logo



Bu icerik telif hakki sikayeti sebebiyle sitemizden kaldirilmistir.
Bölümü sitesinden izlemek için tıklayın.
Diğer içeriklerimize göz atmak için anasayfamıza devam edin. Anasayfa



O Hayat Benim 27. Bölüm izle

Özet: Efsun son kozunu da oynamıştır! Bahar’a ait olan ne varsa gözünü dikmiştir. Bir türlü elde edemediği Ateş’i köşeye sıkıştırmak, evliliğe zorlamak için son yalanı da hamileliktir. Ancak Bahar’ı bir kez daha kaybetmeyi kabullenemeyen Ateş, bu işin peşini bırakmaz ve Efsun’un ipliğini pazara çıkarmak için her şeyi göze alır. Bu kadar acıyı taşımaktan yorgun düşen Bahar ise ellerinin arasından kayıp giden hayatını yeni bir yola sokabilmek uğruna çok önemli bir karar verir... Mehmet Emir ve Hasret torun haberiyle sarsılmışlardır. Fakat Hasret’i bekleyen asıl sorun, Fulya’nın çaresizlikten beslenen nefretidir... Nuran ise Bahar’ın hayalleri üzerine Efsun’un geleceğini kurmaya çalışmaktadır.
semra demiş ki;
Guzel baslayan bir diziydi ama diziyi uzatmak icin cok sacmaliklar yapilmaya baslandi. Bir insanin Bahar ve ates kadar salak olabilecegine inanmak zor. Efsun gibi cahil bir kizin herkesi bu kadar kolay kandirabilmesi, sahte hamilelik raporu bilhassa DNA raporu alabilmesi gercek disi. Bu kadar kolaymi?
09.11.2014 - 03:46
0   0

feride demiş ki;
Mesut Yar'in yazisina göre su anda 4-5 Dizide DNA sahtekarligi varmis!!!!!! Ayrica KOCAMIN AILESI ve OHB Dizileri icin birbirinin icine girmis Diziler olarak nitelendirmis....HEP KOPYACILIK ve SAHTEKARLIK yani.....Yeni bir sey üretmek yok:((( Zaten tüm dizilerde TEFECI,MAFYA,INTIKAM,SIDDET,Muhakkak yaralanma ve Hastane,5 kez bicak darbesinden kurtulanlar,3 kez takla atmis arabadan sag cikanlar...Sahte hamilelikler,sahte kürtajlar4.kattan yere cakilanlar kurtlup ayaga kalkmasi,IFTIRA veeeeee...KUMPASLAR!!!! Üffff...fenalik geldi:(((( Ama TABLO hic yabanci degil dimi???? Haaa..bu arada Y A L A N ...:() adeta kol geziyor...
05.11.2014 - 13:26
0   0

MSFIGO demiş ki;
Türk doktorlarin bu kadar sahtekar olduklarini sanmiyorum. Dizi icabi kötü kiz Efsunu böyle yapmislar. Ben hep düsünüyorum, aslinda bir bekaret testi yapilsa iyi olur. Efsun bildigim kadariyla iliskiye girmedi. Ama Baharin eski sevgilisiyle otellerde geziyordu. Belli olmaz.
04.11.2014 - 16:33
0   0

st-sanem demiş ki;
bu bolumun fragmanini izlerken zaten anladim neler olacagini, izlemedim. Yorumlara baktim oh neler yapmislar bu manyak senaristler. Arkadaslar yazik degil mi, uzulmenize deger'mi? siz bu dizinin fragmanlarini izleyin, bolumun neler olacagini anlarsiniz zaten, 2 saat bu ruh hastasi senaristlerin yazdigi senariyoru izlemeyin. onlar paralarini aliyorlar,bizi kimse umursamiyor,hatta belki zevk aliyorlar. vallahi ben artik KACAK ve REAKSION dizilerini boyle sacma sapan ask dizilerine tercih ediyorum. biz yorulduk ayni hikayeleri duymaktan izlemekten,midemiz bulaniyor, ama bu senaristler yorulmadi, para tatli tabi kimin umrunda.
04.11.2014 - 09:05
0   0

vera demiş ki;
yarin obürgün Ates DNA isteyecek ols efsun onada care bulur.FOX'un daha öncekii dizlerinde oldugu gibi. EFSUN gider birine kendini GEBE biraktirir YER GÖK ASK 'taki gibi snra onu kendi bebegi diye kakalar ve zamani gelincede DNA testinin sonucunu manipüle eder;-(((((( Bunlarin hepsi yapildi bu Kanalin dizilerinde.Hatta bazi DOKTOR izleyiclercok sert elestirdiler.....
03.11.2014 - 23:42
0   0

masal demiş ki;
An itibariyle izlediğim son bolumuydu dizinin.izleyecek olanlara sabırlar diliyorum !!
03.11.2014 - 23:06
0   0

FAYA demiş ki;
yeter artik insanlarin sinirlariyla oynamayin
03.11.2014 - 19:36
0   0

MAKA demiş ki;
Inanamiyorum bi doktorun boyle bi sey yapacagina lnanamiyorum,insanlarin hayatiyla oynamak ne demek? bu bi cinayet. bu dizide ikinci kes doktor sahtakarligi bakin ben de doktorum. eyer siz boyle yaparsiniz insanlarin doktorlara karsi guveni kalmaz .bl daha boyle bi sey yapmayin.
03.11.2014 - 19:32
0   0

Sule demiş ki;
Türkiyede rüsvet olmayan bir tane dizi var mi ki! Bu dizide rüsvet olmasin.Türkiyede en siradan aile bile bir kurumla isi oldugunda su cümleyi kullaniyor iste bir tanidik olsa araci falan bulsakta halletsek diyor.Bu dizide sacma olan bu belgeleri Efsunun elde edis sekli. Dizide 1 dk bile insani tebessüm ettiren sahne yok sadece sinir sistemini bozuyor ,bu kadar karakterden bir sahne olmaz mi! Hele Hasret ve Mehmet sahneleri nasil yapmacik.Bu kadar sinir eden bir diziyi izlemekte insanin kendine iskence yapmasindan baska birsey degil,devam etmeyecegim,edecek olanlara iyi seyirler.
03.11.2014 - 18:54
0   0

Nezrin demiş ki;
lnsanlar, na kader kotu kalpli ola biliyorlar lnanamiyorum eyer onlara insan demek mumkunse
03.11.2014 - 17:25
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler