logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 28. Bölüm izle

Özet: Bahar’ın Ankara’ya gitme kararıyla sarsılan Ateş, bu ayrılığın hesabını herkese tek tek sormaya kararlıdır. Mehmet Emir ve Hasret arasında çaresiz kalan Fulya ise artık bu savaştan yorgun düşmüştür. Hiç beklemediği bir anda Mehmet Emir’in göstereceği destek ve ilgi onun için yeni bir umut ışığı olur. Baharın gidişini kendi çıkarları için kullanmanın planlarını yapan Nuran ve Efsun ise nişan hazırlıklarına başlarlar. Ama işler umdukları gibi gitmez. Ateş onlara derslerini çok ağır bir şekilde verecektir. Bu durumun faturasını ise ailesini paramparça görmeye yüreği dayanmayan İlyas ödeyecektir. Bahar yüreğindeki acıların bu şehre sığmayacağını artık çok net görebiliyordur. Yeni hayatına doğru yol almaktan başka çaresi kalmamıştır.
semra demiş ki;
Ates tam dogru bir sey yapti derken yine hayal kirikligina ugratti sonunda yine. Senaristin beyni normal halktan degisik calisiyoy herhalde!!!
16.11.2014 - 04:33
0   0

duygu64 demiş ki;
Ateş evde bağırırken "Ben bir atahanın kızıyla evlenebilirmiyim sizce " dedi. Bahar'ın Atahanaların kızı olduğunu öğrenince ne yapacak merak ediyorum.
12.11.2014 - 17:59
0   0

ANYA demiş ki;
Oh nihayet Ates agzina saglik,her seyi bilyormus kimi konusdu.Bu bolumu keyifle izledik yalniz kim sevdiyinin baskasi ile evlenmesini ister ne olursa olsun dunyanin sonu da gelse,hic kimse safmi ya bu kiz
11.11.2014 - 16:37
0   0

Faya demiş ki;
aferin Ates.gercekler ortaya ciksin
10.11.2014 - 18:27
0   0

TC Berran demiş ki;
Efsunun showlari ve basrol oyunculugu ve hep 4 ayak üstune düsmesi ve sahtekarligi SIKTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII;-((((( Bahar tam miy-miy-miy Fragman fena degil ama Ates Secilden hakikati ögrendigi halde neden yinede Efsunla evleniyorki?????? Efsun bu, bir baskasina kendisini hamilede biraktirir DNA yida degistiri.Ates aptallik etmesin.Sayet öyle olursa izlemeyi birakacagim.Zira YILAN HIKAYESINE döndü
10.11.2014 - 14:21
0   0

gunel demiş ki;
bu yaxsi bolum idi coxx agladim
10.11.2014 - 03:13
0   0

sezzy demiş ki;
Ben en cok Bahar.la Ilyasa sinir oluyorum, Efsun.la Nuran.in zaten ne karakter/siz olduklari belli, ama Ilyas.in Dogrucu Davut gecinip Bahar.a, Nuran.a, Efsun.a, hatta Hulya.ya (Efsun.un tabiriyle) afra tafralar yaparak vicdanini susturacagina alsin Bahar.i karsisina herseyi anlatsin, adam nerdeyse oluyordu, gunah cikarmak icin de olsa, Bahar.i yanina cagirdigi vakit tamam dedim, artik herseyi soyleyecek, anlatmadi, ustelik Ankara.ya hemen git kizim dedi, gitsin de o da vicdan azabindan, sucluluk duygusundan kurtulsun, nerde onun durustlugu???!!!!! Bunun adi basbayagi da BENCILLIK, kizin herseyini elinden aldilar, Nuran cadi kizinin mutlulugunu, onun sayesinde yasayacagi zengin, rahat hayati dusunuyor, Efsun tam bir psikopat.....Ilyas da gormedim, duymadim, ben birsey bilmiyorum, bana dokunmayin der gibi herseyi yutmus. Bahar.in hastahanede, bahcede caresizce bekleyen Ates.in ustune hisimla yurumesi neydi????!!!!!Bahar, Ates.i haketmiyor, Efsun.un butun numaralari ortaya ciktiginda daha once yaptigi gibi kosa kosa Ates.e gidip beni affet Ates, sen hakliydin diyscek, iste o vakit Ates.in, ben yoruldum Bahar, hadi kizim baska kapiya demesi gerek, tam dizi bitti derken degerli admin bize bir kiyak yapmis ve hemen fragmani yayinlamis, ne olduysa Nuran gara gidiyor ve Bahar geri donuyor, Secil, Bahar.a Efsun.un hamileliginin yalan oldugunu soyluyor, yazik ya:))) Efsun kirmizi kirmizi kina kiyafetini giymis, kiza kina gecesinde bu yapilir mi:)))) Bahar gidip kinayi basiyor, haftaya senlik var, var da Bahar Ates.in yuzune nasil bakacak?????!! Nuran giymistir yine kirmizilarini:))))Hele Efsun, babasi kriz gecirince beyaz tuvaleti ile uygun, beyaz kurklu paltosu orda hazirmis, hemen giyivermis:)))) Baslarda cok guldum de sonra Ilyas.la Bahar.in halleri butun keyfimi aldi goturdu. Bu bolumde begendigim sadece iki tane guzel hareket vardi, birini Sakine yapti ve butun BISKUVI sevgisine ragmen Nuran.i mosmor edip o yemege gitmedi. Ikinci guzel hareketi de Cadi Efsun yapti ve Bahar.a bilmedigi oz annesinin kolyesini verip, bunu benden cok sen hakediyorsun dedi, bakalim ileride Hasret kolyeyi Bahar.in boynunda gorunce ne yapacak?? Lokanta sahnesinde Efsun.un oldu bildigi belalisini karsisinda gorunce kucuk dilini yutmasi da superdi... Haftaya kina gecesinin senligini biz yapip gobek atip oynayacagiz gibi:)))) Herkese iyi geceler.
10.11.2014 - 02:03
0   0

gyuna demiş ki;
bu bolum cok uzucuydu amma fragmani izledim,sahane.sonunda efsunun yalani ortaya cikicak.cok sevindim buna.efsun baharin hakki olan zenginlikle tatini cikarsin amma askina dokunmasin.bir insanin kalbi kotuse onu hec bir zenginlik kurtaramaz.insanin kalbi zengin olmasi gerekiyor.
10.11.2014 - 01:55
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler