmen birazda daha konunun uzerinde durup ebru ogrense iyi olmazmi yazik bu ebru ile emine ve ozlemin cektiklerine ama en acisi ebru için olacak kadancagiz hayatinin hep yalan oldugunu ogrenince zor anlar yasiyor dahada bitmedi sadece evlatlari gerçek ve mucadelesine hayramin neden firat kenarda duruyor daha cok ebrunun yanindaydi askina ne oldu misafir gibi boyle olmaz yonetmen firati biraz canlandir tabiki iyi olur adanin ikizide mayanin duygularinin gercekleri ogrenmesi iyi olur. bu dizi çok guzel umarim tadinda birakirlar ama ne olur kolaj yapmayin yonetmen baktigimiz diyer bolumdekileri unuttmadik misal aysenin ablasina soylediklerini once izledik ilk konaga geldiklerinde herkeze iyi yorumlar
15.11.2014 - 01:26
0   0

sezzy demiş ki;
Mezarliktaki esrarli kadin Murat.la Kendal.in babalarinin sevgilisi olabilir. Hatta Kendal bile Kadriye Hanimin degil de o kadinin oglu olabilir, Ayse.nin Kasim.in kizi oldugunu onceki yorumlarimda yazmistim, bu bolumde ortaya cikti, ama hala ne Ayse.ni ne de Kasim.in haberi yok. Ayse ablasina karsi buyuk edepsizlik yapip agiza alinmayacak seyler soyledi.Sibel.in neler cekttgini herkesten cok onun anlamasi gerekirdi. Yine olan Asim.a oldu. Kendal nasil bir mahluktur ben hala cozemedim. Oglunu itip Sibel.e ne yaptin diye sormasi onun ne kadar bencil oldugunu gosteriyor, hele hastahane bolumunde doktora tabi ki oglumu kurtaracan deyip Sibel yerine bebegin kurtulmasini istemesi illallah dedirtti. En buyuk tokadi ona Allah vuracak insallah. Bebegin olmesini veya engelli dogmasini istemem ama galiba Kendal.in butun kotululerini Kendal.a oyle odetecek.
15.11.2014 - 01:21
0   0

ninis demiş ki;
super bir bolum cokkkk beyendimmmmmmmmmm
15.11.2014 - 00:29
0   0

Orxan demiş ki;
Cok guzeldi. Gelecek bolumde qaliba Ada ablasi hakkinda her gercegi oyreniyor. Yaa su dizinin yonetmeni ile arkadas olmak istiyorum.
15.11.2014 - 00:17
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler