logo

Kara Para Aşk 23. Bölüm izle

Özet: Ömer sonunda Metin'i ele geçirmeyi başarmıştır. Gözaltı süresi dolmadan Metin'i konuşturmak ve her şeyi itiraf etmesini sağlamak zorundadır. Metin ise Tayyar'ı ele vermenin karşılığında Ömer'den Nilüfer'i ister. Nilüfer'le son kez konuşacaktır. Elif buna izin vermek istemez ama Nilüfer bunu ablasına borçlu olduğunu düşünerek görüşmeyi kabul eder. Nilüfer'le hesaplaşan Metin'i bu kez başka bir şok beklemektedir. Konuşmak için Ömer'e yeni bir şart koşar. Ömer gözaltı süresi bitmeden Metin'in isteğini gerçekleştirip Tayyar'ı ele vermesini sağlayabilecek midir? Bu sırada Ömer'i bekleyen büyük tehlike nedir? Hüseyin'den Metin'in gözaltına alındığını öğrenen Tayyar deliye döner. Metin'i susturmanın tek yolunun annesini ele geçirmek olduğunu bilen Tayyar, Hüseyin'i Nevin'in peşine takar. Hüseyin Nevin'i bulup Tayyar'a teslim edecek midir? Tayyar Metin'i susturmayı başarabilecek midir? Öğrendikleri yüzünden babasına çok öfkelenen Mert evi terk eder ve Denizerlerin kapısını çalar. Mert'i o halde yalnız bırakmak istemeyen Elif bir süre evlerinde kalmasına izin verir. Tayyar oğlunu ararken Eliflere gider ve Elif'le karşılaşır. Elif ve Tayyar arasında büyük bir hesaplaşma yaşanacaktır. Elif, Tayyar'a babasının katili olup olmadığını sorar. Tayyar kibrine yenilip her şeyi itiraf edecek midir? Bütün bunlar olurken Hüseyin'in şüpheli davranışları Arda'yı iyice kuşkulandırır. Arda şüphelerini Pelin'le ve Ömer'le paylaşacak mıdır?
Erdem demiş ki;
Diziye yazik ettiler. Cok kotu.
10.03.2015 - 00:17
0   0

Sebnem demiş ki;
Bu hafta da yayinlanmadi. bitirin bence.
05.03.2015 - 22:53
0   0

Sebnem demiş ki;
Ben bu diziyie harcadigim zamana yazik diyorum.
05.03.2015 - 17:54
0   0

gizem demiş ki;
semire bacım, tartışma tamam da entrika lafını anlamadım? kime ne entrikası? aslında okumak yazmak kadar güzel. ama şu sürekli övgü, iltifat okumaktan içim dışıma çıkacak neredeyse. çoook itici oluyor. bozuk plak gibi hep aynı şeyler. seline bir garezim yok. çok da iyi yazıyor aslında. uzun da olsa onu okumayı seviyorum. ama lalemden gına geldi vallahi ;)))) yoksa yazmayacaktım. ama kadın durmuyor, durmayacak.
12.11.2014 - 22:37
0   0

Semire demiş ki;
Sevgili Gizem! Hala sizden bir haber yok. Bakıyorum da entrikka ve de tartışmalara o kadar dalmışsınız ki, diziyi felan tamemen unutmuşsunuz. Oysa ben sizin dizi hakkında ne yazacaklarınızı cidden merak ediyorum. Lütfen. Sonucda sanal bir alemdeyiz. Bir-bini bu kadar kötü davranmak için sonucda hiç bir sebep yok.
12.11.2014 - 18:10
0   0

Ayisigi demiş ki;
SELIN sen benim "Valla DIZI yorumu yapmaya korkmaya basladim-:)) " cümlemi nasil Ayisigi yorum yapmami istemiyor a cevirdin anlamis degilim! Bir kere gülümseme -:) isareti koydugum cümlemde zaten bir śaka var. Öyle yazmamda ki sebep son zamanlarda ki yogun yorum trafigiydi. Lütfen benim Selinin bana yorum yapmasini istemedigimi yazdigim cümlemi bana gösterirmisin? Cok rica ediyorum. Yorumlarimiza yorum yazilmasi esasinda yorumumuzun okundugunu gösteriyor. Bu da cok güzel bir sey degil mi? Lütfen birbirimizi yanlis anlamiyalim. Yeni bölüm yorumunda bulusma dilegiyle sevgiyle kal.
12.11.2014 - 13:01
0   0

gizem demiş ki;
1- burada yazmaya ilk bölümden itibaren başlanır, sonradan katılanlara sen kimsin de yazıyon leyyyn diye sorulur. 2- övmek serbest, yermek yasaktır. 3- burada körler sağırlar. birbirini ağırlar durumu geçerlidir. 3- iki kişi aynı anda aynı kişileri eleştirirse farklı niklerle yazan aynı kişi muamelesi görür. 4- sonradan katılıp eleştiri yapanlara, ilk bölümden itibaren yazanların ağzının payını verme hakkı vardır. (HAMİŞ; anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.)
12.11.2014 - 12:45
0   0

Canan demiş ki;
Steve arkadas :D benim hakkimda yazdiklarin güzel yorumun icin tesekkür ederim, bazen bazi arkadaslara espiri yapayim derken ukala görünmüs olabilirim, ama inan bu benim maksatim degildi....aslinda ortami rahatlatmak icin yazmistim, yani kimse kimsesye cemkirmesin, böylelikle bir kac kisi bir olup bazilarina topluca sanal mobing uygulamasin (bu okudugum kadariyla ciddi bir durum ki hala daha eskilerden kalmis sorunu olanlar var)..ama Ayrica ben kim baska niklerle yazmis diye hic bir zaman süphelerde bulunmadim, cünkü cogularini tanimiyorum bile. Bircoklari anladigim kadariyla baska dizilerden beri tanisiyorlarmis. Ben zaman kisitligindan her bölüm olmasada ara ara KaraParaAsk ve güzel köylü dizisini izliyorum (güzel köylü dizisi cünkü cekim yeri Mugla da her yaz tatil yaptigim icin ve o bölgeyi cok sevdigim icin) Yani Lalem kendisi yazdi, bir kere Selin hanimdan izin almadan ama onun ile arasindaki samimiyetletine dayanarak Selin hanim adina cevap vermis, ve ondan sonra da Aaaa nikli arkadas ikisininde ayni kisiler oldugunu zannetmis...sonra Lalem de bu sefer Aaaa arkadasin benim oldugumu düsünmüs, bu baglantiyi da birden nasil kurmus bende tam anlamadim :D ama herkes düsüncelerinde ve yazdiklarinda hürdür, degil mi? isterlerse kontrolde ettirebilirler yani :D benim icim her zaman rahat...herkese sevgi ve saygilarimla!
12.11.2014 - 09:55
0   0

LaLem demiş ki;
Yaa şu aaa ve gizem nikli vatandaşa şaşmamak elde değil. Bu diziye bir satır yorum dahi yazmamış bu vatandaş birdenbire çıkıp sanki ona vazifeymiş gibi selin le lalem aynı kişi diye tutturuyor, hemen arkasından semire ye selin için ondan öğreneceği çok şeyi olduğunu söyleyip beni taşlıyor, sonra senin yalakan olmakla suçluyor ve en son olarak senin bana terapi yapmanı tavsiye ediyor. Bu yetmemiş gibi birde dizi hakkında yorum okumak istiyormuşta biz bu sayfayı bozmuşuz havalarında feryat ediyor. Bu vatandaş hasta değilse bu dünyada hasta yok demektir. Selin cim ben sana söylemiştim „cemaat ne derse desin imam bildiğini okur diye“ sen yine o nezaketinle bu vatandaşa laf anlatmaya çalıştın. Anla artık bunun niyeti konuşup anlaşmak değil, nezaketten falan da anlamıyor. Bunun amacı sezzy arkadaşın da dediği gibi değişik niklerle ortalığı karıştırmak. Neyse sonunda sende anladın ve gerektiği şekilde ağzının payını verdin. Eline sağlık canım her iki nike verdiğin cevapta on numara beşyıldızın karesi (bu okkalı övgüden sonra bizim çifte nikli vatandaş bakalım ne yapacak). Neyse selin cim sen taşı gediğine koymuşsun, gerçi, o yine anlamamış pozunda ama belliki oturmuş şimdi de prof. ve dr.larla saldırıyor. Ben de senin gibi artık cevap vermemeye karar verdim diyeceğim ama bu arkadaş kimse kendisiyle ilgilenmiyor diye depresyona girmez mi? Yazık ya… ben cevap vereyim de bu sitede bari birinin onu kaale aldığını düşünüp mutlu olsun hem bende eğlenmiş olurum . En iyisi bu konuyu ben bir daha düşüneyim. Semire yi kışkırtmaya çalıştı ağzının payını kibarca aldı. Bakalım sıra nede ve kimde. Aslında bu çift nikli vatandaş sayesinde İnsanın bu sitede hiç canı sıkılmıyor. Galiba steve arkadaşın dediği gibi bu olay bir kıskançlık olayı. Yaptıklarının başka bir izahı da yok zaten. Semire arkadaşım seninde ağzına sağlık bu iki nikli arkadaşın polemikle dikkat çekmeye çalışacağına aramıza katılmasını istemekle ne güzel yapmışsın. Ben bunu yapmayacağından eminim ama birde sen şansını dene. Neyse buı günlük bu kadar olsun. Selin cim hala sorularımı cevaplamadın. Herkese iyi geceler.
12.11.2014 - 00:40
0   0

Semire demiş ki;
Sevgili KPA yorumcuları! Yorumunuz çok ilginc ve de interesan. Ama kaşke dizide çıkmasa deye umut ediyorum. Çünki bir çok başka diziden tanıdık sahneler. Artık sanırım. İster latın Amerikası, isterse de türk dizilerinde bu tür sahnelerle defalarca karşılaşmışık. Bu yüzden de yorumlarınızın 24 bölümde çıkmamasını arzu ediyorum. Sayqılarımı sunuyorum.
11.11.2014 - 16:44
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler